*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*
Raspunsuri - Pagina 16
Ereena spune:
quote:
Originally posted by rlc_sandor
Ereena, felicitari pt bebe!Te rog spune-mi cum a fost dpdv al tensiunii arteriale la nastere (cand poti ,pe scurt)mersi
raluca,36+Sonia Andreea
cu tensiunea am stat foarte bine , am luat pastilutele si in timpul travaluilui si s-a mentinut 12/6 .dar trebuie sa fii foarte concentrata pe respiratie ,altfel el nu se oxigeneaza bine si ii scade pulsul(lui bebe) daca faci epidurala e si mai bine, dar tensiunea nu mi-a ridicat nici o problema
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
Ereena spune:
seara buna
1-avem si noi poze noi-noute cu bebelinul
2-nu stiu daca a vorbit cineva cu nemary ,am sunat astazi si pe bebelina ei au dus-o la terapie intensiva pe perfuzii pt ca refuza sa pape ,nu deschide gurita si nu vrea sa manance .Mari era tare suparata , stie doar ca tebuie sa astepte analizele si tomograful ,deci nu pleaca acasa maine. Poate vreti sa o sunati , sigur se va simti incurajata.
3-febra laptelui este obligatorie ?eu nu am avut asa ceva ,dar lapticul a venit si se pare ca e suficient
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
Mitsu-bishu spune:
hihi, ce frumoasa e dodoloata ta, Ereena! Mama, ce ma oftic, toti copilutii au sprancene numai bebe C. nu are
O sun si eu acum pe nemary, saracuta... Bine ca ne-ai spus...
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
stancutza spune:
Irlandeza,
ma bucur sa aud ca esti mai bine cu durerile. greutatile prin care ai trecut ma fac sa ma gandesc ca un om poate suporta multe, si imi dau curaj si speranta ca toate trec, pana la urma...
referitor la intrebarea ta, din cate stiu eu medicii cheama mamicile la control cam la 40 zile dupa nastere. am prietene care au nascut natural, si asta a fost intervalul. eu am nascut cu ceza, si m-a chemat la 6 saptamani (42 zile). ma rog, eu m-am dus si azi - la 10 zile dupa nastere - sa se uite la operatie. dar e alta situatie.
,
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Povestea nasterii Sofiei:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115276
Poze nastere Sofia:
http://good-times.webshots.com/album/562227330iHoRWh
Ereena spune:
Mitsu , multumim de aprecieri ........ am vazut poze cu bebe conrad ,e asa dulceeeeeeee
eu personal ,stiu ce trista am plecat spre spital ,asa ca un telefon de la oricare din voi ar fi grozav pt moralul ei .
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
gabrittza spune:
as suna-o si eu pe mary dar nu stiu nici macar ce sa ii spun ca sa o incurajez!multumim ca ne-ai anuntat!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
Ereena spune:
timpul meu liber s-a terminat :-) sunt chemata la apel ,striga seful:-)))
intru maine poate imi raspunde cineva referitor la febra laptelui
pupici multi pt mamici si bebici si sa aveti o noapte linistita
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
Mitsu-bishu spune:
Eu am avut furia laptelui.... Dar cica nu e obligatorie... Si nu depinde de ea cantitatea de laptic. La mine a fost tare curios, ca aveam colostru de prin luna a 7-a - a 8-a si canalele foarte bine desfundate... And yet.. A durat ceva pana si-au dat drumul sanii ... Adica curgea lapte numai cand tragea bebe, in rest se "stoca" acolo si devenea dureros. Am ajuns la febra si frisoane. Deci, esti o norocoasa Si daca e laptic destul pentru bb Matei... Nu tre' sa te intrebi de furia laptelui... Zic si eu.
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem maaari!
Ereena spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
as suna-o si eu pe mary dar nu stiu nici macar ce sa ii spun ca sa o incurajez!multumim ca ne-ai anuntat!
gabrittza 38sapt+Daria Maria
AMR 2 SAPTAMANI?
eu zic sa o suni sa o intrebi ce face si sigur iti va povesti ea, e mai bine asa decat sa o intrebi direct despre problema cu bebelina
Matei
POZE
DRAGOSTEA MEA
rlc_sandor spune:
Ereena,multumesc pt raspuns,maine merg si eu la contol dar din cate stiu aici nu se face epidurala asa ca vom vedea.Bebe tau e un scump!
Raluca ,36+,Sonia Andreea