Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(80)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Felicitari Naty!
Micutei Iulia mult noroc in viata, sanatate de fier si Dumnezeu sa va ocroteasca!
V-am visat toata noaptea, noapte grea pentru voi!Sper din tot sufletul sa se termine totul cu bine si sa va recuperati rapid dupa toata aventura asta.Pupici multi mamei si printesei ei!Doamne ajuta!

Simona,mamica de Teo (14 ani) si Vlad Alexandru 34+
AMR max 20 zile!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

FELICITARI,NATY SI IULIA!!!Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute si de acum inainte!!!Ce bucurie ca sunteti bine!!!Sunt alaturi de voi,dragele mele
Imi dati si mie curaj...Va imbratisez si va pup cu mult,mult drag

Simo,mamica lui DAVID,35+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

WOW!!!!!!!FELICITARI NATY, BUN VENIT IULIEI !!!!
Nu-mi vine sa cred, nu pot sa cred, am plans la mesajul lui Maxinne, de nu mai pot!!!
DOAMNE AJUTA-LE SA FIE TOTUL BINE, SA SE INTORCA SANATOASE ACASA, SI SA INCEAPA IMPREUNA ODISEEA VIETII!!!!!!

Iulia sa fie puternica si vioie asa cum a venit pe lume, iar NATY, SI mai puternica si vioaie sa se poate bucura de ea!!!!

Doamne ajuta sa aflam numai vesti bune!!!

Livi +35Iris Miruna

http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Buna dimineata! Sa avem o zi plina de vesti bune!

Mai fetelor, aici e 1:35 noaptea dar eu nu pot sa dorm deloc, desi mi-e somn rau, dar toate ma dor. Si stau si cu sufletul la gura, poate mai aflam ceva de Naty si Iulia.
Azi am fost un pic la cumparaturi, mi-am luat soatza de-o aripa si i-am zis ca nu mai am liniste daca nu-mi cumpar cat mai repede tot ce-mi trebuie ca sa pot sa-mi fac bagajul de spital. Am asa o stare...greu pot sa o descriu. Parca se accelereaza totul! Cred ca am inceput sa o iau razna... Iar pe bebe eu il simt atat de jos, abia mai pot sa merg! Azi am programare la doctor, abia astept sa vad ce spune, poate ma mai linisteste un pic.

Nasterea Iuliei m-a facut inca o data sa realizez (daca mai era nevoie) ca suntem atat de aproape de momentul marii intalniri! Ca timpul trece cu asa viteza! Abia astept sa aflu vesti bune de la Naty!

Va pup pe toate!

Vio 33+ Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Bun venit pe lume Iulia!!!!! Mamica Naty fii fericita si refacere rapida!!!! Iulia sa fii puternica si sa vii repede acasa cu mamicutza ta!!! Sunt fff. emotionata!!!!

mami de Luca si in 37s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Toata noaptea m-am gandit la voi doua. Va pup din suflet si va asteptam acasa.

Alina 27+ Vlad Alexandru
http://www.dropshots.com/ursuleata14#date/2008-01-06/22:53:35
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Buna dimineata, Randunici!

Sper ca la ora asta Naty a coborat deja din pat (dupa cezariana) si ca a avut parte de INTALNIREA DE GRADUL I cu micutza Iulia!

Sper ca atat mami, cat si bebelusha se simt excelent in conditiile date...sper ca plamanii bebelinei sa se maturizeze cat mai repede!

Violeta H, incearca sa te relaxezi...si sa dormi! Bafta la bebe-kontrol si sa te intorci cu vesti minunate despre comoara ta!

Si eu am intrat in febra pregatirilor pentru Marele Moment, desi ar mai fi vreo 8 saptamani pana atunci...dar i-am luat lui bebe trusoul aproape integral (scutece de finet mari si mici, body-uri, salopete cu picior din bumbac si catifea, caciulite, costum gros, botosei, paturici, port-bebe si marsupiu, servetele umede, comprese sterile, biberon anti-colici...Parintii mei mi-au zis ca de operatiunea "carut" se ocupa ei...iar patutzul lui Alex va fi investitia soacra-mii...asa ca m-am scos! Mai am de cumparat dulapior pentru hainutzele lui Alex...si maruntisuri (termometru digital, pampersi,etc).

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Felicitari pentru cele doua invingatoare si varsatoare!Abia mi-am revenit din plans si uimire...inca nu-mi vine a crede ca Naty a nascut si ma bucur foarte mult ca sunt bine amandoua.Conteaza cel mai mult ca au trecut peste acest impas.O viata frumoasa plina de impliniri ii doresc Iuliei sa fie sanatoasa,iubita si fericita alaturi de cei dragi.Este primul puisor nascut la odiseea noastra.Sa auzim de bine dragele noastre!Multi pupici

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 34+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Doamne ce bucurie!!! Toata noaptea m-am rugat pentru voi. Bebe Iulia bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa si luptatoare ca si mama ta. Dumnezeu sa-ti dea tot binele din lume si sa-ti vegheze pasii. Naty te iubim enorm, suntem alaturi de tine, mamica luptatoare. Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si plina de noroc, caci s-a nascut intr-o zi mare! Tot binele din lume vi-l doresc!
Fetelor avem prima randunica in cuibul nostru. Sa fie intr-un ceas bun. Si sa luam exemplu de la asa o mamica luptatoare.

+30, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Buna dimineata stol!

M-am trezit si eu cu gandul la Naty si la micuta Iulia , Doamne ajuta sa fie o zi cu vesti bune !
VioletaH si pe tine te asteptam cu vesti bune de la doctor , si asa cum spunea si alta randunica incearca sa te relaxezi.

BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia

Nicol27+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput