Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 5
Mada28 spune:
Fetelor eu astazi m-am rasfatat.Am fost la coafor si la cumparaturi. Apoi a venit doctorita la Luca. Luca e bine. Se pare ca rosu in gat a trecut.I-a facut si vaccinul Infarix Penta.
Speram sa nu avem probleme caci la cel de 2 luni nu am avut.
Roxana ma bucur ca cei mici sunt bine.
Urmy mie imi este detul de greu sa ias afara , stam la etajul 2 , Luca e din ce in ce mai greu dar ies cu marsupiul. Si mie doctorita mi-a zis sa ies cu el afar chiar daca e fornait si are cativa mucisori. In perioada asta de epidemii si mie mi-e frica sa-l scot in aglomeratii (mall, centru comercial) dar iesim in cartier si profitam de zilele astea insorite.
Va pup
Mada si Luca (26.09.2007)
luy spune:
Hihihi, sa va zic eu cum e s-o car pe Maria in scoica de la etajul 8 cand nu merge liftul ?
Si oricum o car in scoica pana afara, la garaj, ca la noi in lift nu incape caruciorul, asa ca il tinem in garaj.
Andreea, tu te plangeai ca urla Miruna cand o imbraci si o pui in carucior... Si noi am avut la inceput problema cu pusul in carucior... ( chiar de asta toamna, cand am inceput sa iesim afara ). O caram pana la garaj in scoica si acolo o puneam in carucior. Mamaaaa, ce mai urlete, ne era groaza de iesitul afara. Asa ca ne plimbam o vreme ( pana adormea ) asa: sotul meu o cara in brate, iar eu impingeam caruciorul gol.
Pana ne-a venit ideea salvatoare : Punem scoica cu totul in carucior, fiind cumparate impreuna intra la fix. In acest fel n-o mai deranjez deloc, iar cand se termina plimbarea iau scoica, o duc in casa si daca doarme, o las acolo in pace sa-si continue somnul.
Daca Miruna sta linistita in scoica si scoica intra in carucior, poti sa incerci si varianta aceasta, nu ai nimic de pierdut.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
rodicamaries spune:
Buna gagici....
La Multi Ani...
Andrei de Roxana
David de Andreeaiosif
George Ionut de RGE
Erika Ilaria de devylla
Urmy...teoria ca teoria...da practica-i grea...stiu...si te inteleg... dupa ce mi-a facut Darius niste laringite de toata frumusetea...nici eu nu mai stiam ce sa fac...maica-mea tinea sus si tare sa nu scot copilul afara ca-i frig... dupa ce se imbolnavea...tot pe ea o chemam sa vina sa ma ajute...ma simteam un pic vinovata ca n-o ascultam si la necaz tot la ea apelam...dar am facut ce mi-a dictat mie instinctul de mama...l-am scos ZILNIC pe Darius afara..cu mici exceptii...vant foarte puternic, ploaie...sau cand nu aveam eu chef...in rest..eu il pun in marsupiu si la plimbare...se simte foarte bine...doarme tot timpul cat e afara...si mi se pare ca nu-i nici asa sensibil acuma...
Roxana... pentru o mamica puternica...bine ca s-au linistit...si copiii mici si copilu ala mare...sau inca nu?
Mada...felicitari pt ziua de rasfat...off cand o veni acea zi si pe la mine
De Dannielle nu stiti nimic... nu a scris cam demult...sper ca sunt ok...
Rodica de Darius Filip 19 sept 2007
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by luy
Hihihi, sa va zic eu cum e s-o car pe Maria in scoica de la etajul 8 cand nu merge liftul ?
Si oricum o car in scoica pana afara, la garaj, ca la noi in lift nu incape caruciorul, asa ca il tinem in garaj.
Andreea, tu te plangeai ca urla Miruna cand o imbraci si o pui in carucior... Si noi am avut la inceput problema cu pusul in carucior... ( chiar de asta toamna, cand am inceput sa iesim afara ). O caram pana la garaj in scoica si acolo o puneam in carucior. Mamaaaa, ce mai urlete, ne era groaza de iesitul afara. Asa ca ne plimbam o vreme ( pana adormea ) asa: sotul meu o cara in brate, iar eu impingeam caruciorul gol.
Pana ne-a venit ideea salvatoare : Punem scoica cu totul in carucior, fiind cumparate impreuna intra la fix. In acest fel n-o mai deranjez deloc, iar cand se termina plimbarea iau scoica, o duc in casa si daca doarme, o las acolo in pace sa-si continue somnul.
Daca Miruna sta linistita in scoica si scoica intra in carucior, poti sa incerci si varianta aceasta, nu ai nimic de pierdut.
off copiii astia...trebuie sa le faci pe plac...ca nu ai incotro...
bine ca nu a prins smecheria sa pui caruciorul si in masina, apoi masina pe un vapor...ca era mai greu...Luy sa nu te superi...dar mi-am imaginat...si tare m-am amuzat
diwana spune:
Va salut cu dor si drag dupa 2 saptamani in care n-am avut net. Groaznic! Am ce citi din urma!
Sper ca sunteti bine cu mici si mari.
Mi-a fost tare dor de voi
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
moldoveanca spune:
Am vrut sa va arat si eu o mandrete de baiat
poate mi-l peteste o Mirunica de aici
teo
luy spune:
diwana, parol ca azi m-am gandit la voi si voiam sa te trec pe Lista de mamici disparute
Ma bucur ca sunteti bine !
Rodica , de ce sa ma supar ???? Eiiii, am eu imaginatie bogata si-o las sa zburde pe coclauri, da' vad ca si tu...
myral spune:
Mai fetelor eu sunt tare suparici, am fost azi la control la pediatra si cica micuta mea ar avea bronsiolita (dar o forma usoara), ne-a dat o gramada de medicamente (zyrtec, ventolin, echinaceea, colargol).Acum eu nu stiu ce sa zic ca doar la voi am mai auzit de bronsiolita, cum ar trebui sa se manifeste? Ca a mea a mai avut o data ceva de genul asta si a trecut cu ser, marimer in nasuc. Deci noaptea trecuta s-a trezit ca avea nasucul infundat, haraia si parca se ineca cu muci, i-am pus ser mult si am aspirat-o cu batista(cu gura) au iesit putini mucisori dar s-a linistit si a adormit, dimineata la fel si parea in regula doar mai fornaia totusi putin. Pediatra a zis ca daca haraie cand inspira e doar de la nasuc dar daca haraie cand expira e bronsiolita (asa cica ar fi auzit ea la stetoscop). Nu stiu ce sa fac sa-i dau atatea medicamente parca nu-mi vine, dar mi-e si frica, nu va mai spun ca sotul e si mai panicos ca mine cum am ajuns acasa si vroia sa-i dea medicamentele Acum parca e si mai maraita ca de obicei, dar suge bine e si vesela. La voi am auzit de aerosoli, la noi numai la urgente in spital cica daca e grav ii face ceva de genul asta, dar nu vreau sa ajungem acolo ca la noi e jale la urgente. Of ce sa fac, mie parca nu-mi vine sa cred ca are asa ceva. Dr. zis ca are teren alergic ca mai are si la piciorus o pata rosie si aspra, pe care eu am tot ignorat-o sperand sa treaca (apropo lanolina noi nu am gasit, mai cautam), mai ales ca e alaptata exclusiv.Scuze daca v-am stresat dar nu am cui sa ma plang, numai daca aud bunicile cuvantul bronsiolita cred ca fac crize.Si Sabina sa stii ca am iesit cu ea in fiecare zi, nu in locuri aglomerate, nu magazine, nu a venit in contact cu nimeni racit, am iesit cu ea chiar si pe vant cam puternic (oare de acolo i se trage???) Dr. cica nu ca e un fel de virus si l-a luat de undeva dar nu avea de unde.Ce sa fac ??? sa astept sa vad cum evolueaza, oare poate sa-i treca si fara tratament, fara aerosoli sau sa ma astept la mai rau?(fabra nu are)Acum i-am pus ser, am aspirat-o si apoi colargol iar sotul a insistat sa-i dam si zyrtec 4 picaturi dar le-a scuipat rapid.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
rodicamaries spune:
cred ca incercam de toate...cu piticlontii nostri...imi amintesc de perioada colicilor in acele momente cred cai ai face orice...si Doamne...multe am facut..