Gravidute&Mamici de IASI (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

SA inteleg ca ramane la 18.00 pentru intalnire. Locatie: Iulius Mall. (mai exact in fata Librariei Carturesti - ca acolo la intrare e "corent")

Si-au anuntat prezenta:
1. Miha si Robert
2. Michelle si Domi
3. Oana (adica eu) - ajung, sper, pe la 18.30 - si Victor
4. Diana (nu a decis inca daca vine cu ambele fete, doar cu una sau "don'shoara")
5. Simo (fara Matei, pe motiv de carantina)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

In altaordine de idei...sunt nervoasa rau de tot! Sotul asta al meu ma dispera uneori.
Dupa ce ca nu ma ajuta la nimic, acum, desi vorbisem de dimineata ca iesim azi la cumparaturi - de-ale casei - cand sa-l imbrac pe Victor imi spune: "ce? mai venim si noi? iar trebuie sa coboare carutul!" Adica nu mi-e bine aici, intre patru pereti? Pe bune ca imi vine sa ma imbrac si sa ies singura. (cu copilul, desigur, ca si asa azi nu am iesit la plimbare pe motiv ca iesim seara cu totii. Vezi daca-s fraiera si nu vreau sa conduc! El are masina...eu bat trotuarele pe aici.

Nu-i dau nici macar o patratice de ciocolata de casa. Sa-si faca daca ii trebuie!

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

M-am intors si eu de la plimbare.Azi am fost doi cite doi.Sotul cu Vlad cu bicicleta si apoi eu cu Andrei in marsupiu.M-am intilnit cu o colega cu copii de virsta copiilor mei.S-a crucit cind l-a vazut pe Andrei fara fular si cu un costum cam subtire.Iar puiul meu a "vorbit" incontinuu.Am fost tare mindra de el.

Vlad se plimba prin casa cu un urs in marsupiu si vrea sa ne convinga sa-l lasam sa plimbe ursul(cum suna ) singur afara.

Vad ca scriu numai aberatii.

Vreau si eu la intilnire .La primavara va rog mult sa facem o intilnire simbata la amiaza sa va pot cunoaste si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz
Raluca, dau martini, cum nu. Ca asa, daca ma iau cu tine poate beau si eu, ca de mult jinduiesc. Stii, o intrebare: pe la noi, pe la mamici esti asa, ca sa iti faci curaj?

nu, dom'le, sunt in vizita doar...
asa, de prezenta numai... Da' te-a invatat Miha sa ma intrebi asta? Ca sa stiu de cine sa ma leg acum...
ma mai bag si eu in seama...
ca daca tu pe dincolo nu prea mai vii...
pe Miha o gasesc mai usor aici...
incep acum sa le cunosc si pe restul fetelor de aici...
na, ce sa fac? bantui si eu pe unde pot?

Ai Martini in casa? Cand vrei sa ne apucam de baut? Sa-mi zici, ca eu vin!

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ulutelor! Numa voi? Vreau si eu!

facem in felul urmator: Oana ne da spatiul... Miha aduce praji si tot ce mai produce ea bunut... Eu iau Martini. De acord?

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

SA inteleg ca ramane la 18.00 pentru intalnire. Locatie: Iulius Mall. (mai exact in fata Librariei Carturesti - ca acolo la intrare e "corent")

Si-au anuntat prezenta:
1. Miha si Robert

Si pe Amira n-o primiti?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Sau se sperie Raluca si nu mai vrea copii.

eu pana in 19.30 oricum nu te pot ajuta... deci nu am cum sa ma sperii...

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Nu-i dau nici macar o patratice de ciocolata de casa. Sa-si faca daca ii trebuie!

Cioco de casa????
Auzi, Oana, de cate ori vrei sa te scot in oras la cumparaturi sau la plimbare, numai sa-mi dai si mie?

In alta ordine de idei, lasa, nu te necaji... Cred ca asa-s cam toti... mai putin implicati...

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:

Vaiii...si eu posed una bucata sot ingrozitor de comod... Ma ajuta,nu pot spune ca nu,dar tre sa-i desenez ce,cand si cum sa faca... Si daca am putea sta,vorba ta aici intre patru pereti,tare multumit ar fi.Dar eu ma stresez si cand e cazul cobor militaria din pod.
Si apropo de schimb...iti dau prajiturica cu branza...imi dai macar o patratica de ciocolata?

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Si pe Amira n-o primiti?

Pe Amira as vrea sa o iau eu... da' nu pot

Foto Ralu

Mergi la inceput