*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*
Raspunsuri - Pagina 19
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by alina023
Hei, Laurici...ce mai faceti voi??? Am tot ezitat sa te sun ca sa nu te deranjez, dar tare ma mancau degetele sa o fac. Ma bucur ca acum sunt si eu on line si pot afla vesti despre voi.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Cum sa ma deranjezi ???!!!
Si mie mi-era dor de voi!
Din pacate nu am putut sa ma tin de promisiune si sa va fac o vizita ca de abia mi s-a ridicat interdictia de a sta la pat ( a doua... aia cu carantina de la municipal)
Ti-am trimis pe PM nr. meu de rds ca poate ai si tu rds si ne-ar fi tare simplu sa vorbim ...
Eu nu am cu cine sa-mi consum 1000 (parca...!) de minute gratuite in rds...
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
am o vecina aici pe strada care s-a uitat la burta mea a pipait-o si a zis ferm: "nasti pe 7 februarie!burta e prea sus si iti spun eu ca pana pe 7 nici vorba sa nasti!deci nu mai zic nimic.iar dr a zis ca ne vedem abia luni...
o fi ceva nu?
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
o fi !!!
eu zic ca si 8 februarie este o data buna ! ca este ziua mea
tot cand vrea ea va iesi... indiferent de ce zice medicul sau vecina...
alina023 spune:
Laurici, ma bucur sa vad ca nu sunt totusi paranoica 100%. Ma tot gandeam ca fac rau daca nu il las la gradi pe Luca. Si totusi nu-mi place sa il vad tot timpul bolnavior ba de una, ba de alta. Si daca tot sunt amandoi baietii liberi la distractie, dupa ce se face bine Luca si nasti si tu...bagam plimbari la greu cu copiii in parcuri, ce zici? Hehehe, parca ii si vad pe Dimitris si Luca zbantuindu-se de mama focului iar noi impingand la limuzinele printeselor...
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
Laurici, esti nascuta in aceiasi zi cu tatal meu. Nu e de mirare ca-mi esti asa de draga
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
laura_dimitris spune:
S-a facut Alinutule !!!
De abia astept momentul !!
Si primavara cu floricele si soare...
Deja visez prea departe, nu?!
Oricum, propun sa facem plimbari lungi pana in parcul politehnicii sau moghioros ca eu am nevoie de muuuuuulta miscare sa dau jos kilogramele acumulate cu succes...
Raportez 19 kg. pana acum !!!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by alina023
Laurici, esti nascuta in aceiasi zi cu tatal meu. Nu e de mirare ca-mi esti asa de draga
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos !!!!
Buni rau varsatorii astia !!!!
alina023 spune:
Multumesc asemenea!
Sunt tare buni. Ciudat este ca mama este nascuta pe 9 feb. dar cu ea nu ma inteleg la fel de bine cum ma inteleg cu tati. Ba chiar ne ciondanim destul de des. Daca stam impreuna mai mult de 2-3 ore trebuie sa ne luam la impuns. Si fi-mi-ar capu' sa-mi fie, nu las eu de la mine, desi ar trebui.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
laura_dimitris spune:
I-am dat mesaj lui bdiana dar nu mi-a raspuns.... Imi pare tare rau pentru ca astazi de dimineata a spus ca mi-a luat nr. de tel de pe contul comun si ma suna sa-mi spuna ce a facut.... Numai ca eu nu am pus nr. de tel acolo... deci nu avea cum sa ma sune pe mine... Acum mi-a dat prin cap si am vazut ca ea ne daduse pe cont nr. de tel...
In alta ordine de idei... imi pica ochii in gura de somn... Sunt trezita de la 5.30 si nu am apucat sa stau intinsa in pat vreun minut de atunci...Ma ingrozesc ca ma pun in pat si incep iar sa tusesc dar...asta este!!!
Si, mai vroiam si sa ma fac frumoasa , sa-mi spal parul, sa-l pun pe bigudiuri ca poate ma intalnesc cu fii-mea maine...
In fine, cred ca fac doar dush si maine ma scol devreme si ma coafez cu foenul...
Va pup si va spun noapte buna !!!
gabrittza spune:
noapte buna laura si mult succes maine.asteptam vesti!!!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
alina023 spune:
Nu mai e nici o zuza pe aici...
Ma intrebam daca stiti ceva de Creata. I-am trimis azi un sms si nu am primit nici un raspuns. Iar din ce am citit aici (pe diagonala) nu am vazut decat mesajul ca a nascut, nimic dupa. Sper ca este totul in regula cu fetele...
Pup si eu zuze si clopotei! Somnic usor!
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei