Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(80)
Raspunsuri - Pagina 12
numeioana spune:
Naty, felicitari pt Iulia voinicuta si mamica ei curajoasa!!!!!! Sa fiti sanatoase si sa veniti cu bine acasa!
Fetelor, pt Naty urmeaza o perioada grea, sunt sigura... Sper sa treaca mai usor pente ea la incurajarile noastre! Iulia va sta la incubator si va fi tinuta in spital cel putin pana face 2 kg. Important acum este ca e sanatoasa si ca va recupera repede. Fii tare Nay!
Ioana
36+ si
David
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clauclau spune:
Vaiiii, nu-mi vine a crede ce-am citit!
S-A NASCUT MICUTA IULIA!!!! Si eu azi-noapte n-am mai intrat deloc...
IULIA , SA AI O VIATA FRUMOASA ALATURI DE PARINTII TAI SI SA VA BUCURATI IMPREUNA DE TOATE REALIZARILE TALE DE PUIUTA MICA!
NATY, RECUPERARE RAPIDA DUPA CEZARIANA, MULT LAPTIC PENTRU BEBE SI ABIA ASTEPTAM SA VA INTOARCETI ACASA AMANDOUA SANATOASE.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
35 + cu
Rebecca
AMR 26 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
cami33 spune:
Felicitari, mami Naty si bine ai venit pe lume micuta Iulia! Sa va dea Dumnezeu putere si sa ajungeti acasa sanatoase cat mai repede!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si
30+
Luca Razvan
pozici cu Alexica si burtica
Nicoleta spune:
Salut.
Am citit si eu cu sufletul la gura toate postarile de ieri de la pranz si m-m bucurat in final ca Naty a nascut o Iulie sanatoasa si vioaie! Doamne ajuta-le in continuare sa fie bine, sa se recupereze mamica rapid si bebe sa ia in greutate asa cum trebuie.
S-a dat startul nasterilor!
Nicoleta
28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
VioletaH spune:
Pupici pentru Cory si Nicol
Am uitat sa spun ca tot ieri a nascut o prietena de-a mea de aici, m-a sunat mama ei pe la ora 14.00 sa-mi dea vestea ca i s-a nascut nepotica. Chiar a fost ziua surprizelor!
Of, as vrea sa avem un reporter special la Giulesti, sa ne spuna mereu ce se mai intampla!!!
Vio
33+
Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar
nicol_conte spune:
....offf..ca bine zici cu reporterul Vio..ce bine ar fi !
BURTICA
mami,tati si Alexia
Antonia
Nicol
27+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)
clauclau spune:
Chiar asa fetelor, s-a nascut prima randunica de pe crenguta noastra! De-acum usor, usor or sa inceapa nasterile, ce emotii or sa mai fie in grupul nostru. 
Simonette, cum te mai simti azi?
Roxana, si tu ai reusit sa racesti?
Cris, sa stapaniti sanatosi achizitiile pentru bebe si puiul sa se bucure de ele!
Zoze, ce frumoasa este listuta noastra! 
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
35 + cu
Rebecca
AMR 26 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
cami33 spune:
Violeta, bafta la control! Sa vii cu vesti bune!
Cory, bravo, ai fost tare harnicuta si aproape ai terminat trusoul lui bebe Alex. Cred ca Larisica e cea mai incantata si mai nerabdatoare(am si eu o Alexica care toata ziua se uita la lucrusoarele lui bebe Luca si ne innebuneste ca nu mai are rabdare...)
Cris, felicitari pentru achizitii! Si eu am luat tot Graco carucior si Cam cadita.
Stelutza, te asteptam pe crenguta sanatoasa si fara contractii cat mai repede
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si
30+
Luca Razvan
pozici cu Alexica si burtica
Roxana Claudia spune:
Clau - eu n-am racit doar ca sunt umflata si acum ma tem pt tensiunea mea, mai ales dupa ce Simonette a patitt-o alaltaieri..So, in dimineata asta sotul mi-a adus un tensiometru digital ca sa ma monitorizez cand sunt stresata
. Acum, dimineata aveam 11.9. E cam mare pt mine dar nu ma impacienteaza. SUnt gravida normal ca am si ceva modificari la toate valorile.
Roxana
37 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
pucca spune:
Stela te asteptam in cuib, cu vesti bune si plina de optimism. Ma bucur ca si-a facut efectul tratamentul si vii acasa.

+30,
Bianca Maria