Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

quote:
Originally posted by luy

Hihihi, sa va zic eu cum e s-o car pe Maria in scoica de la etajul 8 cand nu merge liftul ?
Si oricum o car in scoica pana afara, la garaj, ca la noi in lift nu incape caruciorul, asa ca il tinem in garaj.
Andreea, tu te plangeai ca urla Miruna cand o imbraci si o pui in carucior... Si noi am avut la inceput problema cu pusul in carucior... ( chiar de asta toamna, cand am inceput sa iesim afara ). O caram pana la garaj in scoica si acolo o puneam in carucior. Mamaaaa, ce mai urlete, ne era groaza de iesitul afara. Asa ca ne plimbam o vreme ( pana adormea ) asa: sotul meu o cara in brate, iar eu impingeam caruciorul gol.
Pana ne-a venit ideea salvatoare : Punem scoica cu totul in carucior, fiind cumparate impreuna intra la fix. In acest fel n-o mai deranjez deloc, iar cand se termina plimbarea iau scoica, o duc in casa si daca doarme, o las acolo in pace sa-si continue somnul.
Daca Miruna sta linistita in scoica si scoica intra in carucior, poti sa incerci si varianta aceasta, nu ai nimic de pierdut.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Tocmai, ca nici in scoica nu sta linistita. Insa asa o mai tin eu dupa mine prin casa: pun scoica in carucior si pe ea in scoica. Asa e mai sus si vede mai bine lucrurile.
Oricum, ne-am obisnuit sa ne afle toata lumea ca iesim afara, eu tot transpirata fleasca ies. :)

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

off...ce de copii bolnaviori..si stef face aerosoli cu flixotide...
myral - multa sananate micutzei!
fetelor..acum m-am prins si eu de ce nu mergea..era asa cum ati zis voi!deh, neuronul meu.....e cam expirat!
deci..aici!
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e5f24b41bad5074b9917&utm_source=otm&utm_medium=text_url
sper sa mearga acum!
pupici tuturor.ma cheama datoria!

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Luy, SUPERB filmuletzul - superba minunea ta! E Maria ffff frumoasa, dar si tu ai facut un film de mi-au dat lacrimile. Si piesa... M-am uitat impreuna cu matrozul, topitzi!
(doar ca dupa 2:20 min se tot blocheaza

E el matrozul mamos , dar cand spun ca nu reusesc sa-l pun la loc la el in pat e din vina mea! Adica eu adorm cu el la san. Altfel, noaptea nu am probleme: adoarme la el in pat, il mut dupa alaptat la el... totul e EU sa fiu in stare.

Apropos: adoarme cel mai bine cu o carpitza de catifea pe jumatate de fatza: cum ii acoperi fatzuca, cum i se inchid ochii. Aici se numeste "schumsetuch" - prosopel/carpa de alint. Ceva cu un cap de animalutz si in rest prosopel moale, plush, catifea, molton. O ia si-o mushuneste, isi inghesuie fatza in ea si doarme. (Probabil ce voia Andrei de Rox cand isi baga fatza in aparatori?) Eu mai nou am descoperit trucul asta si e infailibil.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Luy, foarte frumos filmuletul, m-ati emotionat rau.

Andreea1002, ehehe, intr-adevar dulce foc Mirunica.

Myral, nici Andrei nu avea mare lucru. O tuse foarte usoara, de 2-3 ori pe zi, nasuc uscat cu usoare haraieli. Febra nu avea deloc. Dar intr-adevar bronsiolita nu inseamna haraielile astea, cica se aud ralurile alea la stetoscop. Eu i-am pus colargol si i-am facut numai aerosoli cu adrenalina. Exact asa arata si petele lui Andrei, dupa lanolina au disparut. Vezi ca fetele vorbeau de crema aceea de la Bioclin. Daca nu, te duci la o farmacie cu laborator si ceri sa iti dea de acolo. Multa sanatate si sa ii treaca repede.

Gabriela, mare ciudatenie borcanelele. Teoretic le mai poti pastra o zi la frigider, insa am citit undeva ca daca ai bagat lingurita in ele din gurita lui bebe nu ar mai trebui pastrate ca nu stiu ce bacterii de dezvolta in amestec cu saliva. Teoretic se pastreaza la temperatura camerei, la mine este excesiv de cald in casa, 27-28 grade, si ca atare le tin la frigider si nedeschise.

Gabitz, minunat filmul cu Stefan. Cand or fi crescut puii nostri asa repede?

Piciulika, pai Andrei tot asa adoarme cu nasul in carpele alea. Ma rog, mai nou se mai multumeste si sa isi puna mainile lui peste fata si sa le suga. La munte nu fu chip sa doarma in patut pliant, pentru ca era mare spatiul si nu avea ce sa mushuneasca, asa ca a adormit numai in carut, tot asa cu nasul spre materialul carutului. Imi spusese pediatra la Alex ca ei prefera spatiile mai mici, le dau siguranta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Si daca tot sunt libera sa scriu sa urez si eu La multe lunite sarbatoritilor de azi!

Luy, noi o sa incercam sa venim daca s-o mai face o intalnire.

Aha si alte persoane importante faceau scandal in carut? Noi de saptamana trecuta suntem cumintei in carut: ne uitam la lume, dormim 30 minute, iar ne uitam si asa se face si 2 ore de stat in carut! Am crescut si cred ca de acum ne place.... oricum e o diferenta. Inainte nu puteam sa stam 30 minute in carut decat daca dormeam .

Fug ca s-a trezit maraila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Mami Piciulika, deci asa sta treaba cu dormitul. Apropos de carpa de somn, e very true. Are si Rares una si ii place sa si-o traga pe fata. De fapt isi trage orice, numa sa fie moale si sa-l acopere.
Am stat o saptamana numai eu cu piticul si l-am culcat cu mine in pat. Doamne ce bine e! Insa el nu e mofturos si doarme oriunde, chiar si singur.

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_nn spune:

Vreau sa urez si eu multa sanatate, in primul rand, sarbatoritilor de astazi, sa le aduceti numai bucurii parintilor.
Si, binenteles, multa sanatate si bolnaviorilor, sa se faca repede bine.
Simona, decat 1 an de zile avem dreptul la program de 6 ore cu remuneratie pt 8 ore. Eu merg deja la munca si am program de 6 ore, dar tare mi se pare mult timpul asta petrecut departe de bebelusul meu. Ma apuca cateodata un dor, ca-mi vine sa fug de la munca...e tare dificil.
Apropo, daca vrea cineva sa ne treaca si pe noi in listuta, datele sunt: Darius Mihail nascut natural la 39 de saptamani, pe 10 oct 2007 ora 6.30, cu 3.800 kg, scor Apgar 9, 54.5 cm. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Rox multa sanatate piticilor si sa-ti traiasca sarbatoritul!

Piciulika nici cu primul n-am dormit prea mult, cu fata un pic mai bine chiar daca se trezeste din 2 in 2 ore macar adoarme repede sau macar se straduieste.Juniorul a patimit mult cu colicoasele si nici ziua nu scapat de urlete...cand m-am intors la munca a fost sa zicem o "usurare"...aveam deja in urechi urletele.
Sant sigura ca dupa diversificare va dormi mai mult ,se vede ca nu i ajunge laptele sau nu mai e asa de consistent...asa cred ca e ca si eu cu pitica la fel patimesc...ziua leganata sau la plimbare doarme...daca se opreste carutul se trezeste

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, foarte dulce Vlad, sotzul tau e Mos Craciun ? Ca zau ca imbracat asa are un aer tare natural

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Chishtina, mulzumesc de consolare. Sa stii ca te pricepi!! (Deschide cab psihologic - aud ca e 140 CHF ora! ) La tine suna si mai si...! Da, stiu ca e doar o faza, doar ca m-am vaicarit si io ca o ia o pauzare... Zoe, fii barbata! Te pup si eu cu drag.

Andreea, ce, vrei sa fii depresata ca la carticica?!

Simona, bravo. Si eu stiam ca excesul de citrice _poate_duce la popou rosu. Un paahar suc sau o mandarina nu sunt exces!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput