Mamici de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 19
boticelina spune:
Dia, se vad pozele, mama, ce plimbareti sunteti... Pisi din poza e pisicutza ta? Iar stiucanul din Delta e total, eu ma inbunesc dupa pescuit, iarasi pasiune nou descoperita odata cu maritisul, abia astept sa vina primavara sa ma arunc cu undita pe balta!
Narcisa, budinca de macaroane cu branza iese geniala la microwelle, daca ai si grill la el, te-ai scos. Deci, intr-un vas de sticla termorezistenta se arunca 1/2 sau 1 pachet de paste, depinde cat vrei sa faci, (parerea mea, 300 gr paste ajung pt 2 pers.) se pun cam intr-un kil de bapa rece, cat sa le acopere de 2 degete, se pune putina sare, se fierb la putere maxima 15-20 de minute la putere maxima. Verifici dupa 15 minute daca s-au fiert, oricum, tre' sa fie "al dente". Intre timp prepari melanjul de branzica, telemea si branza proaspata, sau similare, ce gasesti si ti-ar placea sa rontzai, le razi sau le strivesti cu furculitza, le amesteci cu 2-3 oua batute, o manutza de stafide galbene si arome (daca si care iti plac). Scurgi pastele si le dai printr-un jet de apa rece, speli vasul de sticla pt ca tot in el continui budinca
, amesteci pastele cu maglavaisul de branzica cu ou, pui niste cubulete de unt deasupra din loc in loc, si le arunci din nou la microunde vreo 10 minute la grill. Eu pun zahar peste ea doar cand mananc, dar poti sa pui de la bun inceput daca va place dulce. Pofta mare si mai intreaba-ma.
Mamaliga e prea simpla. 3 masuri de apa la 1 masura de malai, bagata la cuptor in 3 ture de cate 5, 5 si 8 minute la putere max. Intre ture amesteci in ea si gata. Tot in vas de sticla. Si nu mai face crusta, nu mai freci ceaune si poti sa faci si doar o portie mica daca ti-e pofta tie pe loc de mamaligutza cu branza 
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
dia_filipas spune:
Am mai mesterit ceva la poze. Ia sa vedem rezultatul...
Boti , da el e Jerry Pooh, motanul familiei. Avea o poza mai misto, cand era ud si nervos dupa baita, da nu am mai gasit-o.
dia
17+
strumfuletz
poze
slideshow
monalac spune:
azi am fost cu cris afara,am stat vreo ora si jumatate,ne am plimbat si am lenevit pe o banca la soare.apoi,am dormit 2 ore ca tare prost ma mai odihnesc noaptea..acum tocmai ce am incercat sa ii dau lui cris sa pape,dar a luat 2 guri si n a mai vrut...
BOTI,ai dreptate,cris n are cui sa i semene gras,mai ales ca si eu am fost tare slaba cand eram mica.ma rog,eu si fratele meu ne am nascut la 7 luni si am cantarit la nastere 1400kg sau ceva de genul asta...chiar imi povestea mama o faza haioasa,ca o data ,cand eram mici,a fost la un pediatru cu noi si ala,dupa ce a cantarit o din priviri,vazand o mai plina,i a zis ceva de genul//doamna,ar fi bine sa mancati mai putin si sa le dati copiilor sa manance mai mult//
va dati seama cum s a simtit mama...
adevarul e ca mica fiind,am fost tare mofturoasa la mancare,nu mi placea aproape nimic,exact cum e cris acum...iar sotul si mai si...daca vreti sa l vedeti pe minunatul meu sot,la semnatura am poze si intr una e si el,cel din poza unde cris e pe o motocicleta de jucarie.si am senzatia ca mai e intr o poza,pe un teren de fotbal,unde cris e in chilotei.
DIA,ti am vazut pozele,esti montaniarda rau!va sta tare bine impreuna!
IRDA,nasol cu maselele,sper sa ti treaca repede!cu contractile cum mai stai?cat de des il simti pe bebe?
eu azi si ieri l am simtit cam putin si m am cam panicat,dar incerc sa nu ma mai gandesc,ca ma bate sun!![]()
NARCISA,tu vrei sa ne faci in ciuda?auzi la ea,ocean,soare,baie...si eu,care m am bucurat de niste raze amarate de soare...
sunt nevoita sa inchei pt ca vrea cris sa se joace la calculator..are mami baiat mare...daca ati stii cat vorbeste...azi cand stateam pe banca a vazut niste porumbei si m a intrebat //mami,eu de ce nu pot sa zbor?/ /pt ca nu ai aripi,mami// /pai de ce nu mi ai pus aripi?ca eu voiam sa am aripi sa pot sa zbor// si tot asa...si imi pune la intrebari,de uneori nu mai stiu ce sa raspund...mereu ma rog ca bebe din burtica sa fie la fel de destept ca cris..hai ca ma preseaza sa i pun jocuri..
20+cu bebe codrin si mami de comoara cris
Mami de
Cris
Poze Cris
boticelina spune:
Dia Jerry pooh, hahaha, ce nume... Seamana cu pisica-mama a noastra, care, by the way, a intrat de azi in calduri, deci am si "concert", tre' sa-i dau pastile.
Mr. Pooh e rau? Ca a' batrana a noastra e groaznica, nimeni nu-i poate intra in voie, doar zgaraie si musca, of, si toata lumea isi da cu presupusu' ca asa e rasa...
Monica
si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil
?
"If you are unware of your choices, then you have none"
turturica spune:
buna fetelor, mai dau si eu cu prezenta pe aici, c-altfel o sa uitati de tot de mine.
Am avut o saptamina nasoala, greturi, varsaturi si tot tacimul, nu-nteleg cum la mine lucrurile merg mai prost pe masura ce-naintez cu saptaminile. Intr-un final n-am mai rezistat si l-am sunat pe doctor, zen, zen da' da-mi ceva de greturi ca vomez si de la apa. S-a indurat de mine si mi-a dat un medicament care-mi ia greturile cu mina, insa acuma ma simt vinovata ca nu-s in stare sa rabd ca o mama eroina ce-ar trebui sa fiu.
Am citit partial ce-ati scris, am vazut ca sinteti in verva cu retetele de mincare. Of, in mod normal as saliva la toate, da' acuma nu-mi mai trebe nimic. In afara de lubenita. Am innebunit, tot ce-mi trebe in miezul iernii e pepene verde.
Am vazut c-ati vorbit de intilnire, si eu vin de Pasti acasa, asa ca daca puneti de-o intilnire in perioada aia, mi-s prezenta si eu.
Mai viu cind mai apuc.
12+
SunSmile spune:
Hai buna seara,
Ce fain ca am avut ce citi! Imi place asa!
Dia foarte bine va sta impreuna! Si burtica e simpatica tare!
Boti mergem sa pescuim impreuna? Mi-ar placea sincer... Pofta mare la salatzica acolo! Ahh, am vazut si eu reducerile de care vorbesti, dar nici eu nu pot cumpara inca, pt ca renovam si nu are rost sa le umplu de praf! Asta e!
Anka, uite azi am facut reteta asta, careia i se spune reteta tzaranului..pufoasa inauntru si cu coaja crocanta!
750gr faina( eu am pus 60% alba si 40% de secara)
4 liguritze zahar
2 linguritze sare
1-1/2 linguritze drojdie uscata
500ml apa (eu pun 250 apa/250 lapte)
Program: DARK (masina e Alaska BM 2000)
Mada fain ce zici tu acolo! Nu ne dai si noua site-ul acela cu rama si tubul pt certificat, etc? O sa gasesti si bluzita, stai linistita! Si...nu-ti face griji ca nu sunteti tocmai pregatiti, va iesi perfect! Ahhh, cu ardeii nu te pot ajuta, decat daca-i vrei "de post", ca eu cu carne nu-i fac!
Narcisa rau ti-o fi
Da' lasa, macar una din noi sa stea cu burta la soare! Despre microvele vaz ca te ajuta Moni, eu oricum nu ma pricep..il folosesc doar la dezghetat si incalzit!
Mona si Galu a mea face pauza de miscare dar nu ma agit deloc! Asa ca nu-ti face griji, au si ei momentele lor...poate or dormi, nah
. Cu asa mame nebune, saracii...Destept Crisu tau!
Mai Dana tu nu mai zici nimic? Ce mai face baietelul nasilor? Tu cum mai esti? Hai ca in curand e ziua ta...si trebuie sa sarbatorim, nu?
Noi am fost in mall, unde era demonstratie publica nene...incredibil cata lume, cate masini! Si dupa cumparaturi si cafelutza m-a vazut iubi ca ma uit in sus si oftez. Si m-a luat de mana si am stat la coada 15 min ca sa-mi cumpere porumbi, de la kfc. Zau, n-as mai fi vrut, ca mananc cam des porumbii aia, dar nu ma pot abtine. Si el nici nu concepe sa ma lase asa cu pofta! Asa ca acuma ma duc la teve, sa stau tolanita si sa mananc cucuruz![]()
Pup
19+
dia_filipas spune:
Boti, da Jerry e foarte rau, egoist, si posesiv. Dar e capabil si de muuulta iubire...cand vrea el.
Si eu dau vina pe rasa, ca prea musca si zgarie daca nu vrea sa pui mana pe el. De ex. pe mine m-a muscat si hasait 2 saptamani cand ma vedea, numai fiindca am indraznit sa-l pup pe sotul meu in fata lui.
Si el a fost de curand in calduri si si-a atras porecla "Mieunatorul de la miezul noptii". Ne tinea in serenade din ora in ora toata noaptea. Se trezea tati sa fuga dupa el prin casa, sa-l prinda si sa-l duca la culcare. A fost tare injurat, saracul...
Mona, Sun mersi!
Da, ne place la munte, mie sotul meu mi-a facut cunostinta cu muntele, ca eu eram omul marii. Acu imi place enorm, sper sa il ducem si pe stumfuletz cand mai creste.
Pupici pe burtici! Merg sa fac baie si dup-aia la somnic.
dia
17+
strumfuletz
poze
slideshow
narcisa.s spune:
Irda, frumos cupilu Daria.Sa-ti traiasca...
Dia, n-am apucat sa vad toate pozele ca-mi merge f greu netu (deh, Carnaval).
Boti, saru-mana pentru retete. Incerc sa folosesc ricotta.Mai am un fel de cas dar tocmai mi s-a terminat si pana marti n-am nici o sansa sa mai gasesc pe undeva...Cartofi ai idee cum sa-i fac??Sau ceva cu carnitza de pui??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (14+)si tati asteptand o 
dana81 spune:
buna seara burtici!!!
Ce mai gatiti voi si ce retete sofisticate....eu am gatit "cartofi copti" cu unt, mai greu mi-a fost sa gatesc untul...pe asta mi s-a pus pata ca nu stiu daca sa o numesc pofta...sotul meu radea de mine si la sfarsit nu se mai satura!!!!
eu nu pot sa mananc carne deloc, poate o fi doar acum cat mai am greturi!!!
Mona citeam cum te mandresti tu cu Cris si te admir tare mult, cred ca esti o mamica super fericita!!!!
va pupacesc!!! si sper sa reusesc sa tin pasul cu voi!!!
13+
narcisa.s spune:
Mona,curios Cris...Cum i-a trecut ochishoru si ce au zis doctorii ca are??
Turturica, bine ca macar ti-a dat ceva sa iei si bine ca medicamentul ala ti-a facut bine. Nu-ti fa acum complexe ca nu esti mama eroina, lasa ca ti le faci dupa ce nasti, acum e important sa te hranesti bine, sa iei vitamine si minerale sa aibe bb.Poti sa mananci mai bine acum??Ce medicament ti-a dat, ce substanta activa are??
Dia, finally, vazut cateva poze si aratat si la barbatu-meu - Bey, jungla jungla, plaja plaja, da uite noi ce avem acolo!Frumoase poze, parca dupa ce le-am vazut astept mai mult sa vin acasa...Of of.
Cu plaja asta ma laud eu ce ma laud dar mai mult ma fortzeza barbatu-meu sa merg de foarte dimineatza decat propria initiativa. Ca vitamina D, ca fixare, ca oase ca plimbat pe nisip...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (14+)si tati asteptand o