Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Acum doarme de o ora dupa ce a supt si asta e f ciudat pt ea care nu doarme decat cate 30 40 min la sanMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Alinus, merci de solidaritate inca o data. Vezi ca oboseala impartasita e pe jumatate uitata.
Gabriela, Celia, asa e - ma vrea aproape de el de control - si eu staaaau noapte si ma uit la el, ce desavarsit e si-l iubesc... Cert e ca as fi in stare sa nu dorm mii de noptzi pentru asa o minune - nu pe el sunt suparata, ci pe mine, ca n-am mai multa putere!
Toata ziua sunt cu el si ne giugiulim si e-n bratze si tot nu-mi ajunge!

Sabinel, l-am vazut pe finutz... Tot delicat e! ...oare se face cumnat cu ursuletzul - daca s-o uita domnisoara Sofia la dansul?!

Urmy, si eu te rog scoate copilul la aer. Ca sa ia viroze, e nevoie de o anumita concentratzie de virusi, si afara nu are cum sa fie! Doar in spatzii inchise. Si iar important, cand sunt adultzi racitzi prin preajma, una sa nu stea in aceeasi incapere, doi, daca-i musai, SA SE SPELE PE MAINI inainte sa atinga copilul.
Scoate-l te rog afara, ca ii face bine.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Luy, m-ai facut fericita ca te-ai gandit la noi. Te pup de una mie ori ( si Rares o pupa pe Maria de cel putin tot atatea ori)

Myral, of, of, stiu prin ce treci! Al meu nu a avut bronsiolita, dar m-am framantat si eu intrebandu-ma daca sa ii dau medicamente sau nu. Poate ca la diagnosticul asta e mai bine sa-i dai, nu stiu ce sa te sfatuiesc, dar celelalte mamici mai experimentate si greu incercate o sa iti zica mai bine. Doamne ajuta sa-i treaca repede

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

myral Zyrtecul da somnolenta. Eu cred ca de la el doarme. micuta bolnavioara.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, sarbatoritilor ed azi! Sa ne traisca!

Si mie mi-e frica de o raceala, a mancat putin de ieri, a si tusit ieri de cateva ori, azi a vomat o data, dar nu muci, nu tuse azi, nu febra, vesela…O urmaresc deocamdata!

Simona, bag seama ca am ratat intrebarea, scuze…neuronul…nu are o sora, ci un frate, pura coincidenta…
Andreea, dulce foc fetita!
Roxana, si eu tare m-am mirat de combinatiile alea pt 4 luni, mi-au cam dat peste cap toate teoriile. O intrebare, odata deschis borcanasul mai poate fi pastrat in frigider pana a doua zi? Si unde ar trebui pastrate borcanasele neincepute?
Luy, asa si a mea, urla la imbracat si la pusul in carucior de mama focului, mi-e si groaza…Mersi de pont!
Diwana, pe unde ai fost?
Myral, sa speram ca nu e grav cu pitica ta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Gabriela, n-am apucat sa-ti multumesc de raspunsul vis-a-vis de localul unde v-ati petrecut dupa botez. Asa ca onorabila doamna, scuzand intarzierea, va rog respectuos sa-mi acceptati multumirile(ton glumet, fata zambitoare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor eu nu prea reusesc sa tin pasul cu voi ca am terorista langa mine.Eu am scos-o afara indiferent de vreme,mai putin daca ploua.
Myral imi pare rau ca ai fata bolnavioara.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/album/560608464rHUeBp?start=36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Myral, sper ca te vor ajuta mamicile care au trecut prin aceeasi experienta, sa va dati seama din simptome daca dr a pus diagnosticul corect ( ma gandesc ca nu e exclus sa greseasca, nu? ). Eu nu stiu ce sa-ti zic, pt ca din fericire nu am avut de-a face cu asa ceva. De altfel si Maria a tusit aseara si azi dimineata ( nu mult, tusea de 3 ori, au fost mai multe reprize de-astea ), asa ca am decis sa nu mai iesim azi afara si s-o urmaresc. Citind prin ce au trecut mamicile cu puiuti bolnavi, nu vreau sa risc nimic. Multa sanatate va doresc !

Am uitat ieri sa va zic ca si eu l-am admirat pe "finutzul" Gheo . Ptiu, sa nu-l deochi !
Si atunci www.flickr.com/photos/11799927@N07/2233009980/" target="_blank">poza asta i-o dedicam lui Gheo ( ca e surprinsa tot la baie ) si lui Darius ( sa vada ca au aceleasi gusturi )

diwana si de la noi . Mai am eu cateva candidate la lista aceea: aniast, danielle, piccaflor, adimercedes, iuli8700

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Un sfat va rog:
ce aer conditionat aveti si daca este ok? si cam cat a costat? ca nu stiu de care sa cer...si ma gandeam ca poate ma ajutati voi. Multumesc!

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabriela77

La Multi Ani, sarbatoritilor ed azi! Sa ne traisca!

Si mie mi-e frica de o raceala, a mancat putin de ieri, a si tusit ieri de cateva ori, azi a vomat o data, dar nu muci, nu tuse azi, nu febra, vesela…O urmaresc deocamdata!

Simona, bag seama ca am ratat intrebarea, scuze…neuronul…nu are o sora, ci un frate, pura coincidenta…
Andreea, dulce foc fetita!
Roxana, si eu tare m-am mirat de combinatiile alea pt 4 luni, mi-au cam dat peste cap toate teoriile. O intrebare, odata deschis borcanasul mai poate fi pastrat in frigider pana a doua zi? Si unde ar trebui pastrate borcanasele neincepute?
Luy, asa si a mea, urla la imbracat si la pusul in carucior de mama focului, mi-e si groaza…Mersi de pont!
Diwana, pe unde ai fost?
Myral, sa speram ca nu e grav cu pitica ta!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Pai eu am fost, dar netul nu. Ai mei prindeau wireless de pe undeva, dar s-or fi smekerit astia si si-or fi schimbat pozitia antenelor si 2 saptamani numa' mi-am ros unghiile in asteptarea unui vant prietenos care sa intoarca satelitii aia sa-mi bata si mie in calculator, dar daca nu s-a potrivit cum vroiam eu, azi m-am bagat la romtelecom si finally, AM NET!
Ai grija de frumoasa ta mica! Sper sa va ocoleasca bolile. Eu una asa m-am saturat de iarna!

Mergi la inceput