*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mai sunt si eu pe aici... Bantui... As dormi, dar nu ma lasa bestiutsa asta mica! Toata ziua mi-a jucat renghiu'... A fost un du-te vino... Sugea, adormea, ma duceam la treburile mele, se trezea imediat, cerea de mancare... Acum sunt secata si la propriu si la figurat... Am sanii ca doua balonashe desumflate, am baut o bere fara alcool, sper sa isi faca rapid efectul, ca presimt ca iar o sa vrea tzitzi. Sper sa fie un palier d'ala desi... Incep sa ma indoiesc... Cred ca scade productia mea si el abia acum descopera ce inseamna sa mananci cu adevarat!

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Mda, chiar ca nu am mai auzit nimic de Creata,... Sper sa fie bine, sa aiba numai obisnuita perioada de acomodare in care nu e timp de rasuflat... In fine, la mine a fost altfel, ca bebe avea icter, saracutul...

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Bibi facea scaunul f tare...si de aseara a inceput sa-l faca foarte putin mai moale decat de obicei,dar legat...dar in seara asta si-a schimbat si mirosul...
sa aiba legatura ca de ieri am inceput sa-i dau si gripe wather?si in seara asta i-am dat si niste vitamine(polivital,care miros urat)
temperatura nu are(37,4...eu stiu ca nu e temp...doar deshidratare)
sa ma ingrijorez?ce e de facut???????plsplspls

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bdiana spune:

Buna seara fetelor(zuzelor)!
Sunt sotul Dianei.
Diana a nascut un baietel Alexandru Cristian de 3,4kg.
Sunt amandoi bine sanatosi.
Bebelusul este foarte foarte cuminte
nu a plans deloc pana acum.

O sa va povesteasca Diana mai mult cand se va intoarce acasa.

O seara placuta sau mai bine spus noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

felicitari bdiana...refacere rapida si bebe sanatos si mancacios!!!!
zuziic nu e nimeni pe aici sa-mi raspunda si mie????????plsssssss

Cea mai optimista mamica!
LauradeBianca Mihaela
Povestea nasterii
Pitica mea
Atat are Bibi
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
camera lui bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottilia spune:

Felicitari Diana!!!Sa va traiasca clopotelul,sa va aduca numai bucurii si sa creasca mare,frumos si sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Domnul sotul Dianei si taticul lui bebe Alexandru Cristian, sa va traiasca minunea, sa fie sanatos, norocos si sa aiba o viata plina de fericire! Transmite-i Dianei toate cele bune din partea zuzelor!

Lala, nu prea stiu ce sa-ti spun despre cachitza asta schimbat. Si Ana a avut o perioada la inceput cand avea caca un pic verzui si mai inchegat iar apoi a ajuns sa fie galben galben si aproape lichid. Ce mi se pare mie un pic altfel la Bibi este mirosul lui kk. Dar poate fi f bine de la polivitamine. Insa cine ti-a recomandat sa i le dai. Presupun ca medicul. Daca e asa...suna maine si intreaba medicul daca este normal sa fie asa kk. Pupam Bibi si mami (care mami nu are de ce sa fie asa de ingrijorata).

Mitsule, pe tine nu te lasa sa dormi iar eu...stau si frec manganu pe net in loc sa profit ca am fata cuminte. Doarme Ana mea de vreo 3 ore. Si eu...imi fac de cap. Las' ca va faceti si voi mai maricei putin si scapati de colici si o sa vezi ce bine o sa doarma Conrad. Apropos, ai o frumusete de baietel. V-am vazut pozele si m-am minunta. Iar matalutza...ptiu ptiu, sa nu te deochi! Esti f frumoasa, mami!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laurici, Alinusha, Mishule va . Vad ca voi mai sunteti pe aici.
Mi'e dor de toate zuzicile....pana naste si ultima zuza....slaba activitate va fi pe aici.
Laurici tzi am zis ce'a zis doctoritza mea?
Ca nasc in jur de 1....dar sincer...nu am nici un semn.
Tu ai ceva semne?

Alinush ce face Ana frumusica?

Muishule bb Conrad am vazut ca evolueaza bine....da'i un de la mine.

Mi'e dor de Irinouka si de Creatza.....cu Irinouk ma mai smsuiesc...dar de Cretzulina nu stim nimik. O fi greu cu Mariuca acasa?

38+
AMR Max 2 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Grati, Virgo, Nemary, b.diana,

Felicitari pentru clopotei! Sa fie sanatosi si mancaciosi si sa va bucurati de ei!!!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Shose, si noi pupam fetele!

Ana creste, e o grasunica tare cuminte, zambareata ...suntem topiti dupa ea. Numai ca sunt si eu ingrijorata de ceva. In seara asta chiar m-a speriat f tare. Vomita in fiecare zi laptic. Uneori mai mult, alteori mai putin. De fiecare data cand vomita stiu ca nu a scos tot aerul si se si agita ff tare. Dupa ce varsa scoate si aerul din burtica si se linisteste. Doar ca eu tot sunt ingrijorata. In seara asta a varsat mult si pe gurita si pe nasuc si s-a inecat. M-am speriat tare pt ca mi se parea ca nu-si mai revine o data... Cand a inceput sa planga m-am linistit. Saptamana viitoare mergem la vaccinul de 2 luni si vreau sa ii fac o ecografie abdominala. Pana atunci stau ca pe ghimpi. Desi...eu ma incurajez spunand ca daca a luat asa bine in greutate, trebuie sa fie bine.

Tinem pumnii pt tine. Asadar maine ar trebui sa fie ziua "Z".

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput