Mamici de iulie-august 2008 (29)
Raspunsuri - Pagina 16
M&M spune:
Mona, felicitari pt nota!!! Woowwww!!! Ce slab e sotul tau!!!! Eu nu stiu cum sa il fac pe al meu sa se apuce de sport sa ii mai scada burtica...
De obicei, noi gatim impreuna, mai sunt si exceptii.
Sun, am trecut si noi asta vara prin febra cautarilor de obiecte sanitare, gresie, faianta...Te inteleg perfect !!!Va urez multa rabdare si bafta sa gasiti ceva bun si frumos.
Narcisa, am vazut poza!! Mai dar au curaj braziliencele. Oare nu i-o fi frica tipei din poza ca i se declanseaza travaliul???
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
11+
Tecky spune:
Fetelor voi ati inceput sa-l simtiti pe bebe miscand?Eu sunt in sapt18 si astept sa miste dar se pare ca se lasa asteptata fetita mea.Are vreuna dintre voi RH negativ?
Va pup !!!
MissJJ spune:
Cristina ms.
Mona felicitari pt nota. Da slab sotz mai ai a meu tocmai ce se plange ca s-a ingrasat are vreo 90 acuma si cam are burtica. Cica el ma iubeste asa mult ca se ingrasa odata cu mine sa nu ma simt eu prost.![]()
Narcisa faina poza, curajoase gravidutze. Mai am o carte pe undeva de retete la microunde caut si iti scriu daca vrei.
Laura nici eu nu pap iepure, oaie sau miel. Vita numai caren tocata la bolognese sau la sarmale ardei umpluti mici sau in ciorbitza daca fac ciorba de vacutza. Porc mancam da mai rar in genere pui si curcan si din cand in cand peste, ma refer proaspat ca asa mancam ton sau din asta de pus la cuptor invelit in pesmet.
Gata am papat si eu am facut si dush acusi ma delectez cu putina inghetata cat ne uitam la un dvd si apoi nanitz.
Am facut si chec da nu prea a crescut e bun la gust comestibil fara pb da cam mititel. V-am zis ca eu nu le am cu dulciurile la cuptor.
Asa si acu veste bomba am aflat in seara asta ca pe 2 martie vom fi nasi fetitei prietenilor nostri din Irlanda, Sarah Alexia. Deci na ca am sa fiu si eu nasa, vai si iar bani ch ca trebuie haine sa ma incapa plus biletele de avion plus mai avem si ceva datorii. UFf ma bucur ca suntem nasi da ne-a nimerit exact acu cand ne chinuim sa ne adunam pe linia de plutire. Da na asta este. Ma bucur ca merg si vedem bebe mic si scump.![]()
Alina aici dureaza intre 15-40 de min maxim in caz de ceva pb. Eco morfo ma refer eu o fac pe 12 februarie, la 20 de sapt. Se vede tot creier, manutze, piciorutze, inimioara, coloana etc. Verifica toate organele coloana creierasul eu am si poze de data trecuta de la fata cu fiecare in parte, au fost dragutzi si ni le-au dat. Normal ar trebui sa se vada si sexul lui bebe acuma depinde si daca zic. Aici in genere zic pe la 28 de sapt, asa ne-au zis si data trecuta.
Gata ma duc sa pap inghetata si sa ma pun la un dvd. Pupici gagici noapte buna somn usor si vise placute.
Tecky eu am inceput sa il simt pe bebe dar am 19 sapt si sunt la al doilea bebe si cica ar fi trebuit sa simt mai devreme. Nu f putneric oricum de vreo doua ori a dat efectiv cate un sut in rest asa miscari suave. Cu rh nu te pot ajuta a meu e pozitiv.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Nati spune:
Tecky , eu am Rh-ul negativ, imi ia sange in fiecare luna cand merg la control sa vada daca apar anticorpii,si de acolo se vor lua masuri daca e sa apara, pana acum nu au aparut, si sper nici sa nu apara.
Pe 14 februarie merg la control si imi va spune daca au aparut anticorpi la ultima analiza.
Pe bebe l-am simtit pe la sfarsitul saptamani 19, incet nu prea tare, ca trecand zilele ai sa-l simti cateodata mai tare, cateodata nu prea il simti, cum alaltaieri nu l-am prea simtit, da ieri si azi, misuna la greu.
Putintica rabadare ca acu are sa miste si bebele tau.
20+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
SunSmile spune:
Neata,
Ce fac fetele?
Mada sa va traiasca finutza! Inteleg ca momentul nu e neaparat prielnic, dar taina botezului e sfanta, asa ca veti fi mai bogati cu un suflet! Abia astept sa vad poze!
Tecky eu am simtzit-o pe maimutza mea fix pe data de 17 ian, cand aveam 17 sapt. Nici eu nu credeam, pt ca sunt la prima sarcina si nu ma asteptam. Dar miscarile au evoluat incet-incet, are zile cand abia falfaie si zile cand zici ca tzopaie lambada la mine in burta! Eu i-am zis si lui Lori, nu va faceti griji, or sa miste si bebeii vostri dragi! Adica ei misca...dar ii veti simti si voi!
Nati tu ce mai faci? Pe 14 februarie mergi doar pt anticorpi sau faci si echo?
Eu azi am program de gateala: ciuperci cu maioneza si usturoi, oua umplute, "tocanita" de ardei de toate culorile cu ciuperci si vin alb, iahnie de fasole cu kaizer. O sa fac si niste paine neagra, ca sa miroasa frumos si sa mancam calda (si apoi ma mir ca si eu si iubi crestem ca Fat-Frumos
). Si mai incolo o sa iesim la o plimbare intensiva si o cafea ceva prin mall, ca sa-mi refac si stocul de unt de corp de la body shop.
Hai ca iar v-am zapacit! Sunt pe aici...
p.s. Anaxena cand zicea ca se intoarce?
Ela ai gasit ceva frumos ieri, la targ?
19+
monalac spune:
buna dimineata,fetelor!eu ca de obicei m am trezit toata noaptea si cand l am vazut pe cris ca se trezeste la 8,nu stiam cum sa l adorm la loc,ca abia atunci dormeam bine...noroc ca i am facut putin masaj si l a luat somnul...pai ziceti si voi,se trezeste de obicei la 9 30,nu doarme dupa amiaza,iar seara nu se culca mai devreme de 23 30.nu pot sa inteleg cum de nu i e somn,mai ales ca l si scot afara.ieri,de ex,ne am plimbat cam o ora si jumatate,iar seara cand am avut examen m a dus sotul si l a mai tinut afara 1 ora jumatate,pana am venit eu...
SUN,mi s a infaptuit relexul lui plavov cand am citit ce bunatati faci tu acolo...ia zi mi si mie retetele,ca poate incerc si eu..
CRISTINA,sotul meu are 51 kg si 1,65m .el se chinuie sa se ingrase,dar nu poate,cel mai mult a avut 52kg
,dar de obicei are cam 50.cand ne am casatorit si eu tot atat aveam,dar acum,.of,parca suntem tantarul cu magarul...
TECKY,stai linistita,ca si eu la prima sarcina l am simtit pe cris pe la 18 saptamani,dar se poate sa il simti la la 20 si la 22.eu am rh pozitiv.
ALINA MARIA,eu am facut eco morfologica,dar am facut o cam devreme,la 18 saptamani.iti masoara tot la bebe,se uita la cap,la inima,la coloana vertebrala,la organe,la stomac,inclusiv la sex
.eu mai fac acum la 22 saptamani inca una,pt ca dr mea are competenta ecografica si tb sa merg musai la ea.normal ca nu ii spun ca am facut eco si la dr herghelegiu.iti tin pumnii sa fie totul ok!si nu mai fi suparata,gandeste te la bebe!
MADA si eu voi nasi in vara.fina mea,cei carora le am mai botezat un copil si i am cununat,e insarcinata tot in 20 de saptamani...si mie o sa mi fie greu,mai ales ca o sa fie exact dupa ce o sa nasc si o sa mi tb de toate,dar asa cum a spus si sun,e o onoare...o sa ne descurcam noi...m a amuzat replica sotului tau,cu ingrasatul.
mi e foame...n am nimic bun..sotul azi e la serviciu,vine abia maine..SUN,iti fac o vizita?
20+cu bebe codrin si mami de comoara cris
Mami de
Cris
Poze Cris
Chuny spune:
Buna dimineata,
Noi suntem bine si ne ocupam gandul si inima cu un proeict de casa zilele astea. E asa de frumos sa visezi, dar nu stiu daca se va realiza rapid visul nostru.
pe bebe incep sa il simt foarte vag, e diferita senzatia fata de ce simteam la Vladimir. Bebelusha mea misca bine, dar eu simt usurel doar prin parti sau jos de tot. Parca m-ar gandila :-)
Tecky, nu e nici o problema cu RH-ul negativ, in nici un caz la primul copil. Incompatibilitatea de RH la parinti era o problema acu' 20 de ani, in ziua de azi sunt solutii. Daca medicul e la curent cu incompatibilitatea voastra stie ce are de facut si veti putea avea si 5 copii. 
Duminica placuta!
Sibylle saptamana 20 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
SunSmile spune:
Hai Mona, te asteptam!![]()
Momentan sunt gata salata de ciuperci si ouale umplute. Fasolea e la fiert si o sa fac si tocanita de ardei, acum stau putin sa ma odihnesc, la un pahar de vorba cu o prietena care e la mine! Ca iubi al meu cu iubi al ei au iesit cu bicicletele la alergat, daca tot e vremea buna si daca tot cresc burtile!![]()
Ciupercile sunt usor tare de facut: eu folosesc doua cutii de ciuperci taiate, pe care le mai tai si eu si le fac mici-mici, le amestec cu o bobita de unt, sare, piper, usturoi pisat si maioneza si gata! Deasupra pun marar tocat si uite salata!
Ouale le fierb, cand sunt gata le tai pe lungime, le scot galbenusurile. Pe astea le frec cu sare, mustar iute, cativa ficatei fierti bine, putin unt si niste castraveti murati taiati mic-mic. Si amestecul obtinut il folosesc pt a umple albusurile fierte iar deasupra le pun cate o jumatate de maslina!(ma rog, asta e reteta de azi)
Tocanita de ardei o fac asa: folosesc ardei de toate felurile si culorile, cam 15 bucati. Ii curat si apoi ii tai fashii. Intr-un wok pun cateva cepe verzi taiate ineluse cu nitel ulei(la tocanita asta folosesc de masline sau de struguri, nu altul), sare, piper. Las ceapa sa se inmoaie putin si apoi o stropesc cu niste marsala (vin dulceeee). Apoi adaug o cutie de ciuperci taiate si le las sa se imbine si ele cu ceapa si sosul rezultat. Intr-un final adaug si ardeii cei multi, le mai pun sare, niste chilli, o lingurita de zahar brun si stropesc cu vin alb sec! Si las totul sa se inabushe si sa-si transfere aromele! Cand e gata ii presar mult patrunjel proaspat taiat si daca am prin casa si niste menta proaspata (ii da o savoare racoroasa). Si cam atat!
Ma'c sa mai stau si cu prietena mea si sa fac si tocanita! Dar mai vin eu...
19+
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Laura da stiu abia astept sa luam hainutze, sa ii facem baitza.
Vezi bine ca suntem experti ca altfel ne uitam ca la felul 7, nasa fetei saraca se tot chinuia ca nu stia sa schimbe pampersul sa o imbrace ii era si frica ca e asa mica. Na peripetii la malul marii...
Mai nasol e ca tre sa gasesc si ceva sa ma imbrac eu.
Am sa scot arsenalul de sarcina trecuta sa vad daca gasesc ceva care imi vine si e mai elegant oleaca, nu prea am eu tare legante chestiile sa vedem ce vor si ei si cum ca fac la restaurant.
Laura mama da harnicutza esti azi.
Spor la treburi.
Mona vai ce nas da sa am eu 51 de kg ca sotul tau ca si eu am 1,66 inaltime. Uff oi vedea ce reusesc sa fac dupa ce nasc cat de multa vointa am sa slabesc.
Sibylle ma bucur ca zici ca simti bebitza cum misca.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
ella81it spune:
Buna dimineat burtici!
Beau si eu putina cafeluta si citesc ce ati scris!
MADA sa va triasca finutza!
SUN ieri aici a pouat si nu era multa lume la targ.Dar seara am fost pe la magazine si am mai luat citeva lucruri ptr. bb.Am luat a pereche de,chilotei,,sau pantalon scurt ffffffffffff.frumosi.Fac poza si va arat.Cind i am vz asa mci si moi nu m am putut abtine.C u toate ca eu zic ca sunt cam mici marimea 46.Era ultima pereche
Am si eu o intrebare ...Ce trebuie sa cumpar ptr prima luna?Va pun o intrebare tampita...Peste bady ii mai pun costumas?Ma gindesc ca o sa fie cald![]()
Lucrurile mari ,gen patut ,carucior ,caditaetc.stiu deja ce voi lua dar la haine habar nu am!
Si nu as vrea sa cumpar lucruri inutile doar ca sunt frumoase.
Vb.de mancare..eu am ramnit la o ciorba de fasole!
Asa ce asta fac !
Va pup!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
19+