Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(81)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

ALI,la pat cu tine...nu e de gluma!!!!Stai linistita si ia pastilutele!

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ali, imi pare rau sa aud asa vesti!!! Stai cumintica in pat si urmeaza tratamentul dat de medic si-o sa vezi ca totul va fi bine! Cu colul cum stai??? Ca e f. important??? si fii cuminte!

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ali ia stai tu cumintica si nu mai cobi!! Auzi, sa fi tu urmatoarea care nasti...

Urmeaza-ti tratamentul, stai in pat, odihneste-te, si mai ales GANDESTE POZITIV!

Kya 29+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cory, tot pe dos calc i eu hainutele pufoase!! Ideea e ca dupa ce le scot din masina (desi nu le-am tinut decat putin si le-am clatit mai mult, ca erau noi) se strange puful ala si se fac niste scame pufoase. Poate trebuie spalate de mana...dar cine sta sa faca operatiunea asta??!!

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Coryyyy!!! Ia vezi... ca si eu tot mutand mobila prin alunecare am ajuns sa am colul deschis jumatate si sa fiu consemnata la pat!!! Termina cu astea! Ai grija de tine... Eu dse saptamana viitoare cred ca incep sa mut mobila prin ridicare si dau si liber la sex salbatic poate....nasc?

Glumesc....

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offf Roxana, idem ma simt si eu! Parca am revazut starile mele in mesajul tau. Si eu vreau sa nasccccccccccc!

Ali, stai cumintica in pat, n-ai cum sa ne-o iei inainte!

Pana la urma n-am mai calcat deloc. M-a luat asa o lene, m-am asezat pe canapea si m-am uitat putin la televizor. Mai bine decat calcat, nu?

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 35 + cu Rebecca

AMR 26 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

NumeIoana,

nu te mai amari!!! Pe viitor nu-i mai iei lui bebe David hainutze din material din asta, daca tu nu esti multumita de cum se comporta la calcat!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Multumesc, Nicol!
Si Alexia ta e o frumusete, iar in rochita de printesa m-a dat gata.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 31+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ha ha ha, Clau, daca stai mult sa te gandesti te razgandesti!!! Simo, daca vezi ca nu mai nasti si nu mai nasti e si asta o idee!!

Am cumparat si eu un finet pt bebe si am facut 2 bucati mari, tot asa sa-l folosesc dupa baita... E haios, alb cu niste clowni colorati!
Ce nu v-am intrebat: pt spital trebuie sa ne ducem cu torsoanele alea gata preparate de-acasa?? Sau le facem acolo, pe loc??

Aseara am pregatit si bagajelul lui bebe (body, costumase, sosetele, caciulita, Pampers). Mai trebuie doar sa le introduc in geanta.

Ioana
36+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Simonette,

nu mai da! Am bagat la cap! Nu mai fac!

Clauclau, , ce ti-e si cu cheful asta!

Ma ejectez de la calculator...tre' sa vina husband sa ma ia la cumparaturi de aprovizionare...si tre' sa ma pregatesc.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput