Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(81)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

ali-stai cumintica la patut -i-ati tratamentul si nu te gandi la nastere de acum...ai sa vezi ca totul o sa revina la normal...dar nu uita de pat,fara efort...

ramo26+ 29 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

BPD vine de la Biparietal Diameter si inseamna acelasi lucru: diametru biparietal., FL (Femur Length - Lungimea femurului) si AC (Ambdominal Circumference - circumferinta ambdominala)

ramo26+ 29 sapt

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ali, poate iti sunt de ajutor urmatoarele:

BPD - diametrul biparietal
HC - circumferinta craniana
FL - lungimea femurului
AC - circumferinta abdominala
FW - greutatea fetala
FHR - bataile cordului fetal

Ai grija de tine si stai cumintica in pat.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 31+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ali incearca sa nu te impacientezi si sa nu te gandesti asa departe-la nastere-cozonacelul mai are de stat la cuptor; asa ca urmeaza tratamentul si stai cuminte in pat si o sa vezi ca totul va fi bine

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol27+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

aluca, pe dos le calc si eu, ca altfel se fac dungi...dar dupa ce se usuca se strange puful ala si nu mai arata ca noi hainutele... Nu-mi plac deloc.

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Cami33 - am vizionat si eu pozici cu Alexica si burtica si concluzionez: una bucata fetita superba, numai buna de dat in reclame la televizor, sa va traiasca si sa fie sanatoasa; si una bucata burtica de Luca-Razvan mare si frumoasa , in crestere inca, Doamne ajuta pana la 25 martie !

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol27+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara...!
Va apucarati de calcat? Am si eu dar nu am chef..de fapt azi nu m-am simtit in stare de prea multe! La mine cu calcatul e mult pana ma apuc ca apoi e delectare...numai ca nu-mi vine sa ma apuc

Si eu am calcat lucrusoare din alea cu puf dar nu s-au stricat!!!

Oare cand mai primim vesti de la Naty????

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ali, stai in patulet si ai grija de tine: ia tratamentul si menajeaza-te, ca nu e cazul sa iasa bebe asa devreme, ok?!

Pupici!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am primit si eu msg de la NATY,dar pe la 13...spune ca o "doare fioros" si ca nu a vazut-o inca pe IULIA...si ca"e fruntasa!"Cred ca pana la ora asta a avut loc Marea Intalnire..ce bucurie pe ea!

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Draga,

1. Ali-Bia, eu cred ca uterul tensionat ti se trage de la perioada agitata din ultima vreme...si eu cred ca daca vei lua tratament cu Utrogestan, cu No-spa si etc. si vei adasta mai mult in pat, vor ceda contractiile...poate nu ar fi rau sa duci copilul nr.1 la bunici ca sa te bucuri de liniste deplina. In timp ce iei tratamentul si stai in patutz fa exercitii de autosugestie, "Ma simt bine! Sunt cuminte! Uterul meu e perfect relaxat!" ca de multe ori starea psihica o influenteaza pe cea fizica.
Si in cazul in care contractiile continua, in ciuda tratamentului, fuga la spital! Cred ca doctorita ta te vrea mai bine supravegheata...nu cred ca te programeaza pentru nastere, inca!
Hai, fii Randunica-cu-minte-si-cuminte si mai lasa-l pe bebe nr.2 la "copt"! Doamne-Ajuta!

2. Mami-papacios, scutece de finet mi-am luat de la un magazin tare shic din Iashi, destinat bebicilor (se cheama "Bebe-boutique" si e pe Soseaua Pacurari-scriu pentru Randunicile din Iashi)...am gasit scutece mici la 4 lei bucata si scutece mari la 18 lei/buc. (practic astea mari sunt crisme de botez, au doi metri si pot fi taiate in doua si festonate)...eu nu le mai tai, le las bucata intreaga...sunt excelente sa-l infesi pe bebe dupa baitza...

( Legat de paturici de infashat bebe...am vazut in comertz o groaza de chestii din material sintetic...eu am purtat-o pe Larisa prin casa in scutece cusute din prosoape de bumbac...cum sora-mea e preoteasa mi-a adus o sarsana de prosoape...am cusut cate 2 bucati de acelasi fel si gata scutecul...erau extrem de practice...se lipeau bine de bebe si-i tineau cald (mai ales dupa baie) si se spalau foarte usor...si lui Alex ii voi coase cateva scutece din prosop.)

4. NumeIoana, ca si Raluka-din-Grecia, hainutele catifelate le netezesc cu fierul dupa ce le-am intors pe dos.

5. Clauclau, spor la calcat!

6. Azi am mutat mobile de una singura...am facut permutari in camera copiilor, sa-i pregatesc coltul lui bebe...le-am mutat prin alunecare, asa ca nu a necesitat prea mare efort din partea mea...nu sariti cu parul!

7. Intru pe la ore mici din noapte, cand incep arsurile sa-si faca damblaua si am program de "curatat" frigiderul...de curiozitate, cine se mai indoapa pe la unu-doua-trei noaptea cu sandvisuri-cu-unt-cascaval-sunca + lapte (nu neaparat cu asta), cu chestii grele???

8. Stiri fierbinti cu micutza Iulia si mamy Naty???-multzumim, Simo-de-David!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput