Mamici de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Laura uite www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0233901/Trail/C%24cip%3D1500011303.Gifts%3EC%24cip%3D1500011351.Special%2Bevent%2Bgifts.htm" target="_blank">aici setul de care vorbesc. Bine nu neparat asta ca sunt multe modele asemanatoare si in magazine diverse rame si minunatii. Ziceam asa ca exemplu. Si vreau o bratarica si un lantisor o sa fie de argint pt ca aici aur pt copii este numai de 9k si ala parerea mea nu e aur daca iau aur macar sa fie de 18 si cum nu sunt aici si oricum nu le purta mult ii iau de argint. Uite aici www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2160735/Trail/C%24cip%3D1500011826.Jewellery%2Band%2Bwatches%3EC%24cip%3D1500011904.Children%27s%2Bjewellery%3EC%24cip%3D1500011906.Children%27s%2Bbangles.htm" target="_blank">bratarica si www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2160687/Trail/C%24cip%3D1500011826.Jewellery%2Band%2Bwatches%3EC%24cip%3D1500011904.Children%27s%2Bjewellery%3EC%24cip%3D1500011908.Children%27s%2Bneckwear.htm" target="_blank">lantul. Nu sunt super deosebite sau ceva as fi vrut aur de 18 si un model mai deosebit dar aici nu prea sunt si pt adulti ce e de 18 sunt cu diamante si etc si costa 1000 de lire pe putin, din cauza diamantelor si etc. Si asa cerceii simplutzi sau ceva bijuterii mai sunt la turci da acolo sunt de 9 si de 14.
Dia vazut pozele f frumoase, vai ce dor mi-e si mie de munte noi am mers de jos de la busteni pana la sinaia am traversat muntele f frumos traseul f fain ne-au luat o zi intreaga dar a meritat. Acuma sa mai creasca bebeii si mai mergem, vrem si in scotia sa mergem sunt aici niste peisaje de innebunesti. Da sa avem masina si bebeii sa fie mai marisori sa poata aprecia.
Mona ce frumos povestesti de Cris, pupici de la noi pt scumpetea de baietel.
Narcisa maine am sa caut cartea aia pt microunde sa iti mai dau retete. Ce fain ca puteti merge la ocean la soare. Aici e tare frig dupa ce parca parca incepuse sa se mai inmoaie vremea.
Laura te bat cu porumbul tau cu tot. Na maine am sa ii zic la a meu sa mearga in kfc si sa vina cu porumbul in dinti.
Turturica uff imi pare tare rau ca ai asa greturi puternice mai ai putin si ai sa scapi si tu. Hang in there, pupici multi.
Dana si eu ador cartofii copti cu unt si sare. Am facut si noi intr-o seara ca demult nu mai papasem numai ca la noi cuptorul e electric si ma dispera ba arde ba nu se face, e si f vechi cine stie de cand e pus in casa ca nu stim.
Mai vroiam sa mai zic ceva. Iar am uitat. Creca burta plina e vinovata, am papat niste ciorbitza cu ceapa frecata cu sare si niste salata de vinete. Si acuma normal ma cam rostogolesc.
Gata ma duc sa zac pe canapea ca o mini balenutza pofticioasa si hapsana. Somn usor fetele noapte buna si o saptamana usoara va urez tuturor!

Edit: Mi-am adus aminte. Irda multa sanatate cu masele alea tare urat e cu dureri de masea. Ai grija si de burtica.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Fetelor va multumesc pentru felicitari si ptr faptul ca mai primiti si "fiica ratacitoare" printre voi.
Ankalaura eu imi doream tare mult fetita...si ma bucur ca este...mai greu e cu tati care se pare ca era foarte convins ca este baiat si a avut o mica "depresie". Dar l-am linistit si eu cum am putut...i-am zis ca poate ii creste putza pana la urmatoarea ecografie
La mine HC-ul era 13.3 la 16 saptamani si 5 zile si scrie ca e val normala. Ce ma enerveaza e ca nu mi-a trecut CRL-ul...asa ca inca nu m-am lamurit daca asta e dimensiunea bebelinei sau e alt indicator...Aaa si mi-a mai zis ca are 120 grame.
Eu am facut TT-ul al Medlife...o fi bine?
Dia ce fata plimbareata! Foarte frumoase pozele tale...mai ales cu aia cu pescuitul mi-ai atins o coarda sensibila . Sper ca in primavara sa mai prind si eu o partida de pescuit cat inca nu am burtica prea mare...ca tare imi mai place sa stau cu batul in balta.
SunSmile si noi acum am ajuns acasa, am fost in mall la un film si apoi am dat o tura prin magazine ca nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni Nu ii mai pot inchide la burta...Mi-am facut o gramada de nervi, nu am vazut nici o pereche de blugi ca lumea si cu talie foarte joasa ca sa ii pot purta si eu Cred ca nu mai am de ales si trebuie sa trec la blugi de gravida...si chiar nu am vazut nici unii frumosi pe la noi.

Va pup si ma duc sa ma culcusesc

17+ cu

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Madate rog trimite-mi si mie pe PM userul si parola pentru mailul comun.

Mercic.

Acum chiar ca ma culc

17+ cu

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Ceau fetelor
Narcisa scuze ca nu am intrat vineri sa-ti dau nr de telefon al lui Budau dar mi s-a stricat calculatorul, abea acum am reusit sa intru pe internet. Nr lui Budau de la canbinet este 0256201113, , si sa-ti explic unde este cabinetul: langa Spitalul Judetean este un McDonald's iar vis-a-vis de acesta sunt 3 blocuri turn, iar in cel din mijloc este cabinetul la etajul 1.

15+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Violeta, sarumana pentru numar si pentru adresa. M-am prins de schema, cam unde vine.Ai cumva idee trebuie sa ma programez cum mult timp inainte sau ma pot programa in martie pentru aprilie??
Mada, Boti, sa va dea Dumnezeu sanatate cu retzetele cu microunde.Ca pana se termina tambalaul n-am nici o sansa sa imi rezolv aragazul. Mada, astept sa gasesti cartea...
Ma cam duc si eu sa ma culc.Maine am programat, daca nu e circul prea mare in oras si daca nu ploua, sa merg sa vad conditiile dintr-o maternitate. Va dau de stire ce si cum.
Sun, tu esti arhitecta??Am si eu o intrebare idioata, de profan.Pot indrazni??
Aveti grija de voi si de burtici.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (14+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Irinuca, eu mi-am luat blugii astia, dar bej
si astia, dar albastrii nu au dunga aia
Din acelasi motiv, ca aici nu mi-a placut nimic. Ambele perechi sunt super. Primii i-am luat mai ieftini.

Mada, super faine bratarica si lantisorul!

Mona - inarmeaza-te cu raspunsuri Bucura-te cat poti, ca acusica o sa iti umble baiatul dupa fete si o sa fie secretos de numa-numa,... O sa te rogi de el sa mai vorbeasca cu tine

Narci - mi-e un dor de stat cu burta la soare....

Boti - nu sunt de fel panicarda, dar unele guri zic ca nu e chiar bine sa folosestimicroundele chiar asa des. Nici eu nu m-am ferit, dar vorba lui Suny, mai o dezghetare, mai un cartof copt, mai un incalzit. De exemplu, Elizei mereu ii incalzesc la microunde. Dar de gatit, folosesc celelalte mijloace. Mai nou, "aburiciul", nu folosesc ulei aproape deloc, nu calesc, folosesc des cuptorul aragazului, oala sub presiune si traiasca Tefal

Dia - uite asa era motanul meu, zici ca frate cu Jerry al tau! Si la caracter se pare. I l-am dat cumnata-mii in 2003, cand eram insarcinata cu Eliza, de teama toxoplasmozei. Acum e un ditamai soldanul, mare vanator de soricei pe la soacra-mea prin pod. Ii place atat de mult libertatea, incat de multe ori nu il mai gaseste cand e sa plece inapoi spre casa. Asa ca il lasa "in vacanta la bunici" pana in weekendul urmator...

Sunny mama, unde gasesc eu masina de paine acuma??? Am cautat pe gugle si nu imi da nici un rezultat bun

Boti, pozez maine baldachinul si daca te vaz online, iti trimit poza fix pe mess. Daca nu, pe mail, vedem noi. E simplu si alb, dar pica frumos pe pat. Acuma, fie-mea are pat mare, dar poti face ceva asemanator, pastrand proportiile.

Hai va pup ca e trecut de miezul noptii. Maine am tone de treaba la birou. Am fost la injectie. Mai am 5 de facut. Sper sa fie suficiente. Sunt curioasa cum se va modifica valoarea IR_urilor alor.

Anca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Of, uite cat e ceasul si eu stau pe net. Dar imi e rau, am mincat prea greu si prea tarziu si de juma de ceas stau cu capu in prietena de portelan

Anka, nici eu nu sunt panicarda si nicio ustensila de bucatarie nu e folosita extensiv in detrimentul celeilalte. Avem si steamer si tigai bune si microunde si le folosim la gramada. Doar ca uneori una e mai utila in fata alteia. N-as mai baga acum o budinca de macaroane in cuptorul clasic nici sa ma tai, mai ales cand se gateste in cant. foarte mici.

Noi avem www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Alte_aparate_de_bucatarie/Clatronic/Aparat_de_facut_paine_Clatronic_BBA_2605" target="_blank"> aceasta masina de paine, de vreo 2 ani si-s f multumita de ea. Si fac o multime de retete de painica la ea, cu seminte, cu susan, e programabila de seara pe dimineata, sa te trezesti in miros de paine calda... Le-am luat-o alor mei pt la tzara in ideea ca acolo mai raman fara paine dar nu ne putem lipsi de ea aici, plus ca ai mei rod paine fara sare si aia de cumparat e cam fada, asa ca le-o mesteresc eu la masina. Sunt fete care fac si cozonacel in ea.

Mada foarte faine cadourile pt finutza, las ca gasesti tu si o bluzita sa-ti placa, o sa vezi.

Narcisa deci tu ai ramas fara aragaz... Pai poti fierbe carnitza de pui, poti sa faci pilaf la fel ca pe aragaz normal; daca ai grill la el, poti fierbe 15 minutzele puiul, apoi il lasi la grill alte 15 minutzele fara zeama in care a fiert, doar il mai ungi cu putin ulei si presari cu ce condimente va plac si iese ca la cuptorul normal, nu-i mare inginerie.

Tocmai am citit in cartea de gravidoase ca suntem mai predispuse la arsuri solare, vezi, trebuie o crema cu factor de protectie de minim 20 ziceau aia in carte.

turturiqule ce bine c-ai mai dat un semn de viata, uite, vezi, sunt pe baricade cu tine, cu coana buda in brate.

Irda cum simti tu durerile alea? Ca si eu am constatat cand m-am pus in pat ca-mi simteam burtik ca si cum as fi avut febra musculara la uter, ciudata senzatie...

Sunny si Irinuca tre' sa ne adunam pe balta! Sun, am uitat sa-ti zic, mama mea e din Tulcea, toata copilaria am batut coclaurii pe-acolo si prietena mea gravidoasa e tot de-acolo. La fel fostul sot.
Bai Sunny, io te suspectez ca esti superstitioasa cum naiba ai rezistat la frumusetile alea de la Marks&Spencers? Mai ales ca si stiti ca-i cu fundita...

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

SunSmile , merg la control cum se obisnuieste la o gravida, odata pe luna, imi ia urina, sange pt anticorpi,sange pt nu stiu ce lipsa de vitamine si altele, ma cantareste,imi ia tensiunea, plus eco.
Si cam atat!
Pe mine ma omoara de vreo 3 zile gingiile inflamate, deja ma enerveaza, stiu ca e normal in sarcina, da sa mai ia o pauza de cateva zile, si apoi sa se inflameze iara daca vrea.
In rest, la noi ninge fain de tot, stau in casa si crosetez, de mi s-a pus carcel la deget de la atata crosetat.Acu stau si bolesc cu degetul, poate in cateva zile isi revine si reiau crosetatul.
In sfarsit am indraznit sa cumpar si eu ceva pt bebe, maaaaare achizitie, o paturica.
Poate prin aprilie ne miscam si noi sa cumparam cate ceva pt bebe, ca daca ne apucam de pe acum, sigur am sa-mi pierd rabdarea pana vine bebe.
Toate cele bune iti doresc, si ai grija de tine si bebica.

20+

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete! am o lene de weekend de nu se poate, am tot citit da mi-a fost greu sa scriu....

mona sa-ti raspund intii tie ca sa nu uit cumva: eu cred ca sunt dureri de crestere. daca are insa articulatiile inflamate, umflate, rosii, il dor in special anumite miscari, are ceva pe piele, atunci mergi sa-l vada careva. ii poti face un ASLO de control oricum. sanatate multa, ca stiu perfect cum e! nu cred ca esti negativista, nu mai spune asa, e normal sa iti faci griji pt copilul tau si eu cred ca e mai bine sa-i cautam si-n fund daca putem preveni ceva grav. oricum nu cred ca ai dece sa te ingrijorezi in cazul de fata.

irinuca masuratoarea respectiva inseamna Heel- Crown, in general dupa 20 de saptamini dimensiunea bb-lui asa se raporteaza si nu se mai foloseste CRL. felicitari pt caruciorul roz.

dia si mie mi-e pofta de bere dar am din cea fara alcool si e f buna, la gust cel putin eu nu simt nici o diferenta.

mada spor la botezat! si pe noi ne paste cam prin primava, abia astept, baietelul unor prieteni.

sun m-ai omorit cu meniul, eu sunt inebunita dupa oua umplute dar lui barbatu-meu nu prea-i plac asa ca mi-e lene sa fac doar pt mine

boti intrebare intrebatoare acum ca ai zis de masina de piine: iese cu coaja crocanta sau nu? ca as vrea si eu dar daca nu are coaja misto nu ma bag ca eu doar pe aia o maninc oricum apropo, dar hainute albe de ce nu ai cumparat, orice e unisex mergea!

dana mama baga capul pe aici si zi ceva sa stiu ca esti ok.

hai ca nu mai stiu ce mai vroiam sa spun ca ma striga sefa

pupici la toate

19+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,

Turturelu bine ca ti-a dat medicul ceva! Auzi, tu esti nebatuta sau cum? Cica se simte mama denaturata, neeroina! Las' ca vezi tu dupa nastere ce eroina o sa fii si nici macar n-o sa simti ca faci ceva peste puterile tale ci doar vei fi mama! Ce mi-ar placea sa te cunosc...

Irinuca si eu am cautat aici blugi, nush de ce ca doar nu mi-am gasit nici inainte si..pauza! Pantalonii mei de fitness sa traiasca si aia de la Zara.

Ankule imi pare rau ca nu gasesti masinuta, dar la Domo(oricare cred) sigur gasesti...macar un moulinex sau un philips.

Narcisa nu-s arhitect dar lucrez cu ei si pt ei! Astept intrebarea de profana! Si abia astept sa ne spui cum e maternitatea!

Moni razi tu razi dar zau de n-ar fi fost mai bine daca eram superstitioasa! Macar asa ma stiam "incuiata" la oferte pana la nastere. Asa, stau si ma gandesc unde sa le mai pun, avand in vedere ca toata mobila care va ramane (ca exista si multa pe care o dam) va fi in mijlocul casei! Deci am zis pas si m-a consolat iubi..."lasa ca in doua luni ii cumparam tot ce vrem"! Uhhhh, nasol cu prietena portelanata..te simti mai bine?

Biri imi pare rau ca-ti facui pofta! N-a fost cu intentie!

Nati ma bucur ca o sa faci si echo. Doamne, poate va spune si sexul! Pup la fata harnicuta care croseteaza!

Mada foarte faine cadourile, serios! Nu-ti mai face atatea griji!

Bey, cu intalnirea de Pasti e ciudat..adica nu chiar de Pasti, pt ca multe plecam iar Bucurestiul e oricum blocat! Daca s-ar putea cu o sapt inainte, ar fi perfect! Dar noi ne putem vedea si in martie, am inteles ca vor fi temperaturi ridicate!

Si cu pescuitul mi-am gasit partenere, deci e bine!

Sunt happiiii, la finalul acestei saptamani o sa am bestia in brate, ca-l aducem la coafor!

Va pup si va doresc o saptamana plina de vesti bune!

19+

Mergi la inceput