Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(80)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana Claudia spune:
Nu stiu ce sa-ti zic..mi-am mai luat si eu tepe, la modul ca m-au sunat si mi-au zis ca pretul afisat nu mai este valabil, ca site-ul n-a fost actualizat...etc. Ce-i drept nu pe acel site..
Roxana
37 sapt cu
Robert si
Catalin (5 iunie 2006)
AMR...PANA PE 18 FEB!!!
ccris_ccris spune:
Acu va
de noapte buna. Ne vedem maine, speram s-auzim numai vesti bune de la eroinele noatre!

Cristina
27+
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community
zozela spune:
Hai mai Rox-nu te speria!!
O sa vezi ca stai bine cu TA-e oarecum normal sa te mai umfli la varsta asta a sarcinii..Pup U!
Ma retrag si eu,desi n-am somn..Ne-auzim dimineta!
Forza Iulia!!
Ela..
in 32+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
ancka spune:
Naty, FELICITARI!
Sa-ti traiasca fetita si sa veniti amandoua cat mai repede pe crenguta si sa ne povestesti
Randunicile sunt alaturi de tine, si tu stii foarte bine acest lucru
Anca
31+ cu 
cory3maz spune:
Bun venit pe lume, papusica
Iulia!!!
Bravo,
Mami-Naty, recuperare usoara!

Am adormit langa Larisa-cea-mucoasa-de-raceala si m-am trezit brusc, fulgerata de intrebarea: "Ce face, Naty?"...am citit cu inima-in-gat-de-emotie postarile lui George si ale lui Maxinne...
Eu am un feeling pozitiv acum...Iulia a venit pe lume intr-o zi de mare sarbatoare (Sfintii Trei Ierarhi - Vasile cel Mare, Grigore Cuvantatorul de Dumnezeu si Ioan Gura de Aur...toti trei, autorii celor mai frumoase si mai puternice rugaciuni din Biserica Ortodoxa)...sunt convinsa ca la ruga sufletelor noastre s-a adaugat si ruga-din-Ceruri!
In alt registru spiritual, micutza Iulia a vrut sa fie Varsator, precum mami a ei...Varsatorii sunt firi extrem de energice si de razbatatoare si absolut originale...si de asta presimt ca va fi bine!
Ma bucura si vestile legate de stabilizarea si reintoarcerea acasa a Stelei! 

Multumiri alese
lui George si lui Maxinne, care au avut mila de nervii nostri in flacari si au venit cu stiri fierbinti despre Randunici!
Le pup suroreste pe toate Randunicile cu burtici-cu-bebici grasuni, frumosi si sanatosi, da' in special pe Originala-Sovi si pe Incredibila-Mussara! 

Roxana-Claudia si Simonette, va tin pumnii si ma rog si sa fie totul bine cu voi si cu bebelushii vostri! 

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)
mihutza11 spune:
Buna fetele!
ciripitoare ca de obicei...
Doamne dar ce imi citira ochii!!
NATY a dat startul... Doamne ajuta!
inca nu imi vine sa cred!efectiv nu imi revin dupa ce am citit!!!
Bine ai venit pe lume bebelusa Iulia!! sa fii sanatoasa si voioasa!
Doamne ajuta
si Stelei sa fie bine!
Deea super burtik!! 
Mami felicitari pt arvunirea restaurantului!
Marina ce frumos ca va mutati la casa!
Sovi si mie imi place cum ai gandit botezul!...
uff... cand va aud cum planuiti botezul, asa as vrea si eu sa fac acasa la mine, dar nu e cum... asa ca o sa ne rezumam la ceva aici cu ce-om putea... important e sa fie crestinata bebelina cum zicea o mamicutza (uitai care bre'.. deh neuronu'
)
Nicoleta,Luny,Sovi,Mussara bv de vestile bune cu bebeii! 

abia astept sa citesc vesti noi despre Naty si bebelina ei vioaie!
mii de pupici!!
Mihaela
32+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
VioletaH spune:
Inca nu-mi vine sa cred ca s-a nascut primul pui de RANDUNICA!!!
Naty draga, ne rugam in continuare pentru tine si micuta Iulia, sa fie sanatoasa, puternica si sa-ti bucure sufletul!
Am niste emotii cat casa! Abia astept sa aflu mai multe detalii!
Acum am vazut ca Zoze deja a insemnat evenimentul pe prima pagina. E super emotionant! Bravo Zoze!! Asta mic al meu ma inghionteste intr-una, cred ca simte si el ca s-a intamplat ceva important :)
Vio
33+
Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar
adriuta spune:
Multumesc din suflet ZOZE ca ai pus pe prima pagina vestea despre iulia si naty. Am deschis cu sufletul in gat forumul si cand am vazut mi-au dat lacrimile si nu ma mai puteam opri.Toata ziua m-am gandit la ele.
BINE AI VENIT PE LUME IULIA, INGER DULCE!!!
SA-TI FIE VIATA FRUMOASA SI PLINA DE IMPLINIRI. TE PUPAM SI ITI TINEM PUMNII STRANSI SA TRECI CU BINE PESTE TOATE SI SA TE INTORCI ACASA CAT MAI REPEDE. FELICITARI NATY !!!
ESTI PRIMA CARE NE-A DARUIT PRIMUL PUIUT DE RANDUNICA. AI LUPTAT SI STIM CA NU A FOST USOR PENTRU CLIPA ACEASTA. BUNUL DUMNEZEU SA TE AJUTE SA O ADUCI PE IULIA ACASA CAT MAI REPEDE. DE ACUM NU MAI ESTI NATY ESTI MAMI NATY...DOAMNE CE EMOTIE.
TE PUP SI NU UITA CA ESTI CU ADEVARAT IN GANDUL SI SUFLETELE NOASTRE.
DOAMNE, TE ROG AJUTA-LE SI TINE-LE MEREU IN OCROTIREA TA !
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
35+ cu
ADRIAN
Olgutzika spune:
Iulia, bine ai venit pe lume, pui mic!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o viata lunga si fericita inainte, si sa izbandesti mereu asa cum ai facut-o pana acum!!!! Naty, felicitari, draga mea, sa va bucurati de ea, o sa va umple inimile de fericire!!!!
Nu am cuvinte, plang ca idioata de emotie!!! Dupa o zi de asa mare rahat ca ieri, cand ma daramasera vestile despre Naty si despre copilul de 3 luni grav bolnav al colegului meu, acum imi vine sa ma invart in continuu ca un copil!
Maxinne, eu ieri i-am transmis un mesaj mamicii eroine Naty, pana sa aflu ca de fapt ea trebuia sa stea linistita. Nu e momentul, sunt convinsa, dar transmite-i, te rog, pe langa toate gandurile mele bune, si scuzele de rigoare.
Gata, ma duc sa il rog pe Doamne-Doamne sa aiba grija de fetele noastre in continuare!!!
Va pup pe toate!
Olga
34+ cu
Ioana-Sofia
varuna spune:
Naty, FELICITARI !!! 

Iulia sa fi sanatoasa, ca iubita esti de toata lumea deja. Doamne ce emotii !!!
Sa va intoarceti cu bine acasa
.
Stela
sa fi cumintica si te asteptam pe crenguta, chiar daca nu apar prea des de citit va citesc zilnic si intru in panica odata cu voi cand aveti probleme.

Ana
31+ cu
Mara Sofia