Gravidute&Mamici de IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mihamora
De ce sa te simti vinovata, nu trebuie sa mai mearga si el in vizita la bunici?

Ma simt vinovata pentru ca l-am mintit ca merg la serviciu si el a acceptat,dragul de el. "Bine,da stai mult?" Ma simt vinovata ca nu pot sa-mi distribui uniform atentia asupra lor,ca poate se simte neglijat... Ma simt vinovata ca uneori ajung la capatul rabdarilor si efectiv dintr-o chichita ma supar pe el,cum a fost dimineata cand n-a vrut sa ia pastilutele...Of of ...ma mai...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

quote:
Originally posted by tuscut

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat...De vreo 2 zile fi-mea nu mai vrea sa manance, inschimb isi roade mainile de numa-numa.Azi de exemplu a tzocait de vreo 3 ori din san pe la 7 jumate si apoi n-a mai vrut pana acu jumate de ora cand a tzocait cam tot la fel. In schimb mainile sunt un deliciu...nu stiu ce sa-i mai fac sa nu si le mai bage in gura Si dintii nu-i ies!

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

poze:
http://community.webshots.com/user/tuscut

La fel face si Matei, mainile sunt in adevarat deliciu. El acum la 5 luni are 5 mese/zi, in max 5 minute termina de supt, apoi incepe sa-si suga mainile. Si pe mine m-a disperat o perioada, de acum m-am obinuit.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

La multi ani Diana si sotului tau, cati mai multi impreuna!

Ella, hai, mai ai un pic si iti vei tine comoara in brate! Nastere usoara si recuperare rapida!

Mihaela, este perfect normal sa te simti asa. Si pe mine ma ia, azi este una din acele zi. A stat si Stefi azi acasa (avea febra) si mi-au consumat toata rabdarea, cu toate ca nu pot spune ca au fost foarte agitati. Si am si dormit pana la 9. Sper sa treaca repede. Uite un de la noi. Iar Robert va fi super rasfatat la bunici.

Pupici,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Crochet, bine ai venit. Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fi moderata si sa-ti apara mesajele "in timp real".

Nu mai tinminte ce mamica spunea de suc de portocale. Si eu stiu ca sucul de portocale se recomanda dupa cel putin 6 luni, deoarece este prea acida pentru stomacelul lor.

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Iar m-am intors de la plimbare.De data asta l-am luat pe Vlad de la gradi si am mai facut ceva cumparaturi.Mi-ajunge pe azi.am mers nu gluma.

Si eu tre' sa-i fac niste analize lui Vlad.Maninca f. prost in ultimul timp si vad ca e si constipat(cu toate ca aproape in fiecare dimineata maninca cereale).
Cu Andrei vad ca n-am probleme la mincarea,maninca bine si aproape orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Crochet

Buna mamici!
Si eu sunt din Iasi, am un baietel de 2 ani si 3 luni, Calin. Si sper sa ne primiti si pe noi in randul vostru.

Bine ai venit!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna seara
Michelle, te/am vazut imediat ce ne-am asezat la masa dar cum erai cu cineva nu am vrut sa te deranjez..de fapt, o stiu din vedere pe tipa cu care erai, era vecina cu mine cand stateam pe Independentei..
ce marisor e Domi!
si a mea era in carref, cu bunicele in supermarket..eu cu sotul si sormea ne relaxam.:)
ella, maine e ziua cea mare, cred ca te osihensti la ora asta..astept vesti de la tine! pupici!
Diana, asteptam sa ne povestesti ce ai primit cadou de aniv si cum ti/au iesit delicatesele..
noapte buna!

Avem 3 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Miha- mai imbolnavit cu prajiturile tale , dar maine imi fac de cap cu o gramada de bunatati ... e ziua mea ... si am facut si eu multe bunatati ... pun si eu poze dar maine.
Ela - sper ca noaptea asta sa treaca cat mai repede ca tu sa o vezi cat mai repede pe iubita ta Bianca ... refacere rapida.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Buna seara!
Va multumesc fetelor pentru incurajare;acum vreo 2 ora ne-au sunat viitorii cumatri si ne-au invitat la carrefour, au facut ei niste cumparaturi si apoi am stat la un suc,nu stiu daca am facut bine dar am papat si eu ceva de la kfs, mi-era pofta, ultima pofta din sarcina, sper sa nu-mi dauneze ca a, mincat asa de tirziu
Maine cu ajutorul lui Dzeu imi voi cunoaste printesa.
Inca o data va multumesc pentru sustinere
ne mai auzim cind voi ajunge acasa

poze
BIANCA ANTONIA
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ella, nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios...

La multi ani fericiti, Mariana (Saryta)!
Sa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si noroc in viata si sa iti implinesti toate visele!

Foto Ralu

Mergi la inceput