*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

quote:
Originally posted by gabrittza

BUNA FETELOR!
suntem inca in formula de 2 in 1,nu am mai fost la control azi,speram sa mergem maine.abia asstept poate mai aflu si eu ca a crescut mandra mea si are si ea macar 3 kg.

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Gabritza, ma bucur ca ai postat. Chiar eram ingrijorata mai devreme pentru ca ultima "stire" era ca ai contractii si nu stiam ce a iesit...!
Maine mergi la eco ?
Si eu abia stept sa aflu maine de la ecografista cat are bebelina mea si daca s-a dezvoltat normal sau... o scoatem la lumina chiar maine

Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Hei, Laurici...ce mai faceti voi??? Am tot ezitat sa te sun ca sa nu te deranjez, dar tare ma mancau degetele sa o fac. Ma bucur ca acum sunt si eu on line si pot afla vesti despre voi.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Monica mersi mult, deh cu cine sa semene Yasminica decat cu mamica iei chiar daca are ochii lui tati, am vazut ca si la voi face tati baita la baietel, cred ca e topit ca are si el putulica in casa porintre atatea femei.

Angi, sa stii ca tot creste, la mai mare si sa se invete cat mai repede la patut

Am mai pus niste poze, printre care si cele unde yasminica este tutankensetamun, ca de cand o infas doarme mai bine, si e mai linistita in somn, am incerfat sa o infas cu o paturica din aceea dar zapazica o desfacea mereu, asa ca am trecut la extreme

Ah si noi in timpul zilei mai dormin in carucior

Louiza mamica de Yasmin - Elena

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

poze bubulina

asa cresc eu

Louiza, este mortala printesa infasata ca sarmaluta!!!
Si, zici ca ai experimentat tu si doarme mai bine daca este asa de legata...?
Eu pe dimitris nu l-am infasat niciodata.
Acum, fac sondaje pe aceasta tema....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ginnette

quote:
Originally posted by Ellenuta

[ginette eu azi am depus ptr trusou, alocatie si prima nastere .. alocatie vine abia in martie .. probabil ca la tine va vanei in februarie .. cica asa se ia .. nu se da ptr luna in care s-a nascut bb ., si se da ptr luna care a trecut .. deci ar trewbui sa iei in februarie.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Ellenuta,

Trusoul si indemnizatia de maternintate le-am luat luni (pe 28.01) - dosarul l-a depus sotul meu, atunci cand a "inmatriculat-o" pe bubulina.
Tot atunci a depus si dosarul de alocatie; tipa de-acolo i-a zis ca si alocatia (cei 200 RON) vine tot la sfarsitul lunii.

Luna s-a dus si n-a venit nimik; zici ca de-abia in februarie vine?
Stiu ca pt decembrie nu se da nimik - ca doar in luna in care se naste, copilul traieste cu aer.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

pentru luna in care se naste nu primeste nimic ???
Adica, sunt mai norocosi copii ce se nasc - de exemplu - pe 31.01. decat cei care se nasc pe 01.02. .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

am o vecina aici pe strada care s-a uitat la burta mea a pipait-o si a zis ferm: "nasti pe 7 februarie!burta e prea sus si iti spun eu ca pana pe 7 nici vorba sa nasti!deci nu mai zic nimic.iar dr a zis ca ne vedem abia luni...
o fi ceva nu?

gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

Seara buna fetelor!
sunt o mamica de noiembrie-decembrie si am o fetita mare acum, pe care n-o mai incap multe dintre hainute. Avem deja o sacosa mare plina! Majoritatea sunt hainute de foarte buna calitate, unele nici nu a apucat sa le poarte ca am nascut-o de 3900 si aveam si chestii micute.

As vrea sa le dau uneia dintre voi care a nascut sau urmeaza sa nasca fetita, dar care nu are posibilitati financiare, sau na, intelegeti voi! Preferabil din Bucuresti sau nu conteaza daca vine sa le ia. Eu stau in Drumul Taberei.
Contactati-ma pe PM, le dau pe principiul "primul venit, primul servit"
Va pup si va doresc multa sanatate voua si bebeilor vostri!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Aralia, sa-ti traiasca printesa Alexia Diana, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucuri !!!!

Eu, multumesc lui Dumnezeu, am o groaza de lucrusoare de la prumul nascut care impreuna cu cele primite de la cumnata-mea ce a nascut si ea de curand si cu cele cumparate special acum... ajung la o cantitate pe care, probabil, nici eu nu o voi putea folosi inainte sa creasca...

Nu am putut insa sa nu-ti scriu ca mi se pare minunat gestul tau si sa-ti ofer o virtuala pentru asta !!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

seara buna
1-avem si noi poze noi-noute cu bebelinul
2-nu stiu daca a vorbit cineva cu nemary ,am sunat astazi si pe bebelina ei au dus-o la terapie intensiva pe perfuzii pt ca refuza sa pape ,nu deschide gurita si nu vrea sa manance .Mari era tare suparata , stie doar ca tebuie sa astepte analizele si tomograful ,deci nu pleaca acasa maine. Poate vreti sa o sunati , sigur se va simti incurajata.
3-febra laptelui este obligatorie ?eu nu am avut asa ceva ,dar lapticul a venit si se pare ca e suficient

Matei

POZE
DRAGOSTEA MEA

Oh, Doamne !!! Saraca Mary !!!! Cat trebuie sa sufere.Ma rog pentru bubulina ei micuta sa fie bine !!!

Dodoloata matei este tare tare frumos. Imi place de mor in fotografia aceea in care doarme cu un pumnisor in gurita si cu altul ridicat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Doamne!!! Acum am vazut ce ati scris despre bebelina lui Mary. Sper din tot sufletul sa fie bine. O sa o sun si eu maine....

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina023

Bine v-am regasit, dragele mele. Mi-a fost asa dor de voi!!! Mi s-a sticat PC-ul din cauza unei pene de curent si abia azi l-am primit pe cel nou. Doamneeee...parca am fost handicapata fara PC. Simteam ca imi lipseste ceva ff important: zuzele mele iubite!!

Felicit din tot sufletul proaspetele mamici care au nascut de cand nu am mai intrat eu pe net. Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi, iar voi sa va acomodati cat mai repede la noul statut.

Noi suntem iar cu belele. Luca a facut traheo-bronsita si l-am trimis la ai mei. Pana la urma nu cred ca am sa-l mai las la gradinita in februarie si martie. Nu am chef de alte noi imbolnaviri. Mi-a ajuns ultima luna in care fiecare din membrii familiei s-au imbolnavit de ceva (slava Domnului ca nu si Ana).

Merg sa mai citesc din urma. Poate reusesc sa recuperez si eu cat de cat.

Va pupacesc cu mult drag!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

URA ca te-ai intors !!!
Imi pare tare tare rau pentru Luca bolnaviorul... Dragul de el... ce nenorocita este o tuse... scoate din minti pe un om mare daramite un copilas!!
Nici eu nu-l mai duc pe dimitris la gradinita. Mi-e o frica de mor de gripa asta ce bantuie...
Nu pot sa spun ca este prea "relaxant" cu el acasa avand in vedere ca face mofturi cumplite la mancare si nu doarme la pranz dar... mai bine asa si sanatos!!

Mai spune-ne despre micuta Ana!!!
Si vrem poze !!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Kalos nu inseamna frumos?

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!

functie de gen... kalos/kali - bun/buna
omorfos/omorfi - frumos/frumoasa

Mergi la inceput