Mamici de iulie-august 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Dia...ce m-ai nimerit ....mancarica de-asta ''chinezeasca'' fac si eu de obicei...si cu orez tot Uncle Ben's din ala 4 pungulite in cutie!FOARTE BUUUUUUUUUN!!!In legatura cu berea.....e ok sa gusti un pic...dar nu exagera....io am baut chiar ieri cateva guri...ca am mancat pizza si a mers de minune....

rontzy18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Didi...treci de la lotiune la unt pentru ca lotiunea e mai light...untul de corp e mai gras si mai recomandat pentru a ajuta la ''intinderea''pielii...vezi ca exista si un stick cu cocoa butter care e special pt gravi...numai ca e un pic mai greu de intins pe piele...e mai consistent insa decat untul...mai gras...sper sa ma fi facut inteleasa...daca nu-ti place mirosul poti lua un altul...dar cere pentru piele fff uscata...(chiar daca nu e asa uscata pielea ta)

rontzy18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Irinuca ma bucur ca mai scrii. Felicitari pt caruciorul roz!
Ms de complimente.
Dia ms ms. Si eu am baut bere. Ma ia pofta cateodata si e asa rece si buna, da oricum cateva guri sau un paharel da din ala mic.
Mai fetelor am mai scris creca nu ati vazut cum faceti voi ardeii umpluti???Eu nu am facut din astia niciodata si vreau sa incerc.
Mancare chinezeasca eu iubesc chicken chow mein adik taietetii aia ai lor cu legume si carne de pui si sos soia. Tare bun e. Aici este sosul gata facut tot asa la pungute de la uncle bens numai pun legumele si carnitza de pui si apoi amestec cu taieteii. Si taieteii sunt la supermarket gata numai sa ii arunci in wok.
eu is suparata ca e f frig afara si bate un vant nebun si nu putem iesi la o plimbare. Asa vrea sa mergem sa ne plimbam innebunesc in casa da nici nu vreau sa scot fata pe asa vreme ca e oribil vantul asta nici nu poti respira asa tare bate.
Acuma ma uitam pe net la hainutze de botez si de dupa. La fata am hainutze are costumasul ala rosu care i l-am luat pt revelion papuceii tre sa ii luam ca pana in martie trebuie schimbati masurata din nou.
I-am gasit si cadou de botez o rama faina de argint cu loc pt poze de la 0 la 12 luni si un tub de argint de pus certificatul de nastere si o cutiutza pt prima bucla si primul dinte. Si i-am gasit un set bratarica si lantisor, aici nu sunt cerceii de copii, si pe bratara scrie little angel si are un ingeras mic si o pietricica roz si lantul este ingerasul ala cu o pietricica roz sa semene cu bratarica si ti le da intr-o cutie faina roz frumos impachetate. Asa ca am rezolvat si cu asta. Eu de mi-as gasi o bluza mai frumoasa mai eleganta ca pantalonii creca imi vin aia de la botezul fetei, tre sa probez daca nu din astia negri gasesc usor. Bluza mai greu. Flo are panataloni camasa tot cei trebuie.
Ne-am rezervat si biletele de avion pe 1 seara ajungem acolo si pe 3 noaptea inapoi aici ca 3 deja e luni si Flo o sa trebuiasca sa lipseasca de la servici pt asta. Dar e rapid ca facem o ora pana in Dublin si pana la aeroport facem de la ei 20 de min cu masina si de la noi cam 35-40 de min cu trenul.
Si legat de uleiuri si creme eu ma dau dupa dush pe pielea umeda cu johnson baby oil cu aloe vera si masez bine bine ca tine mai mult decat lotiunile si in fiecare seara dau pe burtica sani si coapse cu lotiune speciale de mamici de la avent.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neata fetele. Ce imi place weekendul! Desi, sunteti cam puturoase Dar in weekend apuca sa citesc tot. De luni dimineata, pana sa ma dezmeticesc, seara sunt 20 de pagini si capitol nou inceput!!!

Sunny - da si la fata reteta de paine neagra. Suna tare bine, iar noi ne dam in vant dupa ea!

Mada si Mona - ce frumos ca botezati. Noi nu avem nici un finut, si nici fini de cununie nu avem inca Nu e ca nu ne-a vrut nimeni ci ca nu mai avem aproape pe nimeni aproape. Care sunt plecati din tara, care sunt prin tara, dar principala problema e ca nu se mai insoara nimeni si nimeni nu mai face copii - dintre cunoscutii nostri... Prieteni apropiati nu mai avem. Singurii apropiati ne sunt nasii. Cam aiurea

Mona - pastrand proportia, sotul meu are 185 cm si 73 de kile V-am mai zis, e paguba in frigider... Oricat ar manca, nu pune pe el nimic. Ba mai mult, acum poarta 2 perechi de blugi ai mei > nu va imaginati ca sunt blugi de gagici, ci din contra, eu imi luasem clasici drepti unisex din cauza kilogramelor Iar eu... cel mai "diva" m-am simtit cand aveam 52 de kile la 172 de cm ai mei, deci sotul tau nu e chiar slab pentru inaltimea lui, ci mai degraba... suplu, nu ? Ca al meu

Ella - e posibil ca 46 sa fie la limita, dar o sa ii poti folosi macar in primele 2 sapt.
Cu imbracatul, nu mai stiu, sincera sa fiu Eu cred ca o sa ma orientez in functie de vreme, dar in general caut si costumase cu tricou si pantalonas - am luat deja 2 care se pot combina intre ele - si rochite (in cazul nostru ). Pentru peste body, am luat niste bluzite subtirele cu capse in fata, deschise pana jos (ca un fel de jachetica) si pantalonasi scurti, si trei sferturi. Ciorapei. Cam asa m-am orientat. In functie de temperatura o sa folosesc body cu bretele de maieut, maneca scurta sau lunga. Oricum, la 3-4 sapt nu poti scoate copilul cu aripioarele goale...
Sa stii ca daca te gandesti sa iti iei cate 5-6 piese din fiecare categorie, nu vor fi inutile. V-am mai spus cred, imi amintesc ca la inceput erau zile cand o schimbam pe Eliza si de cate 3 ori...

Rontzy - chiar ma intrebam de ce nu apari si pe forum mai des. Ma bucur pentru fluturasul din burtica. Nu-i asa ca e grozav?
Cocoa Butter ala e super bun, dar mie nu imi place cum miros astea cu unt de cacao - am eu o problema cu capul, la fel cum nu imi plac nici mirosurile de vanilie... Alta aroma recomandata? De ALMOND imi place, l-as manca Nu mai stiu cat costa - ia sa imi zici pe mess, daca nu aici

Eu nu ma dau cu nici o crema, mai degraba de lene, de uituca... Azi m-am dat cu Nivea, si poate ma voi stradui sa ma dau mai des, ca nu mi-ar strica. Eu am un lapte Nivea cu liposomi si vitamina E pentru elasticitatea pielii si bla bla. Imi place ca e un tub mare si are dozator
Fetele, ati vazut pe la noi pe undeva OLAY?? Mor dupa produsul asta si nu mai am prea mult. Daca ati vazut pe undeva, pls tell

Irinuca - bravo pentru caruciorul roz si pentru tumbele din burtica! Ai sa vezi ce super fun e cu fetita
Cat e la tine HC? La mine era 14.91 la 17 sapt si 6 zile, iar in dreptul lui mi-a scris ca e o valoare normala pentru 18 sapt fix. Dar nu stiu si ce inseamna
La CRL aveam 11.81 (ca pentru 17 sapt si 5 zile)
Eu am facut BT la Medlife si mi se pare ca mi-au dat ceva aiurea. Nu pot spune ca au ei vreo problema, ci banuiesc ecografia ca fiind proasta (ma refer la cea cu care m-am dus la test, facuta in decembrie). Ma programasem si la morfologie tot la ei. Apoi, mi-a cazut sub ochi subiectul dedicat tot aici la Odisee, si am zis pas. Nu stiu daca am facut bine sau nu. Pentru TT m-am dus la Sanador si la Genetic Lab

Mona, cu testele mele. Da, ai inteles corect. Sanador trimite rezultatele la Genetic Lab pentru interpretare, ca ei nu au softul. M-a surprins. Nu m-am gandit sa ma ridic si sa plec. Sper sa nu compare cifrele intre ele si sa in "faca" interpretarea. De asta ma tem. Cautam sa am doua interpretari complet independente, si am dat din lac in put. In mod normal, nu ar trebui sa ma indoiesc de profesionalismul unui laborator de analiza, dar na ca ma indoiesc!
Acuma ar fi culmea sa ma mai duc in al treilea loc pentru TT, asa, mai bine faceam din start amniocenteza ca distractia cu eco si TT m-a costat deja 7 milioane. Pana la cei 10 de la amnio, mai e un pas

Fetele - eu am o nedumerire - ati citit si voi cred pe prima pagina la DC despre dezvoltarea in timpul sarcinii... Acolo scrie ca la 18 sapt bebe trebuie sa aiba 20 de cm. Pai in eco a mea scrie ca 12-13. De ce oare???

Didi - ce plimbareata! Fain sa mai respiri aer de munte din cand in cand.

Dia - nu am mai incercat sa ma epilez cu aparatul, insa saptamana asta ma programez la tipa care ma "aranjeaza" pe mine. Sper sa fie ok. NU sunt plangacioasa la durere de fel, dar de la sarcina anterioara imi amintec ca amorteam teribil pe masa aia, iar cu aparatul ma faceam cam "aproximativ" Dar aveam un burtoi impresionant.

Si acuma am o burta maaaaareeeeee!!!

Dia si ROntzy - si eu beau bere Nu exagerez, fireste. Azi la masa depranz, de ex, am baut un pahar aproape plin

Mada - eu nu fac ardei copti, si nici sarmale. Adica fac asa, cam o data pe an... Eu nu pun in compozite decat doua feluri de carne (purcel si vitel), pun orez dar nu foarte mult, pun juma' de ceapa, mirodenii (piper, putin boia dulce...), sare, uneori pun si putina verdeata. Nu pun ou si nu pun cartof. Cartof pun la chiftelute si ou la perisoare. Soacra-mea (care e moldoveanca) pune si fel de fel de legume... In moldova asa se fac si sarmalele si ardeii, cu legume inauntru. La noi, 90% e carne.

Eu, azi, am facut chestii administrative. Ceva ordine in dulapurile Elizei (scos hainute ramase scurte,...pus in lazi, cocotat in debara), ceva ordine la noi (scos blugi mai vechi, plovere pe care nu le mai imbracam) - pe astea ale noastre le dau la biserica, sunt foarte bune, doar ca nu le mai purtam noi. Si am facut ordine in facturi si analize - doamne, cate se aduna intr-o luna daca nu le pui la loc imediat.
Dupa-amiaza ma duc sa fac injectia (Pregnylul), iar la Iosup si Tutu ma duc pe 22 feb. Sper ca masuratoarea IR_urilor astora sa fie ok.

Tipa de la Genetic Lab mi-a zis ca Sanadorul imi va da rezultatul la TT maine. Rezultatul de la ei il voi avea marti (cred)

Gata, v-am facut capul patrat

Pup

Anca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna sera gagici! Cam tarziu vin si eu, v-a mai citit seara dar am fost prea lenoasa ca sa si scriu! Sunt si singura acasa, ai mei sunt la casutza ca sa toaleteze pomisorii din livada si e un spleen in casa... Pana si pisicile se plictisesc de moarte, stau toate in capul meu

Anka Vreau si eu sa vad o poza cu baldachinul Elizei, poate o pui pe mail. Mama, ce peripetii cu triplu testul. Sper sa nu faca economie si sa-ti dea copy/paste la rezultate.

Mada, Mona vad ca se inmultesc nashicile ! Uite-asa mai schimbam informatii. Mona, vezi, te plangi de Cris ca e slabutz, cu cine vrei tu sa semene daca sotul tau e un slabanog?

Sunny wow, ce festival gastronomic e la voi zilele astea!

Dia mie mi-e groaza de epilat cu ceara pentru ca ultima data am avut contractii rele, asa ca ultimele 2 dati cand am fost la doc, m-am rezolvat cu crema; stiu ca nu e tocmai cel mai recomandat lucru, dar mi se pare mai putin traumatizant sa stau 5 minutzele cu crema decat sa ma jumuleasca doamna juma de ora. Doare mai tare decat de obicei si plec cu pielea vanata de acolo, desi niciodata pana acum n-am avut vreo problema sau reactie la epilatul cu ceara.

M-ati excitat groaznic cu gatitul, uite ca mi-am confectionat si eu o salata cu maioneza, ca pofteam de vreo de 3 zile, de cand intreba Dia parca de maioneza.

Anka eu fac painica integrala, la masina de paine, folosesc o reteta de paine alba, dar inlocuiesc 20-30% din faina cu tarate si pun faina cat mai integrala (480, 550 sau 650 - de care am sau gasesc). Iese tare faina, taica-meu e fan.

Mada yo ardeii umpluti ii fac cam ca Anka, din amestec de carne tocata de vitel si purcel, o ceapa medie calita, sare, piper, verdeturi plus un morcov mediu ras pe razatoarea mica(io-s mare fan morcovi). Orez eu pun o cescutza, doar inmuiat in apa caldutza vreun sfert de ora inainte sa-l pun in maglavais, mama in schimb il caleste un pic cu ceapa. Le amestec, umplu ardeii cam pe trei sferturi, le fac capacele din rosie sau cartofi, cum am, ii pun soldatei cu capacelul in sus in cratita si, daca am folosit rosiute toc ce a ramas, mai pun un pic de pasta de tomate cu apa si le fac sosulet cat sa le ajunga la gat, daca n-am folosit rosii, doar bulion cu apa si-i pun la fiert cu capac. Mama ii face si in oala sub presiune, eu nu, mie imi place sa fiarba ei in liniste acolo. Oricum umplutura asta e general valabila la mine, o folosesc si pentru dovlecei umpluti si pt vinete, e f bunuta.

Eu in weekend am fost iar hai-hui, am trecut pe la doc sa-i las mingea, apoi am cumparat enciclopediile alea de la Cotidianul, f faine, pentru copii, am avut noroc si am gasit si numarul de saptamana trecuta si pe cel de saptamana viitoare, apoi am fost sa-mi beau cafelutza singura, placerea mea maxima din facultate, sa beau cafelutza singura, la carciuma, dimineata devreme, cu un ziar in bot De data asta a fost servita cu Burda si un McFlurry, apoi am fost pe la carrefour, asa, de plictiseala.

Bai, si intru la Marks & Spencer, cotlon pe care il ocolesc de obicei ca is tare scumpe lucrusoarele acolo. Dar, acum au reduceri si de 80%, iar la raionul de copii era sa ma imbolnavesc. Si preturi bune si hainutze de calitate. Par examplu, un set de 7 body cu minecutza scurta era 50 de lei, seturi newborn cu 8 piese minunate era 35 lei, imi venea sa-l strang de gat pe doc ca nu vrea sa-mi zica sigur sexu decat peste 2 saptamani. Pai, le mai gasesc io pe alea in 2 saptamani?

Plus ca am aruncat un oki pe la diverse bijuterii si sunt niste seturi minunate cu gargaritze, au si cercelusi, si bratarele si medalioane, era cat pe ce sa ma infing in niste cercelusi, chiar am pus-o pe doamna sa mi-i cantareasca. M-am oprit oftand si stuchindu-l in gand pe doc.

Azi am iesit iar la cafea, dar cu prietena mea gravidoasa, am lincait 3 ore la ea, of, abia asteptam sa ajung acasa. Iar acum o sa-mi asamblez salatzica si ma latesc la TV. Mai trec sa vad daca v-ati mai adunat pe langa computere

Stai ca mi-am adus aminte, Narcisa eu sunt fan total microunde, as face si maioneza la el daca s-ar putea N-am mai fiert pastele pe foc normal de 5 ani, iar mamaliga, de 3 ani n-a mai vazut ceaunasul malai in el. Zi-mi ce vrei sa faci si-ti zic io daca merge si cat timp tre' sa le tii. Deh, obiceiuri de student...

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anka, Boti ms de retete. Anka eu sunt din Moldova si mama nu pune legume tot carne si putin orez.
Am niste poze cu viitoare finuta am sa vad daca reusesc sa le incarc in seara asta sa le vedeti.
Ma tot uit pe net la un model de bluza mai eleganta pt botez da nu am vazut nik mai pe gustul meu, mai caut ca tre sa gasesc ceva oricum.
Uff atata mi-e tare ciuda ca ne-a nimerit exact acuma cand nu avem tare multi bani ca as fi vrut sa ii iau la fetita ceva mai fain ceva mai deosebit, da i-om lua noi mai incolo.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna, burtici!!
Toata dupa masa m-am mesterit sa pun poze. Ia sa vedem daca am reusit!

dia 17+
strumfuletz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Dragele mele...ce vorbiti voi...
Eu am fost astazi la plaja si la ocean, facut baitza, zbantzuit, facut iar baitza, stat cu burtica la soare...Deh, trebuie sa se obisnuiasca de mica!!Ma laud si eu cu ce am,ca mancare de care faceti voi n-am de unde si inghit in sec...Si nici Body Shop n-am aici.Da lasa ca recuperam noi!!
Si da, ce ati vazut in poza, gravidutza (in 8 luni) nu doar ca dansa, se rupea toata, se cutremura de-a dreptul...Si nu numai ea, si celelalte pe care le-am vazut, isi scuturau burticile ceva de speriat!!
Boti puiule, invata-ma ce stii cu microundele...cum sa fierb macaroanele sa fac macaroane cu branzica, daca pot sa gatesc in vreun fel puiul, cartofi prajiti, din astea mai ushurele...
Ma bucur ca apar si alte fetitze!!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (14+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Buna fetelor, dar ce harnice sunteti cu gatitul... ciudat si pe mine ma apuca, acu 2 zile de exemplu am fact 5 feluri de mancare, festin nu gluma...
harnice sunteti si cu scrisul...eu intru cam o data la 2 zile si am mult de recuperat...:( :)
O sa incerc sa nu mai citesc povesti triste, am citit si eu legat de Bianca Brad...de fiecare data cand e ceva de genul asta sau vreo alta tragedie care se intampla unui copil plang ca o fraiere...Cred ca nu face bine bebelului...Gata ma opresc din a mai citi posvesti triste...spunea cineva ca ce bine ar fi sa nu avem atatea teste si atatea altele...poate e mai bine uneori sa nu stim...

Myra am vazut ca esti din Oradea ca si mine...ar trebui sa vorbim mai des poate schimbam idei si informatii

Oana (din Satu Mare)te-am intrebat intr-un mesaj anterior de ungaria, poate ti-a scapat mesajul...daca ai adresa de mess pe yahoo, trimite-mi si mie pe pm ca as avea nevoie de niste informatii...

Maine am programare la medic, intru in a 13 saptamana- ce investigatii speciale se fac acum? sa fiu oarecum pregatita. Eco morfologica se face?

Bebei sanatoshi si frumoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna seara, dragele mele!

Mona........asa ma "tine" pe mine uterul cand creste de la sarcina....nu-i suficient de elastic sau nu stiu ce sa zic......dr mi-a zis ca-i normal, ca-s micutza....1,50cm si se poate intampla sa ma simt asa in sarcina! Asta e! Mergem mai departe.......deja m-am obisnuit!

Cu aspiratul copilului pe cap....credeti-ma ca era singura solutie, la cata cafea macinata avea in par! Daca o duceam asa la dush trebuia sa vin si cu ceasca de cafea, ca iesea expresso direct!

Ma vait ca de 2-3 zile ma chinuie maseaua asta amarata si nu pot sa ma odihnesc deloc! Dorm pe mine!

Ma duc sa dau la pui sa pape!

Pupicei tuturor!

Irda Bebe Antonia Codrina

cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput