*Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (137)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Danonique, cum adica pt. reeducare ? Pt. intarirea perineului , sau .......Poate ar trebui sa merg si eu la control acum. In ce consta controlul ? Eco sau control manual........?

Pt. toate fetele : La cat timp ati terminat cu scurgerile /sangerarea ? Si la cat timp dupa v-a venit ciclul ?

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ellenuta ...36DD ...e un 85 in masurile europene. Iar cupa, se pastreaza.
Eu am acum 38D de la 36C si pentru alaptat mi-am luat 40D.

Sper sa te ajute.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
Originally posted by honey79

Ellenuta ...36DD ...e un 85 in masurile europene. Iar cupa, se pastreaza.
Eu am acum 38D de la 36C si pentru alaptat mi-am luat 40D.

Sper sa te ajute.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

deci sa-mi iau un 38 DD .. adica un 90 DD sau F cum e aici un europa??

mai bine merg la magazin decat sa comand gresit!

saru-mana, honey!

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

[ginette eu azi am depus ptr trusou, alocatie si prima nastere .. alocatie vine abia in martie .. probabil ca la tine va vanei in februarie .. cica asa se ia .. nu se da ptr luna in care s-a nascut bb ., si se da ptr luna care a trecut .. deci ar trewbui sa iei in februarie.

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Ellenuta,

Trusoul si indemnizatia de maternintate le-am luat luni (pe 28.01) - dosarul l-a depus sotul meu, atunci cand a "inmatriculat-o" pe bubulina.
Tot atunci a depus si dosarul de alocatie; tipa de-acolo i-a zis ca si alocatia (cei 200 RON) vine tot la sfarsitul lunii.

Luna s-a dus si n-a venit nimik; zici ca de-abia in februarie vine?
Stiu ca pt decembrie nu se da nimik - ca doar in luna in care se naste, copilul traieste cu aer.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Irlandeza, eu si acum, aproape la 3 saptamani de la nastere, mai am scurgeri roz, bejulii.

Poze

Mami de printzesica Daria Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ginette .. si mie mi se pare o aberatie .. sa nu dai alocatie ptr luna in care s-a nascut .. deh sistemul romanesc de kko ..

dar eu cred ca asa e .. o sa iei banutzii in februarie ..

mie asa mi-a spus .. ptr ianuarie nu luati, iar ptr februarie va vor intra banii la sfarsitul lui martie ... deci, daca e asa cum zice tanti, ar trebui sa iei la sf lui februarie ..

Elena de Eva Maria

CRESTEM MARI

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by irlandeza

Pt. toate fetele : La cat timp ati terminat cu scurgerile /sangerarea ? Si la cat timp dupa v-a venit ciclul ?[/teal]

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata 03.IAN.2008

Irlandeza

La mine sangerarea (lohiile ) a durat 5 saptamani; iar menstruatia mi-a venit sambata (in a 6-a saptamana) si inca o mai am

Observa ca de la 4 zile jumate cat o aveam inainte de sarcina, s-a facut o saptamana. NASHPA!!!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze

Mergi la inceput

Zuzici, am citit la Fetele din SUA ca...ar avea si bebe meu drept la alocatie,chiar daca nu stam in Romania. Zice ca... legea ar fi sa fii cetatean roman (oricum vreau sa-i fac certificat de nastere si romanesc).
DAr... oare ce documente ar trebui? Caci nici sa trimit originalele n-am chef. Eventual as putea scana si trimite prin fax.Hmmmm....

Ellenuta, la cupe nu ma pricep...adica nu stiu ce diferenta e intre F si DD. Stiu ca maica-mea mereu avea probleme cu gasitul sutienelor in Romania. Si, cand au venit anul trecut in Germania, i-am luat vreo 3-4 sa aiba...dar le-a luat pe probate.

Mie-mi curge acum nasul... si e rosu ca un gogoshar si ma doare-n gat... si am atata treaba de facut. Cineva sa ma urneasca!!!

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Ellenuta...arunca o privire aici, poate-ti place ce vezi.
http://www.motherhood.com/size.asp?website_Id=2&MasterCategory_Id=997

Eu chiar ieri mi-am luat doua sutiene de alaptat, pentru noapte (dormit cu ele) si sunt asa de comfortabile, caci nici nu zici ca le ai pe tine.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

37+ sapt
Vali

AMR 3 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Seara buna fetelor!
sunt o mamica de noiembrie-decembrie si am o fetita mare acum, pe care n-o mai incap multe dintre hainute. Avem deja o sacosa mare plina! Majoritatea sunt hainute de foarte buna calitate, unele nici nu a apucat sa le poarte ca am nascut-o de 3900 si aveam si chestii micute.

As vrea sa le dau uneia dintre voi care a nascut sau urmeaza sa nasca fetita, dar care nu are posibilitati financiare, sau na, intelegeti voi! Preferabil din Bucuresti sau nu conteaza daca vine sa le ia. Eu stau in Drumul Taberei.
Contactati-ma pe PM, le dau pe principiul "primul venit, primul servit"
Va pup si va doresc multa sanatate voua si bebeilor vostri!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput