Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(81)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Odihna placuta fetelor! Ma duc si eu sa calc atunci...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 26 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Agilitate pierduta. O declar nula . Plus ca imi vine sa urlu de cate ori ma rasucesc in pat, sa urlu de cate ori fac pipi (dupa), de cate ori ma aplec si ma dor toate oasele mai ceva ca pe batrani. Nu mai zic nimic de arsuri, umflaturi..tensiune..Vreau sa naaaaaasc!

Roxana 37 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ooof, de starile astea mi-e si mie teama, ca n-o sa ma mai pot misca usor... Voi nu mai aveti mult, fetelor care va vaitati de greutate, in max 2-3 saptamani gata. Dar noi astea de pe la sfarsitul numaratorii inverse? Mie imi vine sa imi schimb de acum semnatura pentru 29 plus, insa nu ar insemna nimic de fapt, ma mint singura... Nu ma pot plange, e ok pana acum. Abia astept sa incep numaratoarea inversa... Parca nu mai am rabdare.

Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Nu mai stiti nimic de Naty, de IULIA???????????????

Livi +35Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Am terminat si eu de calcat 3 camasi ale randunoiului ca ma moscai la ele de 1 ora jumate..

Chiar asa, nu ne mai zice nimeni nimic de Naty si Iulia?

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol27+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am venit si eu acum o ora dar nu am avut "curaj" sa intru...asadar sa va spun cum a fost :
S-ar putea, doamne fereste, sa fiu eu urmatoarea la nasteri....dr m-a c-am certat ca nu am sunat-o de cum avut contractii
si acum: bebelina e in prezenta pelviana si e plasata jos de tot,bataile inimii:152bpm, 1360 gr, nici nu am mai intrebat-o nimic ca am ramas socata...mai am aici pe fisa de la eco urmatoarele:BPD-73.8mm, AC-239.7mm, FL-55.0mm nu stiu ce inseamna astea...imi spune-ti voi???
....aaaa si:D1-2.1mm, T1-0.39s, S1-0.5cm/s...
Iar la mine am asa: g-60.3kg, TA-123/78mmhg, P-104batai/min
Mi-a dat urmatorul tratament:
Utrogestan, No-spa si Gynipral cate una la 8 ore...si daca mai am si in seara asta contrctii maine ma interneaza
Deci repaos TOTAL la pat

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ali, si au am luat Utrogestan cu Nospa pt uter tensionat, si s-a rezolvat...poate nu e cazul de internare si nastere...adik nu vad sa-ti fi zis ceva clar despre asta..dak stai cumintica la pat si urmezi tratamentul, sunt sigura ca ajungi pana la termne...nu te panica!...ai grija de tine si fa ce a spus dr.!!

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ali, stai linistita in pat, fa cum a zis medicul, sa iti treaca starea asta cu contractii. Sunt sigura ca va fi ok.

Fetelor care nu gasiti Uscosin,intrati pe motorul de cautare de la helpnet si sensiblu, tastati acolo numele produsului si vedeti la care cea mai apropiata farmacie il gasiti. Inca se mai gaseste! Si am auzit si eu ca e eficient. Sper sa va fi fost de folos. Eeventual sunati inainte, sa nu cumva sa li se fi terminat stocul intre timp).

Aveti grija de voi.

Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Ioana, eu hainutele "cu puf" le calcam pe dos.

Raluca 30+ cu Georgios si Ioanna (5.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Imi spune-ti si mie ce inseamna toate prescurtarile alea.....FL,BPD,D1, si...etc....?????
Va rog ca sa ma duc si eu in pat

_
Mamica de Bianca-4 ani.. si acum de 2
Alina29+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

Mergi la inceput