Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 4
Roxana_G spune:
Sim, am vazut link, oferta la Hipp e beton. De fapt teoretic ar trebui sa gasim si la noi marea majoritate a sortimentelor si uite ca am cautat de am innebunit si in farmacii si prin supermarket. Ceea ce imi este totusi neclar, combinatiile alea de 4 luni ale lor sunt avizate de un pediatru? Nu stiu daca ai vazut la borcanelele de fructe pentru 4 luni era unul cu capsuni si zmeura. Era sa cad pe spate si alta nu. Oricum m-ar interesa sa comand cateva sortimente.
Andreea1002, eu nu am reusit sa intru pe link.
Si_bv, imi pare rau ca te-am descurajat cu concediul. Cand voiati sa plecati? Mai bine alegi o destinatie mai aproape. Grecia, Turcia...Apropos de Egipt, sa stii ca eu nici pe Alex nu vreau sa o luam acolo, si noi aveam in plan sa mergem. E vorba de boli, de caldura mare, praf, ca sa nu mai zic ca tot imi e teama de atentate.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
andreea1002 spune:
Roxana, pozele sunt pe contul comun de flickr.
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
Si bv spune:
Rox, vroiam sa mergem in martie, ca apoi eu incep lucrul - din aprilie. Da, atentatele mai sunt si ele un mtiv sa nu mergem. Probabil ca vom lasa concediul de lenevit pe plaja pt septembrie, sper doar sa-mi pot lua concediu atunci...
Fetelor, cat timp avem dreptul sa lucram cu norma de 6 ore, stiti careva?
Poze
luy spune:
Rox, Andreea a pus pozele in contul comun de flickr. Asa ca trebuie sa te loghezi. Eu am admirat-o pe Miruna, iata inca o domnisoara trendy, ii face concurenta Teutzei de Maria . Sunt tare reusite pozele acelea prelucrate, i-a stat tare bine in hainutzele de la botez ( o mica eschimoasa cu gluga aceea imblanita ), am salivat la tort (interesanta forma ). In ultima poza are asa o mutritza , poti sa juri ca face cu ochiul. Si in prima poza e asa mititica... Se vede in comparatie cu mana aceea de adult... Concluzie : e o dulcetzica delicioasa si suntem mandri s-o avem in "camara" noastra ! Bine ati venit !
M-am mai delectat cu un botic duuulce de Robertzel . La urmatoarea intalnire de papanashi sper sa fiti si voi prezenti, sa ma conving ca e la fel de frumos si-n realitate
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Si bv spune:
Mai, dar ce de Mirunici in grupul nostru! si toate frumoase foc! Andreeea, am vazut-o si pe a ta, sa-ti traiasca!
Poze
gema spune:
Simona, eu stiam ca pana implineste bebe 2 anisori. Sper sa nu ma insel, oricum vei mai primi raspunsuri........aici sunt fete specializate in asa ceva din cate stiu.
andreea1002 spune:
Multumim Luy pentru primire si pentru complimente.
Lasa ca nici Maria ta nu-i mai prejos, are niste ochi superbi...
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
Edit: Luy, gluga aceea este de fapt palarie, dar nu se vede in poze
danuta36 spune:
Alinus Miruna mea e imbracata doar cu un rand de haine,iar in camera sunt de obicei 24 de grade.Noaptea inchid centrala,asa ca temperatura mai scade un grad,doua.Ai pomenit de ceai si mi-ai adus aminte de ceaiul ala diuretic,pe care-l beam asta vara,inainte de nascare..
Mandarinutza merci.Ce m-ai nimerit,Jack N. e unul dintre actorii mei preferati! Aseara am vazut Povesti din L.A..
Andreea 1002 bine ai venit!Frumusica Mirunezu!
luy spune:
Hai ca am reusit sa pun pe webshots filmuletzul pe care l-am proiectat la botez. Este mare, asa ca o sa va rog sa aveti rabdare sa se incarce, ca sa-l vedeti cap-coada fluent, altfel n-o sa se inteleaga mare lucru din el (si sper ca aveti conexiune Internet buna, sa nu va pun rabdarea la prea mare incercare).
Andreea, multumim pt complimente
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts