Cind bebe a fost o surpriza...

Cind bebe a fost o surpriza... | Autor: Theiuta

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata!

M-am gindit sa deschid acest subiect si sa va rog sa imi impartasiti din experienta voastra de surprinse de ...sarcina.

Sa ma explic: am auzit pe multa lume zicind ca "bebe a venit cind nu se mai asteptau"...cu o situatie asemanatoare confruntadu-ma eu, acum.
La primul copil, s-a prins din a 2 luna de ...nu ne propusesem in mod deosebit sa avem bebe...abia ne casatorisem...
Ei, acum incercam de vreo 3-4 luni, cautind perioade fertile si alte chestii din astea si...nimic.La echo am "iesit", sanatoasa.
Din respect pentru fetele care se straduiesc de foarte mult timp sa faca un bebitz, nu am sa ma pling...dar nu pot sa nu ascund ca am simtit multa dezamagire vazind de fiecare data o liniuta, in ciuda eforturilordepuse.

Deci, cum a fost cu "surprizele cu ochisori" din viata voastra?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am 2 baieti.Pe primul l-am asteptat 6 luni,nici mult nici putin.
La al doilea a fost putin altfel.m-am hotarit eu dintr-o data ca gata vreau inca un bebe.
Sotul nu prea a fost incintat de idee ca abia se obisnuise fara treziri noaptea si fara scutece dar a zis ca daca vreau eu fie.
Credeam ca are timp sa se obisnueasca cu ideea dar n-a fost asa.Dupa prima luna de incercari(si nu chiar multe) bebe si-a facut aparitia.Bineinteles ca a fost uluit initial de veste(si eu am fost uluita) dar s-a invatat cu ideea si acum il iubeste de nu mai poate iar eu ii mai bag cite un cui din cind in cind ca nu l-a vrut.

As putea spune ca si primul copil mi-a facut o surpriza.Trebuia sa nasc pe 20 martie dar el a vrut sa vina pe 8 martie.Asa ca aniversarea lui imi e cadou in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Eu am ramas insarcinata cam la 7 luni de cand am oprit anticonceptionalele.Pur si simplu asa s-a intamplat.Daca te gandesti ce complicata e la urma urmei conceptia unui copil,iti e mai usor sa intelegi

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tutror!
Eu sunt o mare norocoasa, as putea spune, deoarece am ramas din prima luna cand ne-am propus. Sper sa fie totul bine si la urmatorul bb sa raman tot asa, din prima. Pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria spune:

Noi am asteptat bebicul 7 ani timp in care am tot sperat... am mers pe la toti medicii in Bucuresti... am facut toate analizele posibile si toate au iesit foarte bine, iar medicii ne spuneau ca sintem sanatosi deci nimic nu s-a intimplat....
Pina anul trecut, in primavara, cind in sfirsit am avut prima sarcina ... ectopica... Am fost tare dezamagiti si ne-am suparat foarte tare mai ales ca a trebuit sa-mi scoata o trompa, deci sansele noastre s-au injumatatit...
Nici acum nu ne-am pierdut speranta, eram increzatori mai ales acum cind trecusem printr-o sarcina chiar daca a fost ectopica, era totusi o sarcina nu?
Asa ca ne-am pus iar pe treaba si ne-am propus ca daca nu se intimpla nimic pina la sfirsitul anului in ianuarie mergem la clinica da fertilitate.
Dar Sfintul Nicolae dragutul ne-a facut cel mai frumos cadou, desi nu am pierdut prea mult timp cu ghetutele... aveam alta treaba .
Si poate ca o nu o sa ma credeti dar am presimtit ca sint insarcinata si am fact testul chiar a 2 zi in care ar fi trebuit sa-mi vina CM. N-am cumparat niciodata teste pina atunci pentru ca nu aveam de ce, CM era ceas. Sotului nu-i venea sa creada!
Sintem tare fericiti!!! Bunul Dumnezeu ne-a dat in sfirsit ce ne-am dorit de atita timp!
Va doresc ce-mi doresc si mie: bebei sanatosi le toate!!!

10 chiar azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Dupa o asteptare de 2 ani, niste investigatii nu foarte amanuntite, si multe teste dezamagitoare cu o singura liniuta, imi facusem programare pentru probleme de infertilitate la Giulesti.
Intr-o dimineata aveam programare la dentist si, fara nici o speranta, m-am gandit totusi sa mai fac un test inainte, desi era doar a 28-a zi. Chiar mi-am gonit sotul din baie, spunandu-i sa nu se mai uite asa curios la test ca o sa vada tot o liniuta, ca de obicei. Nu se uita curios se uita inmarmurit de fericire! In ziua in care aveam programarea pentru infertilitate m-am dus sa vad inimioara puiutei mele, care acum gangureste in patutul ei

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pe noi nu ne-a luat prin surprindere.Lucram de zor la proiectul bebe.Incepusem din ianuarie,si in februarie am ramas.Al doilea as vrea sa ma ia prin surprindere.Sa vedem si asa cum e.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la prima sarcina,pe care din pacate am pierdut o,am ramas insarcinata dupa o sg incercare...stiu sg pt ca in rest ne protejam..la a doua sarcina,dupa a treia luna,iar acum,in a cincea luna de incercari,desi imi cam luasem gandul...culmea e ca in luna in care am ramas am facut o sg data in perioada fertila...vei vedea ca bebe va veni cand nu te astepti...mult succes!daca vei da cautare,vei vedea ca acum aprox 7 luni,am deschis si eu un subiect identic,disperata ca nu se mai intampla o data minunea!!

20+ cu bebe codrin si mami de cris

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Va multumesc pentru raspunsuri!

Eu am si...36 anisori si de aceea sunt cam nerabdatoare...

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_d spune:

Eu fac parte dintre norocoase.Primul bb s-a "prins" din prima luna fara protectie iar al 2-lea (sunt insarcinata in 12 saptamani) din prima zi fara protectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Sa va povestesc si eu ce surprizaaaa mi-a facut bebe. Anul trecut prin mai mi-a intrziat mult menstruatia (catev saptamani, n-am intrat chiar in panica pentru ca e neregulata, dar...tinand cont ca tocmai ma despartisem de 'responsabil' m-am cam ingrijorat), a fost o alarma falsa, o luna fara menstruatie, n-am mai insiatat cu analize, fiind ocupata. Intre timp m-am impacat cu mister si de atunci, de aproximativ un an, ,fara protectie, eu avand fixata ideea ca nu pot ramane insarcinata usor, ca trebuie sa fac investigatii. In ianuarie n-a mai venit menstruatia si nu mi=-am facut nici o grija (vine cand vrea), dar prietenul meu a insistat sa fac un test dupa vreo 3-4 saptamani de intarziere (simtea el ceva), si am amanat testul pe weekend, ca nici nu ma gandeam eu... Si sambata dimineata n-am mai avut somn, la 8 dimineata m-am trezit si am facut testul, aproape instantaneu s-au colorat 2 liniute si ma faceam ca nu le vad , il puneam deoparte, mai asteptam....pana la urma i l-am dat lui si am fugit plangand...
Si n-am mai dormit...am mai luat un al 2 lea test care instant a aratat 2 liniute....si acum am 10s
Sunt tare mandra, chiar daca nu am spus la multa lume inca.

Sa va dea Dumnezeu bebei la toate fetele care va doriti si sa fiti sanatoase

Mergi la inceput