Copii din 1995-1998(14)
Raspunsuri - Pagina 18
katy spune:
Sanca multumim.Ca tot suntem in sezon maine mai bag un "field trip"de data asta m-au luat pe nepregatite ca vroiam sa scap, nu semnasem.Dar azi mi-a zis profesoara ca nu au destui parinti de fapt ar avea pt. clasa lor dar ceilalti din clasa paralela nu au destui parinti, i-am zis ca merg cu conditia sa nu imi dea niste zvapaiati in masina.De data asta e mai aproape si conduc parintii.Ma gandesc poate rezolva pana maine "criza" dar merg sa ma odihnesc totusi ca daca trebuie totusi sa ii insotesc vai de capul meu la propriu...
agho mersi mult, nu imi doresc un munte de fata stai linistita.Nici nu o sa fie ca noi nu suntem masivi nici unul, daca ar fi dupa americani Ana ar fi pe la 1.60 desi eu am 1.67.Dar nu am inteles niciodata graficele lor de crestere de cate ori mi le explica doctorul il las sa vorbeasca ,il aprob zici ca sunt un catel din ala de masina cu capul miscator .Ana face mult sport as zice chiar la extrem dar ii place, seara dupa trei ore de alergat face baie si nu apuca sa citeasca 10 minute ca a adormit.
Felicitari fetelor care au dat teste in ultimul timp noi avem(Ana are eu contribui numai cu recapitulatul) in fiecare saptamana cate ceva.
Merg la culcare ca maine am o zi grea!
CriPOD spune:
Ieri am fost scurta pt ca m-au impresionat povestile. Ce sa mai zic de de-alde nimicuri de-ale mele pe-acolo... decat jos colopul!
Sanca, nu scria pe-acolo sa scoatem si sarmele din sutiene? Ca eu filtrul il curat dupa fiecare uscare, da' baiul a fost de la sarma. Io speram ca emailul ala are vreo invataminta cu MrP. Ma minunam eu pe unde umbli ieri...
ricea, uelcam!
Nu pot sa va insirui acum ca e unu jumate noaptea, aveti mila, asa ca ma multumesc sa va dau cate un ; dar vreau doar sa ma indignez la tema de matematica: memorizarea patratelor perfecte a # pana la 30 in trimestrul asta, si pana la 60 la sfarsitul anului. La ce i-o folosi ca stie 47^2 pe dinafara?
A fost science fair ul, a iesit bine. Juriul a decis: un proiect cu prezentare amazing, o tematica nu foarte creativa , raspunsuri si explicatii deosebit de valoroase si competente. Si evidentul good job. Le-au vizitat "standul" 4 din cei 5 judecatori. Au fost chestii super acolo, dar sa recunoastem ca sunt clasele 7-12.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
andacos spune:
Da,da trag din greu si saptamina nu s-a terminat,pentru mine se incheie simbata la ora 18,iar luni o iau iar de la coada!
Bun venit tuturor fetelor!RICEA unde esti?
N-am timp bineintzeles,dar trebuie sa va spun ca sunt tare necajita,iar a luat nota mica la test la engleza,eu nu mai stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred,el insasi era tare dezamagit si parca am eu senzatzia asta ca si-a pierdut increderea!
Dana
Ana68 spune:
Salutare,
Mqqm,pai succes la scoala si la proiectul ala!Sincer ,eu nu am inteles ce ai scris tu acolo,da' nu se pune,ca io cu mate sunt ca baba cu mitraliera...
Agho,lasa ca-si face Ana desenul...poate acuma e in intr-o lipsa de inspiratie...
flower,de Paste excursie in Grecia?uau...si il lasi pe Tibi????Alex ne-a spus aseara ca pe 7 martie scoala a organizat un party,au inchiriat o sala de discoteca(Prak Place se cheama,pentru cine stie din Timisoara)si se plateste 5 roni participarea si cica e cu dans...am ramas aiurita...n-am mai auzit asta.Si ne spunea Alex ca el nu ar vrea sa mearga,dar ca le-a zis diriga lor ca trebuie sa dea cei 5 roni musai,ca sa se poate achita inchiriatul salii.
Katy,nu te mai necaji pe criterii de inaltime si greutate.Fiecare copil creste in ritmul lui si conform mostenirii genetice.Atata timp cat copila e sanatoasa,la ce te superi?!
Anca dragule,Elliot al tau e un smecher si jumatate,un copil atat de istet si simpatic...un descurcaret.De cele mai multe ori cand povestesti despre el,parca as citi despre Alex...Sa fie sanatos si sa aiba cap sa cheltuiasca banutii cu folos,dar nu-l pune sa-si ia carti si culegeri....
Miha,Dana,Isabela,Andra ,Alma si restul de gashca,va pup si mai vorbim!Sa auzim numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
flower-power spune:
Pai Ana,draga,de fapt cand v-am intrebat,ce parere aveti,speram sa primesc de la voi o mana de ajutor.Ieri in masina cand l-am luat de la scoala,era atat de entuziasmat cand mi-a zis incat m-a cam prins pe picior gresit si n-am prea fost "cu argumentele la mine".Si cum mi-am invatat de ceva vreme lectia ca un conflict deschis nu duce la nimic bun inca ma gandesc la ce argumente sa apelez,fiindca nici prin minte nu-mi trece sa-l las.Faza cu departarea nu prea tine,fiindca deja a fost in Gr de doua ori si nu mai departe de vara trecuta ultima oara.Basca de Craciun in Austria.Iar cat despre distante cred ca ma "ia" la Geografie de departe.O tine una si buna ca a fost "da' nu cu clasa".Motivul determinant pentru care mai mult ca sigur nu va merge este chiar "doamna".Din prima ex pe care a organizat-o printr-a doua,Tibi s-a intors fara sa fi mancat nimic toata ziua.Ea n-a avut nici o "apasare".Drept pt care la urmatoarea am zis "pas".Si impreuna cu noi si altii.Ce s-a mai suparat atuncea doamna si ce mai de compuneri pe baza excursiei le-a mai dat.Pana cand am lasat la o parte"fineturile"si i-am sarit direct la carotida fara a mai tine seama de teoria conflictelor deschise. Era deja prea mult.Va suna cumva cunoscut(ma refer la cele din tara)?
mQQm m-am amuzat la nebunie cand am citit ce-ai scris Ancai,dar din vina mea.In loc sa citesc sa scoatem sarmele din sutien am citit sa scoatem sarmalele din sutien si cum te stiam "cu umorul la tine" nu mi-a dat nimic de gandit pana n-am citit si urmarea.Abia atunci am respirat adanc si am citit inca odata.
Va pup ,duty calls me
angipangi spune:
buna fetele suntem si noi pe aici.ROBERTO a inceput in aprilie gradinita aici pina in oct cand a inceput scoala clasa1 acum are 3 zile de cand l-au bagat proba clasa a doua pina pe 9 mai.Ma bucur pentru el ca a invatat asa repede limba sa va zic un secret vb mai bine ca mine limba.O ZI BUNA
mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora
Ana68 spune:
Flower....pai n-ai nici o sansa de argumentare...parerea mea.Trebuie sa vi la Tibi cu ceva extrem de solid pentru un raspuns negativ,asa ca nu te vad bine,mai ai de rumegat,vorba ta...
Iar faza cu doamna si excursia imi suna extrem de cunoscut,aceeasi chestie ,cu aproximatie,am patiti-o si noi,fetele de aici imi cunosc conflictul de anul trecut...scenariu horror,care inca nu-i aplanat si inca mocneste,cu toate ca Alex e a V-a acum.Ce sa zic?Mult succes!
Ricea,bafta lui Roberto si i-a lectii de limba de la el...
flower-power spune:
Unde a-ti "activat"pana acum Ana ,anul trecut?Poate in week-end imi fac timp si "recuperez".A,si altceva,nu mai sunt in invatamant de cativa ani.M-a iertat Dumnezeu;parte datorita sistemului paralel care la fel ca si in "sanatate" se dezvolta cu tot mai mult avant si a mizeriilor aferente,parte pentru aspectul material.Asa ca fetelor,lasati ouale, cele care le pregatisera-ti deja Nu stiu de ce ,dar parca simt deodata ceva mai multa"caldura"sau poate doar mi se pare...
Mi s-a parut sau scria cineva la un momendat ca Micul matematician e la sfarsitul lunii?
ralualexandrei spune:
Buna si de la mine.Va multumesc tuturor pt urarile adresate lui Radu,a fost foarte incantat cand i-am aratat mesajele voastre.
Am sarbatorit ziua frumos ,in familie cu tort si prajituri,masa la sufragerie si tot tacamul,era fericit de numa' mai ales ca i-am facut cadou un parfum de firma.Bineinteles ca Robert a zis ca si el vrea de ziua lui acelasi lucru,dar mai are de asteptat .Am sa pun si poze dupa ce termin mesajul.
Viata mea a fost grea,cu sigurantza bate filmul si nu prea am obiceiul sa o povestesc insa fatza de voi ma simt apropiata si asta m-a facut sa-mi deschid sufletul,ar fi muuuult de povestit insa sincer mi-e greu pt ca deschid vechi rani,retraiesc vechi dureri si nu are rost,nimic nu se va schimba si ca sa-l parafrazez pe Radu :sunt asa cum sunt datorita greutatilor,daca n-ar fi fost ele poate as fi fost un om mai putin bun,poate n-as fi avut atata incapatanare de a reusi.
Ana ,cu sigurantza suntem niste norocoase,amadoua am gasit parteneri deosebiti .
Flower iti tin pumnii sa gasesti metoda ideala sa-i explici de ce Nu.La faza cu mancarea te inteleg si eu ii saream la gat profei.
Katy in privintza Anutzei ce sa zic ma uit si la a mea slabutza gingasa,total opusa ca fizic fatza de fratii ei care paca ar fi tancuri,baietilor le pun frana la meniu si cu ea duc adevarate razboaie pt fiecare inghititura,dar nu-i bai ca e sanatoasa,frumoasa si nu cred ca m-ar incanta sa o vad gogoasa.Parerea mea ca fata ta arata super ca inaltime, greutate.
Ricea de ce nu ma mir oare de Roberto,ptr ca ei au mai mare capacitate de retinere decat noi si de multe ori ne-o iau inainte,bravo lui.
Mqqm nici eu n-am priceput faza cu matematica dar pot spune ce ma revolta pe mine,ca in ziua de azi in loc sa le explice prin cea mai simpla metoda,ii zapaceste de cap cu tot felul de chestii de nici eu nu mai inteleg ce si cum.
Sanca spatele mi-e mai bine,mersi de grija si tie spor la treaba daca tot esti in reorganizare.Hihihi ce am ras in sinea mea la faza cu sotzul tau,toti sunt la fel,eu una am renuntzat sa-l mai rog ceva pe al meu,mai bine fac eu ca el e rupt de realitate,singura realitate pe care o percepe e santierul in rest e pe aceiasi treapta cu copiii sai.Un copil mare.
Andacos imi pare rau pt nota mica dar gasesti tu o cale sa-l indrepti,sunt sigura ca esti mamica desteaptasa-ti treaca supararea.
Alma draga mea,treci mai departe chiar daca te doare sufletul,asta e unii nu merita pur si simplu,nu-ti mai face sange rau.
Am uitat pe careva???Eu sper ca nu, va pup pe toate.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by ralualexandrei
Buna si de la mine.Va multumesc tuturor pt urarile adresate lui Radu,a fost foarte incantat cand i-am aratat mesajele voastre.
Am sarbatorit ziua frumos ,in familie cu tort si prajituri,masa la sufragerie si tot tacamul,era fericit de numa' mai ales ca i-am facut cadou un parfum de firma.Bineinteles ca Robert a zis ca si el vrea de ziua lui acelasi lucru,dar mai are de asteptat .Am sa pun si poze dupa ce termin mesajul.
Viata mea a fost grea,cu sigurantza bate filmul si nu prea am obiceiul sa o povestesc insa fatza de voi ma simt apropiata si asta m-a facut sa-mi deschid sufletul,ar fi muuuult de povestit insa sincer mi-e greu pt ca deschid vechi rani,retraiesc vechi dureri si nu are rost,nimic nu se va schimba si ca sa-l parafrazez pe Radu :sunt asa cum sunt datorita greutatilor,daca n-ar fi fost ele poate as fi fost un om mai putin bun,poate n-as fi avut atata incapatanare de a reusi.
Ana ,cu sigurantza suntem niste norocoase,amadoua am gasit parteneri deosebiti .
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Sa fie sanatosi si sa-i tina naravul de a fi deosebiti mereu!
Am vazut pozele....ce baiat frumos e Radu...Ma bucur ca ati serbat si ati fost fericiti cu totii...ce minunat!
May Andra,Eduard a plecat copacel??????N-are pic de stare copilasul asta al tau,e ca argintul viu....asa-i?Iar Mariuca e atat de dragalasa si de frumoasa...Auzi?ca ma racaie o intrebare:toate fetitele sunt asa slabanoage?Ca si Luana tot ca Mariuca ta,pielicica si oscior...numeri coastele...Bine ii sta mandrei tale in postura de mamicuta...De brunetul de Robert,no comment!Bay frate,ce ochios focos aveti...Sa va traiasca si sa va creasca sanatosi copilasii frumosi!Frumoasa familie sunteti!