Gravidute&Mamici de IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 16
ghinetz spune:
Celia, multam de pont. Uitasem de magazinasul din Piata Unirii. Of! Si cica sa faci shoping e o bucurie, de destresezi. Aiurea! Ca eu am venit acasa obosita si nervoasa. Cred ca au fost reducerile si s-a evaporat tot ce e frumos.
Nonna, oare e pe compensare? ca la mine Stefan e cuminte. Inseamna ca o sa fie Victor alt fel. Stefan e bland si moale. Solicita atentie, e drept, dar daca ii spun ca nu pot, intelege si isi cauta ceva de lucru. Singurul lui "defect" - daca il pot numi asa - e ca vorbeste foarte mult. Si daca se joaca singur tot vorbeste, ma striga, imi explica... Si vorbeste de la 1 an si 3 luni binisor, asa ca va dati seama!
Diana, am avut si eu asa o stare cand a plecat prima oara Radu cu Stefan la parintii lui. (nu era Victor pe atunci, nici in plan macar). Asteptasem atat sa raman singura si pana la urma am bocit toata ziua. Stefan mai ramanea la mama sambata seara. Ma obisnuisem cu ideea, dar stiam ca duminica la prima ora sunt la el.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
slimatei spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by mariussimiuc
Si am produs niste twix muffins
nu-s bune deloc! nu-s bune si pace!
Foto Ralu
recunosc...
eu iti zic atunci cand hotarasti sa deschis faimoasa pasticerie-cofetarie sau cu tot cu restaurant..eu tb sa fiu cap de lista..la papat...
avem o lunita ...

Stefania X2 ....principessa si broscutza lu' mami si a lui tati (22.12.07)
Stefania jr."mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
ghinetz spune:
Nu stiu ce sa spun despre intalnire. Nu vreau sa va schimbati programul pentru mine. Miha deja are bona... Si sa nu fie pentru voi nici prea tarziu. Daca mutam mai devreme, sa apuc sa stau pana pe la 17.45. Medicul e in Podul de Fier, deci ajung rapid. Simo, tu stii: oare dureaza mult?
Asa ca...sugerez: mutam intalnirea la 16.00? Sau la 18.00? (caz in care vin si eu cat pot de repede sa va mai prind) Eu oricum vin cu Victor, in ziua aia o sa-l las pe Stefan la mama. Lui nu-i place la locul de joaca de acolo si sa stea cu mine s-ar plictisi.
Democratic: supunem la vot?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Fetelor, s-a nascut Bianca, 3800g
Ella e bine si foarte fericita
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
felicitari ella..refacere rapida..si bb cumincior si papacios
avem o lunita ...

slimatei spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Diana, vazut tortul, salivat. A iesit super aspectuos. Banuiesc ca si delicios.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefansi Victor
si noi[p]

avem o lunita ...

mihamora spune:
Eu as prefera ora 18.00
POZE 
mihamora spune:
Am vorbit cu Ella , e in salon cu fetita si sunt bine amandoua.Am vorbit foarte putin pentru ca nu m-a lasat Bianca, a inceput sa planga![]()
POZE 
vela spune:
Buna mamici!
Vai!!! da ce harnice ati fost, am foarte mult de recuperat.
La multi ani celor ce s-au sarbatorit, Mariana sa fii sanatoasa si fericita.Asteptam poze cu mancarea.
Felictari Ellei pentru Bianca, sa fie sanatoasa si papacioasa.
La noi nici o schimbare, am fost ieri la dr Socolov si tre sa mai asteptam, inca nu suntem de nastere, dar oricum e bine ca e in tara si nu mai sunt stresata ca nu am cu cine naste.
In rest va doresc o duminica frumoasa, chir daca vremea nu mai e ca ieri.
vela
38+ cu Alexia si mama lui Vlad(23.03.1997)
mariussimiuc spune:
Si eu tot 18.00 as prefera,din cauza programului lui Robert.Nu-mi permit sa-l aduc nedormit,ca p=aia ma trimiteti acasa.
Sau se sperie Raluca si nu mai vrea copii. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by slimatei
miha deci ai si tu perioade din astea...eu chiar ma gandeam ca esti un fenomen ..un caz aparte..chiar ma gandeam mereu la tine cum faci cu 2 si sa ai rabdarea pe care o ai..sa faci tot ce faci si sa-ti pastrezi si calmul pedeasupra...caci eu cu unu care sincer e destul de cuminte nu pot sa ma plang dar cateodata tot reusesc sa-mi pierd rabdarea...oricum esti de admirat..
Multumesc de complimente
,dar sa stii ca sunt un om normal. Sau cel putin asa imi place sa cred.
incat sa invat sa privesc totul cu mult mai multa detasare si sa fiu optimista,ca pentru fiece lucru si problema exista o rezolvare.Si mai ales de cand am acesti copii minunati nimic nu mai conteaza decat ei.Fericirea lor este si a mea,zambetul lor ma face sa uit de toate.Normal ca mai am caderi si istericale cateodata Si...sobrietatea si seriozitatea nu-s de mine mey!

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...