Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

buna dragi mamici si bebici, tocmai am facut baitza si am papat un pic de tzitzi asa ca acum doarme putin, asa ii place sa se alinte cate 10 minute la san si apoi sa doarma cate o jumate de ora ( asa ca profit si eu sa scriu cateva randuri) dupa care joaca pana pe la 22.30 si apoi nani pana dimineata la 6 cand se trezeste de foame apoi mai trage o repriza de somnic langa mine pana pe la 8.
Andreea si eu imi alaptez la san fetita si a dat afara pana pe la 4 luni aproape dupa fiecare masa, se spune ca bebelasii arunca ultima gurita de laptic asa ca nu cred ca e ceva, important este sa nu dea afara in jet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi_ana25 spune:

fetelor vroiam sa va intreb si eu cam de la ce varsta putem sa punem bebeii intre perne sa stea singurei? mamicile cu experienta poate ne sfatuiesc si pe noi pentru ca nu am gasit scris nicaieri si sincer acum nici nu mai am timp sa caut...Andrutza mea se icneste de acum si se prinde de orice sa se traga in sus dar ma gandesc ca e cam cruda acum si imi este teama sa nu ii solicit coloana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Piciulika, pentru ca nu alaptez cred ca nu ma simt asa solicitata de copilul mic. Dar te asigur ca ala mare ma solicita peste limitele mele. Acolo se pune depresie de epuizare?

Yaia, pai se poate sa ne tii atata fara poze cu mandretea de baiat? eee. Te ocupi serios de entertainmentul lui.

Magda, multumesc mult de info. Mai am sa citesc, ai vazut ca eu intai le citesc asa din 2 in 2 si dupa aia ma apuca studiul. Oricum inteleg ca trebuia facut deja...deci pica.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Andreea eu tot aici pe forum am citit ca se poate folosi si cu gura si am incercat (binenteles ca trage sotul) la aspirator mi-e frica cred sa nu se sperie de zgomot, sincer nu am incercat asa. Sa stii ca toti bebelusii mai regurgiteaza laptic si cateodata e mai apos asa deci nu cred sa fie ceva in neregula.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Piciulika, merci de info.
E cam ca la noi...in schema din uk diferentele erau mai mari.
Cu " nemteasca" m-ai terminat, habar n-am.
Ce inseamna "coqueluche" ?
Nici eu nu fac antigripal la copii, insa nu mi se pare prudent sa nu faci hep b la copii in Rom, unde 1/10 din adulti au VHB. Suntem " campioni" europeni".
Alte lucruri triste sunt cele legate de sterilizare: cica ar fi gasit un stomatolog la dorohoi parca, ce isi steriliza instrumentarul cu...domestos!!!! Cred ca mai sunt si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim mult pt aprecieri ! ( in primul rand ca ati avut rabdare sa se incarce ), ma bucur ca v-a placut
Ali, programul este ProShow Producer versiunea 3.1.2, il poti descarca de pe www.photodex.com
Yaia, melodia se numeste "Zece", e cantata de Florin Chilian. Daca imi dai o adresa de email, ti-o pot trimite.
Rodica, uite filmuletzul aici

Am vazut si eu filmuletzul cu Stefan de 2 ori, ca prima oara dormea printzesa. Si am vrut sa i-l arat si ei . M-a intrebat : "mami, oare ma primeste si pe mine in gasca lui, sau sunt prea mica ?"
Felicitari gabitz, mi-a placut mult. M-a facut sa ma gandesc la toate momentele minunate pe care le voi petrece alaturi de minunea mea . Dar si protagonistul principal este , se pare ca e o fire tare vesela, succes la fete am vazut ca are deja... E o mandretze !

Revin, incerc sa adorm din nou printzesa. Am adormit-o o data ( tot la san adoarme si ea ), dar cand am pus-o in patut s-a trezit

Vreau si eu sa vad poze cu Tudor inotatorul-gimnast, dar trebuie sa ma lase stapana

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Danutza,multumesc .Am slabit imediat ce am nascut 16 kg si apoi celelalte 4 a fost usor.Plus ca suge ursuletul meu tot ce papOricum asa sunt eu dintotdeauna ,nu am avut probleme cu ingrasatul.Mai am si 15 ani de balet la activ

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Yaia, vazut copil frumos foc. Sa-ti traiasca! De abia astept sa imi bag si eu fata la apa mare (la vara probabil).

Luy, am ramas fara cuvinte dupa ce am vazut filmuletul. Frumos este putin spus. Felicitari pentru familia fericita!

Spalat copil, mancat copil (hihi), tati adormit copil (nu se stie pentru cat timp insa).
Eu mai bantui un pic pe forum...

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

revin...
luy, si filmuletul e facut acum un an...de atunci a mai crescut...pupici printesei cu gene lungi!
rox - nu stiu cand cresc, cand ma gandesc ca maine poimaine o sa mearga la scoala...ma apuca fiorul...
MAGDAZ - te intreb incaodata, nu stiu daca ai apucat sa vezi mesajul meu din capitolul trecut.i-am facut hemoleucograma elizei si a iesit asa: leucopenie cu neutropenie si limfopenie; usoara anizocitoza eritrocitara. ce inseamna???????pliz, daca poti sa-mi spui. multumesc anticipat!
pupici tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Noapte buna

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput