Mamici de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 17
rontzy spune:
Buna,
scuze ca nu intru mai des la voi,va citesc insa nu prea am noutati........imi place ca acum se discuta mult....si orice...
Va ziceam ca nu am noutati,pana azi ...de dimineata l-am simtit pe bb,care imi dadea efectiv suturi
,pana acum simteam doar o falfaiala prin burtica....
Fetelor.......m-ati omorat cu retetele voastre...suna asa bine....miami.....nu sunt o gurmanda,mai mult imi place sa gatesc decat sa mananc....bine,cand am timp....
SUN....ce unt iti iei de la The Body Shop?nu de alta de eu acolo lucrez....si le stiu pe toate....iti recomand Cocoa Butter Body Butter!Eu folosesc momentan Almond Body Butter,mai aveam ramas de asta vara.....si am zis sa-l termin sa-mi iau altul(cocoa ca e mai ''gras'').
Imi place ideea de a ne intalni undeva prin martie....aprilie,cand s-o mai incalzi.....ma inscriu si eu!
rontzy
18+
irinuca_81 spune:
Buna burtici!
ma mai primiti si pe mine? Stiu ca intru foarte rar
...sper ca nu m-ati uitat...eu sa stiti ca nu v-am uitat pe voi si de vreo doua ore tot citesc sa va ajung din urma.
Felicitari fetelor care au aflat ce este bebicul...am vazut pe listutza de pe prima pagina tot mai multe carucioare. Pot sa va spun ca si eu am aflat ce este: avem o fetita
asa ca puteti sa puneti si in dreptul meu un carucior roz
. La nume inca nu ne-am decis dar revin cu informatii proaspete
Vineri am facut TT-ul la Medlife...nu stiu daca am facut bine...doctorul nu mi l-a recomandat dar m-a mancat pe mine undeva sa il fac si acum...sper sa fie OK. O sa primesc reziltatul in cca 7 zile lucratoare.
Voiam sa va intreb daca voi stiti ce inseamna termenul HC pe interpretarea ecografiei...ca nu ne-a spus care este dimensiunea bb-ului si eu cred ca valoarea din dreptul HC-ului ar fi (nu stiu daca m-am exprimat prea clar...sunt cam ametita...sper sa intelegeti intrebarea
).
Pe 14 Feb am si eu programare la Iosup ptr morfologia de trim II, o sa fiu atunci in 19 saptamani, e OK? Sper ca e in regula saptamana ptr acest tip de investigatie.
Pe de alta parte...sunt racita cobza si eu, am vazut ca mai multe fete sunt, sper sa nu fie gripa.. Nu am febra dar stranut, imi curge nasul si ma ustura in gat...am luat si eu Oscilococcinum, homeogene, ceai cu lamaie...dar vad ca nu trece. 
In legatura cu intalnirea: mi se pare o idee foarte buna! Eu sunt din Bucuresti asa ca sunt de acord sa ne intalnim oricand. Tare mult as vrea sa ne cunoastem!
Voiam sa va rog sa imi dati si mie userul si parola de la mailul comun si de la albumul comun pt ca vreau sa va cunosc si sa incarc si eu niste poze.
Va pup pe toate! 
Irina
17+
bebe
irinuca_81 spune:
Si am uitat sa va mai impartasesc o noutate: si eu o simt pe bebitza de cateva zile...da cu piciorusele asa cum zicea si Rontzy. 
Pup.
Irina
17+
bebe
SunSmile spune:
Rontzy ce m-ai nimeriiit! Cocoa Butter si Coconut Butter sunt preferatele mele de niste anisori deja!
Eu merg la cel din Plaza de regula... Si ce frumooos ca ai primit shutuletze! Bravoooo, sa fie asa pana la final!
Te asteptam mai des, sa stii!
Irinuca felicitari pentru fetita cu funditza!
Sa ai o sarcina usoara si o bebeluna perfecta! Si tin pumnii sa iasa bine TT-ul! Daca vrei sa-ti pui la semnatura caruciorul roz, poti sa mergi in partea stanga a forumului, la <profil personal> si in casetuta pt semnatura scrii [gravi ] 17+ [fetita ] dar fara spatiile pe care le-am lasat eu intre paranteze. Si dai "da" ca sa-ti selecteze semnatura de fiecare data si tu trebuie doar sa-ti modifici numarul de saptamani, cand se schimba! Si pe tine te asteptam mai des!
Siby ce ma bucuuur! Bravo pt miscarile fetitzei! Si succes cu planurile pt casuta, sa dea DD sa va iasa cand si cum va doriti voi!
Mancarea e gata toata, painea la fel, am facut si amestecurile pt placinta dar le voi baga mai tarziu la cuptor!
Va pup, merg sa pap ca asa frumos a aranjat iubi masa...
19+
irinuca_81 spune:
quote:
Originally posted by bujo
Boti si io de abia astept sa am o bucatik de concediu sa mai mesteresc si io cate ceva ca mi-e dor. Sa tricotez, sa cos ceva la masina, sa mai inventez ceva. Imi place mult sa fac cu mana mea de asta te inteleg. Plus ca iesi mult mai ieftin daca le faci tu. De exemplu pe mine m-a costat rochia de mireasa 700.000 lei acu un an jumaSi asta pt ca am cusut-o io si am fost ingenioasa cand am cumparat materialele. Adik in loc de tafta mata mi-am luat un material usor elastic pt rochite de vara iar in loc de tul am luat plasa de tantari la metru
Bujo..hai ca ia fost criminala cu plasa de tantari la metru...

am ras de m-am prapadit. Bine inteles ca in momentul doi am intrat pe pozele tale de la nunta sa vad si eu rochia... E foarte tare! Asta inseamna sa fii priceputa...eu abia stiu sa cos un nasture ca lumea... 
17+ cu 
bebe
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Irinuca_81 mie doctora mi-a zis ca lungimea lu' bebe e unde scrie CRL. AL meu la 15 saptamani si o zi avea 104 mm.
Si eu i-am facut triplul test la laboratorul unui medic genetician din Craiova si mi-a iesit peste tot negativ, asa ca m-am mai linistit cat de cat.
Nici eu nu l-am simtit inca pe bebe insa abia astept! O zi buna sa aveti!
Monica,
16+ cu
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
irinuca_81 spune:
Tot eu...vad ca sunt cam singura pe aici
si cu un mare chef de scris (ceea ce nu ma prea caracterizeaza) asa ca va rog sa ma iertati ca "imi fac de cap" pe aici dar cred ca vreau sa recuperez toate perioada de absenta 
SunSmile
multumesc pentru urari si pentru explicatiile despre semnatura, o sa mi-o schimb azi. Mi-ai facut o poftaaa cu tocanita de ardei
.Ma duc si eu acum sa imi cumpar ce imi trebuie si o fac mai pe seara sau maine cand vin de la servici ![]()
Narcisa sunt super tari pozele cu gravidutza de la carnaval! Curajoasa fata!
Mada ai o fetita tare scumpa. Acum am vazut si eu pozele. Si sa va traiasca si finutza! 
17+ 
bebe
Didi81 spune:
Salutere gravidutele! Eu ieri am avut o zi foarte incarcata; ne-a venit un american la serviciu si a trebuit sa merg cu el si cu niste colegi sambata la munte, sa ii tinem companie. Asa ca l-am dus la Peles si la Bran; a zis ca i-a placut
. Dar pentru asta m-am sculat la 7 dimineta, la 9 seara am fost inapoi in Bucuresti iar la 12 noaptea am fost cu sotul meu la aeroport sa il asteptam pe fratele sotului. Asa ca dupa ce am ajuns in sfarsit in pat am dormit bustean 
rontzy, bine ca ai zis, o sa incerc si eu Cocoa Butter Body Butter; acum am Almond Milk Body Lotion tot de la Body Shop si imi place
.
Marti ma duc si eu la un nou control, ultimul a fost pe 8 ian.
Didi
16+
irinuca_81 spune:
quote:
Originally posted by monysorescu
Salutare fetelor!
Irinuca_81 mie doctora mi-a zis ca lungimea lu' bebe e unde scrie CRL. AL meu la 15 saptamani si o zi avea 104 mm.
Si eu i-am facut triplul test la laboratorul unui medic genetician din Craiova si mi-a iesit peste tot negativ, asa ca m-am mai linistit cat de cat.
Nici eu nu l-am simtit inca pe bebe insa abia astept! O zi buna sa aveti!
Monica,16+ cu
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
Pai la mine nu scrie CRL pe ultima ecografie
asa stiam si eu ca aia este prescurtarea ptr dimensiunea bblui... scrie doar HC si 13.3 cm...si de aia m-am gandit ca ar trebui sa fie dimensiunea...
17+ cu 
bebe
dia_filipas spune:
Salut fetele!!
Mama ce harnice sunteti, si cate bunataaati!
Eu fac un fel de mancare chinezeasca (asta e singura mea pofta din timpul sarcinii, pacat ca e cam costisitoare). Este un sos de la uncle bens Sweet 'n Sour, il amestec cu piept de pui foarte marunt taiat, si pun peste orez fiert. E aproape ca mancarea chinezeasca.
Azi imi voi incerca talentele la epilat (cu aparatul) sa vad cat de mobila am ramas...nu stiu cum o sa fie mai incolo...
Irinuca success cu TT si felicitari pentru fetita miscareatza!!
Mona felicitari pentru nota buna!! Si sotul meu era tare slabut cand l-am cunoscut, deh, era student in camin, si am dus o politica de ingrasare intensa, ca mie imi plac mai grasuti asa...Macar sa ma pot ascunde dupa el in caz de pericol. Acu are o burtica...(am exagerat cu ingrasarea).
Narcisa am vazut poza cu gravida dansand samba, ma intreb cum de se poate misca..tie cum ti s-a parut se miscau bine, sau se leganau aiurea? Mi-e greu sa mi-o inchipui asa de mare dand unduios din fund...
Danangie cum mai e baietelul nasilor tai? Sper ca ti-a mai trecut supararea.
Rontzi, Sibylle felicitari pentru bebei miscareti!
Sun
esti simpatica ca de obicei!! Cum faci painea?
Mada va sa zica vei fi nasica, ca tot vorbeam ieri de botez.. sa va traiasca finutza!!
Am si eu o intrebare...sa nu ma bateti, da mi-e cam pofta de bere. Oare are ceva daca beau un paharel?
Si inca ceva...la cate sapt. e bine sa faci eco morfo de trim 2? Ca sa stiu cand sa ma programez.
dia
17+
strumfuletz