Gravidute&Mamici de IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Oana, sanatate micutilor.
Desi nu e bine...eu practic santajul cu tv, calculator, la cel mare cand e vorba de papat ceva ce nu-i prea place.
Miha, nu te simti vinovata caci micutii se simt bine la bunici.
Kriss, Alessiei sa-i treaca starea de agitatie.Foarte mult e influentata starea lor de la noi , mamicile...asa ca...lasa sa vina menajera...si tu relaxeazata.
Michelle,ai dat startul...Ora? mamici cu bebici ce spuneti? Diana a zis de ora 5.
Ella , sa vina Bianca caci bebeii o asteapta...nastere usoara

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
http://community.webshots.com/user/cecilia1711?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Ella azi poti sta cu noi-poate asa e mai usor.
Si la pofta de dulce-eu zic sa-ti iei ceva ce iti place.E ultima ta zi in care esti insarcinata(iti vine a crede?).Asa ca sarbatoreste.
Eu inainte sa-l nasc pe Vlad seara am mincat o ciocolata singura(nu stiam ca o sa nasc a doua zi) si n-am patit nimic.Daca vrei iti dau nr. meu de tel(l-am schimbat) 0753049490-daca vrei sa intrebi ceva sau sa vb cu cineva poti suna.Miine o asteptam si noi pe Bianca.
-pentru amindoua.Asteptam vesti.

Mi-am luat steamar(ca al tau Michelle)-miine il pun in functiune.

-Diana(si sotului tau).Un cadou? O iesire intr-un club.Ce zici?

Ma duc de 2 ori pe saptamina la aerobic(as vrea de trei dar nu vrea instructorul ca cica vrea sa stea cu familia) am fost prima data cu o prietena si acum imi place f. mult.N-am mai fost pina acum.Si se cunoaste.Am dat jos 2kg jumate in 2 saptamini.maninc si mai putin -de fapt mai corect.
Copii stau cu tati(ii place sa stea cu ei).

Am fost afara -e asa frumos.am sa mai ies o data.

S-a trezit minzul asa ca plec.Ii e foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Monica multumesc mult pt sustinere,il am pe sot alaturi de mine, si-a luat concediu de odihna de azi tocmai de asta sa fie alaturi de mine, oricum multumesc mult si o sa-mi trec nr tau in memoria telefonului
Atit cit ati mai vorbit zilele astea de prajituri caci am uitat sa va spun ca acum vreo trei zile mi-a adus sotul un tort de ciocolata insa am uitat sa-i fac poza si acum deja e tirziu

poze
BIANCA ANTONIA
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuscut spune:

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat...De vreo 2 zile fi-mea nu mai vrea sa manance, inschimb isi roade mainile de numa-numa.Azi de exemplu a tzocait de vreo 3 ori din san pe la 7 jumate si apoi n-a mai vrut pana acu jumate de ora cand a tzocait cam tot la fel. In schimb mainile sunt un deliciu...nu stiu ce sa-i mai fac sa nu si le mai bage in gura Si dintii nu-i ies!

Mami de Maria Iustina - 12.10.2007

poze:
http://community.webshots.com/user/tuscut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by tuscut
Diana, multi ani fericiti alaturi de sot si de copiii! Eu nu vin cu farfuriuta, dar macar o lingurita pot sa aduc?

quote:
Originally posted by vela
Diana MULTI ANI FERICITI, alaturi de cei dragi!

quote:
Originally posted by nonna76
-Diana(si sotului tau).Un cadou? O iesire intr-un club.Ce zici?

multumesc fetelor! va

monica felicitari! ai ambitie si e bine, sa nu te lasi!
cadouri??? nu prea. luna trecuta am avut o cumatrie si crezand ca ma voi imbraca intr-o rochie mov (pana la urma m-am imbracat in maro!!!!) i-am cumparat atunci sotului o camasa lila (mov deschis sau cum se mai zice) si nu i-am mai dat-o...adica i-o voi da acum cadou! ce lipsa de originalitate! sa-mi fie rusine!!!
iar despre club...as vrea au, dar n-am cu cine sa las fetele. poate maine seara, sau duminica doar la un suc... dar vom sarbatori noi singurei in sufragerie la noapte!!! si apoi

ella inca o noapte si iti vei tine printesa in brate! cred ca toate "cunoastem" starea care o ai... fiind prea emotiva, bineinteles ca-mi dadeau lacrimile la fiecare jumatate de ora!!!! si de aceea am facut tot posibilul sa-mi tin mintea ocupata cu altceva! la denisa m-a prins 12 noaptea (oricum n-aveam somn) asezand jucariile de plus in camera ei, iar la raisa am facut curat ca sa las totul in ordine (stiind ce barbat harnic am... ) mai ales ca ma intorceam cu amandoua acasa- raisa nou-nascuta si denisa de la bunici.
cate o ciocolata intreaga am mancat si eu aproape in fiecare seara...cred ca inca poti sa mai bagi cate ceva in gura!

iti tinem pumnii!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

irina, poate nu mai reuseste sa traga din san... incearca sa vezi daca lapticul curge cu usurinta! si eu cred ca e prea devreme pt dintisori. si totusi nu ii este foame? ii mai dai si altceva in-afara de san? poate si-a descoperit manutele si "exploreaza" "savureaza" "senzatii noi"...altceva nu stiu ce sa zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Eu nu stiu cum e sa astepti sa nasti.Baietii mei cu toate ca s-au nascut prin cezariana n-au avut rabdare sa astepte programarea medicului.
Vlad a venit cu 2 sapt. inante si Andrei cu 3.

Diana corect ar fi , ,si apoi poate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76

monica imi pare rau dar nu se poate...iau contraceptive, si oricum e prea devreme . deocamdata imi ajung doua zgatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by vela
Miha, zi-mi si mie te rog cum se cheama si de unde ai luat pastilutele pt viermi.Eu i-am luat baiatului meu un siropel tot natural dar e atat de amar ca nu pot sa-l conving sa bea si ma gandesc ca pastilutele le-ar lua.

Parazitol le zice,de la ProNatura.Le-am luat de la un magazin din Nicolina.Is incapsulate,nu comprimate.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput