Cind bebe a fost o surpriza...
Raspunsuri - Pagina 2
kriss79 spune:
salut
Eu am renuntat la Ac imediat dupa nunta, in iulie 2005. Prin nov-dec am inceput sa lucram la BB..dar s-a lasat asteptat, desi la control si analize era totul in regula..In ian 2007 aproape imi pierdusem speranta ca in curand va veni si momentul celor II liniute..De Sarbatori am lucrat mai mult ca niciodata..dar nu a fost sa fie, din nou..Cand pe 18.01.2007 mi-a venit cm..dupa cat stiam ca am incercat, am fost f suparata asa incat luna urmatoare am zis ca gata, cand va fi va fi..asa ca luna respectiva nu am avut raporturi decat o sg data,dupa per. ovulatiei pe care o stiam eu, respectiv Z 17, imediat am facut dus..S-a intamplat la Sinaia si in ziua accea, pe 3 februarie am conceput-o pe Alessia.Nici nu imi imaginam ca sunt insarcinata, dar dupa o sapt de intarziere ceva nu mi s-a parut ok, am zis ca poate am probl..si inainte sa merg la un consult, am facut un test care a iesit imediat pozitiv! Am fost super fericita!asa, ca da, pot spune ca a fost o surpriza cand am ramas insarcinata..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
natynic spune:
Ce interesante povesti...
Cand mi-am propus sa raman insarcinata, avand diabet, m-am consultat cu medicul meu curant, am facut niste analize, am schimbat tratamentul in acest scop, asteptandu-ne la cateva luni de...asteptare. Prima luna de incercari nu a fost nimic. In a doua, am botezat un baietel, rugandu-ma Domnului sa-mi dea si mie o fetita cu codite. Am plecat in concediu si, la 3 saptamani dupa botez, am ramas insarcinata! Surpriza mai greu de dus, dupa o sarcina extrem de dificila, a fost nasterea prematura, la 30 de saptamani, motiv pt care fetita mea draga e de peste o luna la incubator si mai are de stat. Dar rugaciunile mele continua si...progresam!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
miraklucker spune:
Eu am avut de fapt..........3 surprize![]()
tocmai ne casatorisem, mi se terminasera AC din Ro, aici inca nu aveam asigurare medicala, si trebuia pentru 2 luni sa avem grija......si am avut
, asa a aparut baietelul meu.
Ne pregateam pentru o fetita.......anuntasem toata lumea ca de acum o asteptam...........ceea ce nu staim era ca ea, era deja pe drum.
Iar surpriza surpizelor nu avea sa intarzie. Dupa 6 luni de la a doua nastere.......sunt iar insarcinata si inca in luna 3........inca o fetita (am simtit asta din prima clipa), la inceput nedorita de nimeni, acum bucuria si rasfatata tutor ![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
deeapui spune:
La noi Alex a fost surpriza, Bia a fost "planificata". Cand am ramas cu Alex nu eram inca casatoriti, trebuia sa avem nunta in septembrie 2005, iar eu in februarie 2005 am aflat ca sunt gravi, asa ca am decalat nunta in mai. Nu a fost o surpriza neplacuta, fiindca noi de aia ne hotarasem sa ne casatorim, ca sa facem copil, caci impreuna stateam de mult timp.
In ceea ce priveste sarcina prezenta, a fost planificata, si s-a prins din prima luna, desi nu prea aveam sperante, fiindca fusese o luna grea, cu Alex prin spital si alte suparari.
Si asa sunt eu acum un COPIL CU 2 COPII 
Deea
29+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
felicic76 spune:
surpriza a fost pentru noi!
dupa 4 ani de ultima sarcina(avort spontan), fara precautii imi luasem gandul de la bb-lusi! dupa nenumarate incercari, cred ca stiti ce va spun, sex in perioada ovulatiei, fara dus dupa, stat cu picioarele pe pereti, babisme, deh, eram clinic sanatosi , chiar ma resemnasem. Cumparam hainute ptr. nepoate am 4 cu varste cuprinse intre 5 luni si 2,7 ani si ne gandeam la adoptie. Eram ferm convinsi ca nu vrea D-zeu, sora mea a facut tratamente si vreo patru inseminari si nu s-a prins nimic si a ramas insarcinata, pe cale naturala exact cand nu se astepta. Asa ca pur si simplu faceam
de placere!in ianuarie UM 22.01.2008, zile bune 3.4.5feb 2008, eram certata cu sotul meu si nu aveam chef sa ma impac. Ne-am impacat pe 8 feb si parca am simtit "ceva". A doua zi am vb numai de copil, era si maica-mea la noi, parca eram nebuna(culmea ca sotul imi tinea isonul). Pe 18 feb. m-am simtit rau, mi-era frig si ma simteam foarte obosita, am vrut sa trimit o fata care lucreaza la mine sa-mi ia aspirina de la farmacie, dar era foarte ocupata si nu am vrut s-o intrerup di activitate.Am coborat eu cu 10 lei in mana si zic :ia sa-mi iau si un test de sarcina ( mentionez ca la cate teste am cumparat, daca nu le-as fi folosit, as fi putut sa-mi deschid o farmacie). Urc in birou, merg la baie, ma trecea( cam des, in ultimul timp, deh, credeam ca raceala) fac testul, il las in baie, uit de el, ma intorc in birou si-mi vad de treaba + aspirina si ceai. Dupa vreo ora, vine un client sa-i dau niste acte, mancase ciocolata si se murdarise pe maine, imi cere voie sa mearga la baie si atunci imi amintesc de test. Fug si vad doua liniute! Era cu 2 zile inainte de CM! nu stiam cum sa-i fac vant clientului sa plece mai repede, cobor, mai iau doua teste, le fac si bineinteles, tot pozitive. Pun mana pe telefon si-l sun pe responsabil: o sa fi tatic! la care el: cine? tu. Eu? dar de unde stii? ma intreaba el si am tinut-o asa, cu conversatie cretina pana ne-am lamurit ca vom discuta acasa. A doua zi doctor, prima eco, o chestie de 2 mm langa un fibrom de 19/17mm, 2 sapt de asteptare, ieri, o noua eco bb de 6.5mm iar fibromul nu se mai vede, a fost absorbit in mucoasa uterina! Aseara sotul meu a realizat ca va fi tata: el facea baie si eu stateam pe vasul de Wc si ii dadeam detalii, data nasterii, cum se calculeaza etc. Acum vrea sa ne mutam la cel putin 3 camere si vrea sa ia si casa la munte, pentru bb si catel(avem un fox terrier sarmos care pierde teren pe zi ce trece). acum sun
6+ si 4 zile si surpriza a fost totala pentru amandoi!
pupici tuturor!
danidani74 spune:
Noi am asteptat ceva mai mult:10 ani, pt ca micuta Emma sa apara.Casatoriti din 1996, fiind inca in Postliceala, eram pe AC. De, intai scoala si mai tz copiii.Dar dupa nici 3 luni a trebuit sa renunt la pilule din motive medicale. Explicatia din partea dr-lor... cicluri anovulatorii. Brusc am inceput sa doresc cu patima sa devin mamica.N-a mai contat ca eram inca in scoala. Doream un bebe mic. Am inceput tratamente hormonale la greu ca si astazi ma mir ca nu mi-a crescut par pe limba
.Nimic n-a mers. Surpriza: in 2001 martie descopar cu uimire ca... sunt insarcinata. toata lumea over the moon.... Scurta mi-a fost bucuria...Bebe s-a hotarat sa nu mai vina...Sarcina oprita in evolutie... Mare durere... Dar nu ne-am pierdut speranta, in schimb am renuntat la medici. Ceea ce a fost mai dureros pt. mine a fost ca in acea perioada lucram ca as. med. intr-o sectie de...culmea...nou-nascuti...In 2004 ne decidem sa ne incercam norocul in strainatate, asa ca dusi am fost. Toti au crezut ca poate dorinta mea de a avea un copil s-a diminuat, dar n-a fost asa. Imi doream din ce in ce mai mult dar acum trebuia sa muncesc sa "facem" bani si sa intoarcem in tara si sa traim bine. Vestea cea buna a sosit pe 1 martie 2006. In seara precedenta nu ma simtisem bine si am vrut sa incep sa iau ceva pastile. Mi-am zis "hai sa fac un test de sarcina". Sotul meu a zambit. Parca nu mai luasem pastile si altadata si fara un test-barza inainte...Dar de data asta am vrut un test...el mi-a luat 2.
. N-am avut rabdare pana a doua zi...a fost pozitiv...N-am cuvinte sa spun ce emotii m-au incercat atunci...9 luni de sarcina am trait parca un vis.Nu-mi doream decat sa-mi tin copilul in brate sa ma conving ca e adevarat.Si este... Exista un Dumnezeu pentru fiecare si atat timp cat nu-ti pierzi speranta totul va fi ok.
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze calde
3lunishoare
botez
Am mai crescut cu o zi. Sunt aproape erou.
ankalaura spune:
Theiule - tinem pumnii fata draga!
La noi a fost simplu, cred... Cu Eliza, a doua luna a fost "cu noroc". Fara sa ne gandim prea mult. Credeam ca e baietel si in luna 8 ne-a zis medicul ca e fata
Pana atunci nu se zisese nimic, ba ca pare sa fie fata, ba ca pare sa fie baiat....
Acum, la fel, a doua luna a fost "cu noroc". Singura diferenta a fost ca acum a durat ceva mai mult pana ne-am pus pe treaba - deja 33 de ani, un papanicolau, un sterilet de scos, de asteptat o luna sa treaca un ciclu de la sterilet.... Credeam ca o sa fie baietel (desi ne cam doream fetita) si ESTE fetita ![]()
Prietena mea "muncea" la asta de vreo 2-3 ani. Venit la Bucuresti, mers la Giulesti, teste, analize. Se parea ca la sotul ei era problema. Se gandeau sa adopte, sa faca FIV,.... Tot amanau, le era teama ca vor incerca FIV si ca nu va reusi din prima si se temeau de o noua serie de dezamagire.... Mai avea si niste chisturi, ce mai! Nu se decideau deloc ce cale sa urmeze si erau stresati pana la tavan.
A venit la noi in noiembrie - eu deja stiam de cele doua liniute.
Ma intreaba
- Cate sapt ai tu?
- Sase
- Si eu la fel!
Nu mi-a venit sa cred!!! M-am bucurat enorm, nu imi venea sa cred!
Cum s-a petrecut. Se dusese la un medic homeopat pentru chisturile ei. Iar analizele sotului ei erau gresite. Amandoi erau sanatosi si bine merci. Ori tratamentul a functionat chiar mai departe decat se gandea ea, ori au "muncit" ei mai cu talent, nu stiu.... ![]()
Acum, avem amandoua exact acelasi DPN. Cred ca a mai contat ceva. Pana asta vara, prietena mea avea un serviciu foarte stresant si s-a decis sa se reorienteze brusc. Ea crede ca si asta a contat foarte mult, pentru ca acum munceste mai mult dar este multumita de jobul ei si lucreaza cu placere.
Asa ca Theiule, ai rabdare si "mai cu talent Dorele"
Nu in ultimul rand, NATYNIC, am vazut pozele cu minunica ta. Sa va dea Doamne Doamne tot ce va doriti!
Anca
22+ 
ariel_7000 spune:
la mine alexutza a fost surpriza...din cauza stresului cu licenta mi s-a modificat data ovulatiei (pana atunci tineam calendarul si nu am avut niciodata probleme:)))...am avut 1 luna menstruatie peste sarcina, deci nu am stiut exact, cu toate ca ma rodea o banuiala...primul dr. la care am fost mi-a zis ca am dereglare hormonala si mi-a dat un cearceaf intreg de pastile cu hormoni, care aveau menirea sa ma regleze, dar am refuzat sa le iau si m-am dus la al 2 lea medic, care nici nu m-a pus pe masa si m-a intrebat "ce faci, mami?"...a urmat echografia si vestea ca am un bb mic de 6 saptamani:)))
pe teo, l-am planificat, m-am asteptat sa fie nevoie de mai multe "incercari", insa am reusit din prima...
asa ca pe 10 aprilie 2003 s-a nascut iubita mea mica, iar undeva intre 9-16 aprilie (poate tot pe 10????) 2008 il asteptam pe iubitul nostru pui, teodor:)
alexutza aproape 5 ani si
34+
Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
cata_myky spune:
buna.da e adevarat bebita vine cint nu te astepti.eu am incercat 2 ani si nimic.chiar ma pregateam sa merg la doctor sa incerc fiv ,ori sa adopt un bebel.in februarie am facut
in zilele fertile fara sa mai sper.iar in martie pe 2 am facut testul de sarcina .pozitiv.acum avem 7 sapt .nici prin cap nu imi trecea ca voi ramine insarcinata pe cale naturala.o prietena mi-a zis cint nu te gintesti atunci vine.
miki