*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*
Raspunsuri - Pagina 17
Ereena spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
Ereena,multumesc pt raspuns,maine merg si eu la contol dar din cate stiu aici nu se face epidurala asa ca vom vedea.Bebe tau e un scump!
Raluca ,36+,Sonia Andreea
epidurala era doar o varianta .la mine prima doza nu a avut nici un efect , a doua foarteeeeeeeeeeeeeeeeee putin si la a treia am adormit dar pana la epidurala am avut dureri GROAZNICE si totusi tensiunea a fost ok.Sincer ,nu te ingrijora pebtru asta ,nu va fi nici o problema, si mai ales ca pe timpul travaliului ,ti se ia tensiunea foarte des
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
Mitsu-bishu spune:
gabrittza, am sunat eu, mari parea destul de optimista.. Acum are musafiri, dar la 21:00 se duce la bebitsa si am zis sa o sun dupa... Eu zic ca ar fi frumos sa o suni si tu... Ca imi aduc aminte ce rasfatata m-am simtit cand am fost asaltata de telefoane si sms-uri , inclusiv de la zuze! Si m-a emotionat faptul ca niste persoane cu care nu vorbesc decat virtual imi poarta de grija! So... eu zic ca o sa ai ce sa ii spui... Nu trebuie sa ii oferi solutii, ca d'aia e bebe in spital, are doctori dupa funduletsul ei. Da' asa, sa stie ca te gandesti la ea...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
alinaatudor spune:
quote:
Originally posted by Ereena
seara buna
1-avem si noi poze noi-noute cu bebelinul
2-nu stiu daca a vorbit cineva cu nemary ,am sunat astazi si pe bebelina ei au dus-o la terapie intensiva pe perfuzii pt ca refuza sa pape ,nu deschide gurita si nu vrea sa manance .Mari era tare suparata , stie doar ca tebuie sa astepte analizele si tomograful ,deci nu pleaca acasa maine. Poate vreti sa o sunati , sigur se va simti incurajata.
3-febra laptelui este obligatorie ?eu nu am avut asa ceva ,dar lapticul a venit si se pare ca e suficient
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
ereena, nici noi nu am avut si azi am fost la gine si mi-a zis ca dc nu am avut nu mai am...noi avem 11 zile:D
andradda spune:
Felicitari Virgo si Gratiela!sa va traiasca clopotzeii,sa fie sanatosi si mancaciosi,iar voua va doresc refacere rapida!
Alesia Stefania
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=41ef95865ffaaa37f72a70" target="_blank">Hainute bblina
http://bd.lilypie.com/IlEMp2.png
ottilia spune:
Felicitari tuturor zuzelor care au nascut deja si multe incurajari celor care asteapta cu nerabdare si rezista eroic pana la intalnirea cu bebeii lor.Eu sunt pe lista de ianuarie,aveam dpn pe 26,iar sapt trecuta mi-a zis dr meu ca bb va mai sta pana max la mijlocul lui feb.Sunt tare curioasa ce inseamna asta,numai inteleg nimic nici eu,nici sotul meu care si-a luat si concediu pt intalnirea cu fiu-sau.Hotarat e doar ca se va naste cu ceza(asta daca nu cumva micutul ii va da peste nas dr meu si se hotaraste totusi sa vina mai repede).Marti voi merge din nou la control si sper ca atunci sa hotaram si data cezarienei.Pana atunci voi continua sa va citesc cumintica si sa ma bucur alaturi de voi de clopoteii vostri,(sunt niste dragalasi si nu ma mai satur sa le privesc pozele) Ottilia 40+??? cu Daniel
gabrittza spune:
nu mergem maine la dr!!!abia luni dimineata ma duc la dr sa vad ce mai face puiutul meu!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
Mitsu-bishu spune:
Mai stie cineva ceva de bdiana?
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Buna zuzici!
Va mai aduceti aminte de mine? In sfarsit mi-am bagat net acasa , asa ca de acum nu mai scapati de mine...
Am fff mult de recuperat...vreo 3 saptamani...
Vesti despre noi: suntem bine, sanatoase. Fata e o scumpa, cumintica, cam puturoasa la supt, ii place sa molfaie tzatzica si sa adoarma cu ea in gura. Ii mai place sa adoarma pe burta mea si bineinteles in brate. Am zis noi ca nu o sa o invatam in brate, dar la cat de scumpa este, cum sa nu o dragalim si sa o tinem la piept...
Mie mi s-a vindecat bine operatia, deja dupa o saptamana uitasem ca am fost taiata. Daca stiam ca o sa fie asa usor, alegeam din prima cezariana si nu mai stateam 16 ore in travaliu .
Acum ne chinuim sa cautam restaurant pentru botez.
In mare, cam asta despre noi.
Pup toate zuzicile de care mi-a fost fff dor!!!
Poze
Mami de printzesica Daria Mihaela
Yupii !! Bine ai revenit alina (cea buna ca doar asta inseamna kalos in greceste...)!!!
Si noua ne-a fost dor de tine si este minunat ca ai rezolvat cu internetul si acum putem comunica!!
Astept si eu fotografii cu bebelina!!!
Laura 39+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
alina023 spune:
Bine v-am regasit, dragele mele. Mi-a fost asa dor de voi!!! Mi s-a sticat PC-ul din cauza unei pene de curent si abia azi l-am primit pe cel nou. Doamneeee...parca am fost handicapata fara PC. Simteam ca imi lipseste ceva ff important: zuzele mele iubite!!
Felicit din tot sufletul proaspetele mamici care au nascut de cand nu am mai intrat eu pe net. Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi, iar voi sa va acomodati cat mai repede la noul statut.
Noi suntem iar cu belele. Luca a facut traheo-bronsita si l-am trimis la ai mei. Pana la urma nu cred ca am sa-l mai las la gradinita in februarie si martie. Nu am chef de alte noi imbolnaviri. Mi-a ajuns ultima luna in care fiecare din membrii familiei s-au imbolnavit de ceva (slava Domnului ca nu si Ana).
Merg sa mai citesc din urma. Poate reusesc sa recuperez si eu cat de cat.
Va pupacesc cu mult drag!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Mitsu-bishu spune:
Kalos nu inseamna frumos?
Povestea nasterii
Ne facem maaari!