Gravidute&Mamici de IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Ella,nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa!

Mariana,mai e un pic si incepem sa cantam "multi ani traiasca" Neaparat sa ne pui poze cu bunataturile ce le-ai facut.

Mi-am luat din Carrefour forme de silicon pentru muffins. De mult timp visam la ele. Si am produs niste twix muffins

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si am produs niste twix muffins

nu-s bune deloc! nu-s bune si pace!

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Crochet, bine ai venit.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ella , asteptam vesti ...nastere usoara cu refacere rapida .

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Si pentru ca deja e...maine...

LA MULTI ANI MARIANA! Frumosi si buni,cu multa sanatate si cu bucurii.

Ella!Ella!Ella!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

am intrat repede repede si fuga fuga...nu s-a stricat aparatul!
pun imediat pozele tortuletului...asa ca cine vrea sa vina cu lingurita, farfuriuta...mai este...deocamdata!

va multumesc inca o data pentru urari si va

ella nastere usoara! recuperare rapida! bebica sanatoasa, frumoasa, cuminte si mancaciosa!
te asteptam cu vesti si cat mai repede acasa sa "forumesti" cu noi!

crochet bine ai venit!

miha e clar...la tine nu trece o zi fara sa faci ceva bun de papa! si faci pofta si la altii...azi cand m-am dus sa cumpar ingredientele pentru tort mi-am dat seama ca n-am tava rotunda pentru blat si am cumparat si o tava!!! (cred ca asta e cadoul pt azi) iar de cand am vazut muffins-urile tale mi-ai facut pofta si iti dai seama ca daca ajung prin carrefour incep sa ma uit dupa forma siliconata, nu!!!

azi sotiorul a venit devreme acasa... si au tras toti trei o harjoneala prin toata casa de ma mir cum de n-a venit vecina de dedesubt!

la multi ani mariana! multa fericire si sanatate si numai momente frumoase alaturi de cei dragi!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mihamora
De ce sa te simti vinovata, nu trebuie sa mai mearga si el in vizita la bunici?

Ma simt vinovata pentru ca l-am mintit ca merg la serviciu si el a acceptat,dragul de el. "Bine,da stai mult?" Ma simt vinovata ca nu pot sa-mi distribui uniform atentia asupra lor,ca poate se simte neglijat... Ma simt vinovata ca uneori ajung la capatul rabdarilor si efectiv dintr-o chichita ma supar pe el,cum a fost dimineata cand n-a vrut sa ia pastilutele...Of of ...ma mai...

Miha, parca vorbeai de mine. Si Stefan e la bunica si ata de mult si-a dorit sa mearga ca m-a pus pe ganduri. Am insistat insa va pedeapsa sa se aplice si acolo: adica fara dulciuri. De fapt, nici nu mai prea manaca dulciuri in ultimul timp, doar cereale (cu sau fara lapte, mai mult fara si mai nou Fitnes, de-ale mele)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Vad ca nu-s singura care bantui pe aici dupa miezul noptii. Am dormit si eu cu Victor o ora la pranz (de fapt pe la 4) si acum nu pot dormi. Ma cam doare capul, de doua zile nu am mai baut cafea, poate de aia.

Miha, ma termini cate bunatati poti sa faci. Pe bune ca ma mut langa tine.

Diana astept tortul. Adica poza. Desi...ce-ar mai merge acum o felie de bomba! Dar, ia stai! parca era vorba de , ce cauti pe net? Hai, fuguta langa sot. Lasa pozele pe maine.

Eu va anunt ca azi am fost harnicuta. Am calcat toate rufele. (adica mi-a mai ramas o lenjerie de pat, pe care ma incapatanez sa nu o calc. Am calcat doat fetele de perna, ea e de aia, shifonata si am zis sa nu o mai calc de data asta. Pana i-am zis mamei intentia si a zis ca daca mi-e lene sa i-o dau ei. Printre randuri am citit: "pune mana si calca, nu fi puturoasa!" Dar mai stii, poate nu ma pricep sa citesc printre randuri.)
Pe la 8 seara mi-am dat seama ca maine e sarbatoare. Si ca eu tocmai imi programasem zi de shmotru. Asa ca m-am apucat atunci. Si pana acum am shmotruit. Mi-a mai ramas sa dau cu aspiratorul. Mi-a fost mila de vecini. La Stefan in camera am facut ordine la jucarii. Am aruncat o plasa mare de porcarioare care s-au tot adunat (masini stricate, tot felul de mingi si mingiute, jucarii de plus etc)
Acu-s franta, dar nu pot dormi. Si stau si va tin aici de vorba.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

gata...am revenit cu pozele...tortul si harjoneala

miha si oana...ma inscriu si eu in clubul celor care se simt vinovate...cred ca e normal sa ne mai pierdem rabdarea, sau sa nu reusim in unele momente sa le acordam atentia de care au nevoie! dar cand le duc la bunici (pe amandoua sau doar pe una) stiu ca sunt pe maini bune si lor le place la nebunie la ica (bunica), si cu asta ma consolez si imi mai trece sentimentul de vinovatie!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani Saryta!

Miha - mananci prea mult dulce serios, chiar in fiecare zi...

Ella-

Diana- asteptam poze cu tortul, distractie placuta in continuare

Monica- ma bucur, astept impresii despre gustul mancarii.E f bine ca mergi la sala, si eu mi-am propus sa merg de sapt viitoare.

Oana - dar ce harnicuta ai fost, ce sarbatoare e maine?

Crochet - bine ai venit!

Kriss- eu nu te-am vazut cand ai venit, chiar va invidiam cand am vazut ca sunteti fara Alessia, am zis"uite porumbeii ,cum ies ei singurei asa la restaurant sa se relaxeze" Deci ati trimis copilul la cumparaturi

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput