Gravidute&Mamici de IASI (20)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
Mda...maine fac ciocolata de casa...poate ma scoate si pe mine Raluca la cumparaturi. ![]()
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
Raluca,nu vii nici macar la 19.30 cand scapi de la munca?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
addiana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ulutelor!Numa voi? Vreau si eu!
facem in felul urmator: Oana ne da spatiul... Miha aduce praji si tot ce mai produce ea bunut... Eu iau Martini. De acord?
daca ma primitisi pe mine aduc eu martini...si maslinele!!!

diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
addiana spune:
quote:
Originally posted by Celia
Monica,copiii tai sunt unici , nu se gaseste bona , dar au o mama super...
Diana, de ce sa nu vii cu "zgatiile"? Denisa ramine la locul de joaca , iar Raisa cu bebicii mici ,ii vor capta atentia cumva.
raisa= argint viu...nu sta locului mai mult de 1 minut...
am iesit mai demult cu inca o familie cu copii la pizza... crede-ma ca n-am reusit sa bag nici o muscatura in gura!!!!
fuge peste tot, mai ales la scari!!!diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
addiana spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
"ce? mai venim si noi? ... Adica nu mi-e bine aici, intre patru pereti?
Nu-i dau nici macar o patratice de ciocolata de casa. Sa-si faca daca ii trebuie!
cat de cunoscut imi suna totul....
off barbatii astia! da' ce sa facem...noi i-am ales!!!

p.s. uitai sa spun...pana la urma am ajuns azi la sora'mea si am facut baclava pentru prima data!!! si a iesit cam uscata. ma poti sfatui, miha? am turnat o gramada de sirop dar degeaba, am facut dupa reteta de pe blogul isabelei.
si raisa (05.03.2006) 
Nonna76 spune:
Am si eu niste lapte praf si as vrea sa fac o ciocolata de casa . Se intimpla ceva daca pun mai putin unt si mai putin zahar decit scrie in reteta?(adica imi mai iese?).
Eu in majoritatea prajiturilor pun untul si zaharul la jumate.(asa ne place noua mai putin dulce).
kriss79 spune:
Buna seara
cat ati scris!bey dar voi n-aveti copii mici?![]()
Noi ieri am iesit prin Copou (moldoveanca, am citit dupa ca mergeai si tu), insa d/soara iar a facut urat la inceput..colicii iarasi sunt la ei acasa..
Azi am avut o zi full, am avut "bone" mamele si am fost si pe la cump si la alila cu cumatrii..ne-am facut de cap!mai inainte au plecat mamele si am fugit pe forum sa vad ce mai faceti..
vad ca e intalneala ..daca am inteles eu bine MIERCURI? ora 18?(e ok pt. mine)in Mall..
Am reusit sa pliez caruciorul (din 3 buc:), ocup portbagajul si locul din fata:))..asa ca voi veni cu el..sper insa sa se comporte exemplar printesa mea..sa nu ma faca de rusine
daca e la aer..doarme linistita, cum intram undeva..incepe!
Asadar, treceti-ma si pe mine cu Alessia!
Daca nu ma insel miercuri vor fi 4 luni fara o zi de la prima noastra intalneala!
Si eu am una bucata sot comod..am fost binevoitoare la inceput cu el..si acum s-a invatat prost!
La Mall ce facem? adica daca vin cu caruciorul am cum sa il cobor jos la copii sau pe la etaj? mai vine careva cu caruciorul? ca sa nu fiu singura..al meu asa e si destul de mare..
Noapte buna!
sau poate mai stati la taclale si noaptea asta!
Avem 3 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
saryta spune:
Poze cu noi toti.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
mihamora spune:
Vai cum sa nuo primim pe Amira, bineanteles![]()
Saryta, foarte frumoase pozele, ai niste fetite tare frumoase.
Kriss - si eu vin cu carutul , este lift si urcam cu liftul la etaj,eu zic sa mergem sus la 2 la food court.Ce parere aveti?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
saryta am vazut pozele. tony e o dulceata mai ales cu fata murdara de ciocolata/crema...bun tortul, nu-i asa? si friptura...
ce-as manca si eu... dar mai bine ma duc sa-mi culc fetele ca e deja tarziu!![]()
28 de ani, super! esti o mamica f tinerica si cu fete mari! imi place!
monica nu stiu ce sa zic de ciocolata... cand am cautat retete pe net am vazut ca singurul risc este sa nu se intareasca!!!
michelle eu sunt in principiu de acord si cu ora si cu locatia, mai trebuie doar sa fiu sigura ca am dadaca pentru raisa...
monica mama ta lucreaza in invatamant?
soacra mea este educatoare si merge si ea la niste cursuri de perfectionare si abia maine poimaine va sti orarul pt miercuri si de-asta nu stiu sigur daca voi avea sau nu dadaca!
am fugit...poate mai revin...sau nu!!!
somn usor si noapte buna!
si raisa (05.03.2006) 

Numa voi? Vreau si eu!