Cum ii deosebiti?

Cum ii deosebiti? | Autor: Lo_li_Ta

Link direct la acest mesaj

Stiu ca intrebarea pare stupida. Nu prea am auzit de nicio mamica de gemeni identici care sa-si confunde copilasii, dar am si eu o curiozitate...cum ii percepeti, cat de diferiti vi se par? Ii deosebiti in orice circumstante, la prima vedere? Vi s-a intamplat ca membrii familiei sa-i confunde? Stiu ca gemeni cu adevarat identici nu exista...cu toti au vreun semn din nastere, o alunita altfel...la ai vostri cum e? Si daca exista mamici cu gemenasi mai mari: vi s-a intamplat sa fiti "pacalita" in mod voit?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Eu peai mei ii deosebesc fara probleme sunt fata si baiat, au avut din start dimensiuni diferite, nu i-am confundat niciodata. Le-am invatat imediat glasul, stiu si noaptea cand scnacesc in camera cealalta care din ei e.
Dar cand ma uit la poze cu gemeni identici am si eu mari probleme sa-mi dau seama care sunt deosebirile dintre ei.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Laura, sa-ti traiasca fetita si baietelul! La tine e treaba mult mai simpla cu "who's who".
Ce ziceti de tripleti de acelasi sex, identici? Stiu aici pe cineva care are 3 baieti de 2 ani si nu numai ca mama lor ii deosebeste fara probleme, dar si sora lor de 4 ani! Cred ca totusi fiecare are cate o particularitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Laura, ai doi copii superbi! Va urmaresc de mult si ma amuza la culme pataniile voastre.
Ca bine zici Cristina. Asta ma mira si pe mine, cand aud mamici de gemeni/tripleti identici, spunand dezinvolt ca sunt foooarte diferiti. Fiecare copil e special cu siguranta, dar cand ma gandesc ce pateam eu cu gemenii cu care intram in contact...mai exact, reuseam eu la un moment dat sa observ ceva deosebiri, dar pana la urma uitam care-i care (mai vorbaret/inalt etc). Uff, trebuie sa fie tare frumos sa fii mamica de asa copilasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ei... cand am aflat ca's baieti amandoi (daca erau fete le puneam cercei diferiti)... am intrat putin in panica ... ca voi incurca copiii
Dar m-au linistit fetele si mi-au spus ca e imposibil... ca mama sa-i incurci.
Si asa a fost. Din prima clipa am stiut care cine este, cu toate ca muuuuult timp nici soata si nici soacra nu-i deosebeau
Apoi unuia i-a aparut o alinuta, ce-i drept pe spate, deasupra fundului...
Dar ca mama ii deosebesti si fara semne la nastere... Mutritele lor sunt diferite, pt. ca daca la ex. sunt identici, personalitatea e diferita de la bun inceput, iar asta se vede in expresia fetei din primele clipe...
Nu i-am incurcat nici cand mi i-au mutat in patuturi si erau imbracati identic si la fel... ca froia sata sa se rada de mine... tot se mira cum stiu eu care cine e si ma dau rotunda... si el se oftica ca-i incurca si eu nu...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Aha! Am vazut acum pe Acasa Tv o mamica de triplete care spune ca le deosebeste dupa pietricelele de la cercei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankka spune:

Si eu imi puneam aceasta problema inainte sa nasc, dar nu se poate ca mama sa nu le deosebesti, sunt diferite ca temperament, la san se comportau diferit, iar acum ca au mai crescut una e mai rotunda la fata si cealalta e mai lunguiata cu toate ca toata lumea zice ca nu se vede. Dar noi ca parinti le deosebim, si cei care le vad mai des incep sa vada diferenta.

Mergi la inceput