Copii din 1995-1998(14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katy spune:

mQQm telepatia...La site-ul ala m-am dus ca am vazut ca e foarte folosit aici (eu am altele dar sunt mai greu de accesat public)acum studiez si sa vad daca iese.Pun poze daca reusesc.

Katy

Mergi la inceput

Am gasit niste poze nu prea recente din pacate pt. ca unul din hard discuri nu il gasesc...si acolo erau pozele mai recente.Le pune al meu barbat te miri prin ce fisiere ascunse sper ca nu le-a piedut de data asta ca a incurcat-o.Si la calculator e ca in casa.Eu le pun intr-un loc el foloseste ceva si nu mai pune la loc.Data viitoare ghici pe cine intreaba unde-i cutare chestie???Si m-am invatat ca 'unde l-ai pus ultima data" face minuni in reimprospatarea memoriei..

http://good-times.webshots.com/album/562544130cbwmdW

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Tare dulce fata ta Katy,frumusica foc.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

M-ati impresionat, cu-adevarat! Si cand credeam ca nimic nu ma mai misca de ieri, de cand o persoana pe care am ajutat-o mi-a infit cutitul miseleste pe la spate.

Flower-power, bine ai venit si felicitari pentru realizarile baiatului tau! Felicitari si voua, parintilor lui, pentru ceea ce ati facut pentru el!

Mihaela, am citit si eu cartea, cu atat mai mult cu cat am avut o verisoara cu probleme si necesita operatie in afara. Din pacate, n-am putut face prea multe la vremea aia, eram prea mica, parintii ei s-au luptat cu birocratia si ingustimea mintilor vremii si n-au mai reusit sa plece.
Diana a mers sambata la patinoar, au avut bilete pentru o intrare gratuita de la scoala, m-am si mirat de initiativa directorului.

Andra, esti un om deosebit! In ciuda greutatilor, ai acum o viata implinita. Radu cu siguranta e mandru ca-i esti mama (am vrut sa pun ghilimele, insa e mai bine fara). La multi ani pentru el si multe realizari in viata! Invatati-l cum sa-si ia zborul, primul pas e mai greu!

Katy, o sa ma uit si eu la poze imediat!

Ricea, bine ai venit!

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

multumim pentru primire si ca ne-ati trecut si pe noi pe listuta

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra....m-ai lasat masca...initial am crezut ca e vorba despre altcineva...La Multi Ani ! cu fericire si impliniri maxime lui Radu!Sa ii ajute Dumnezeu in tot ce face si sa-i lumineze calea!Iar voi sa fiti sanatosi ca sa il puteti ajuta mai departe...Mult respect si admiratie pentru sotul tau,un om deosebit!
Ricea,bun venit!
Alma,cine te-a-njunghiat?
Katy,tare frumusica iti e fatuca!
Miha,spor la scoala si tie si Dianei si sa ne spuneti ca ati luat cu note maxime(nici nu ma indoiesc ca va fi altfel).Bafta cu creditul!
Isabela,ma bucur ca suntem pe aceeasi frecventa...sa sti ca si eu tot de aici am invatat o groaza de treburi despre si pentru Alexandru.

Va pup si mai vorbim!Sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Katy, e ff dragalasa fetita ta si pt. an 98 este ff bine crescuta. Nu cred ca iti doresti deja un "munte" de fetita. Mie imi plac fetitele mai gingase, dar daca se intampla sa fie si fetite mai bn crescute pt. varsta lor, asta e! Fiecare cu dezvoltarea lui. Desi mi-ar fi placut, fi-miu a tot fost slab si de marime mijlocie. Acum e mai inalt, deja arata altfel la 12 ani. Iar Ana e intre ultimele 3-4 fete mai mici la inaltime din clasa. Dar ea e bn crescuta pt. varsta ei. Oricum mi se pare mai gingasa asa. Are si fete cu mult mai inalte sau mai plinutze. Eu fac mancare putina sau gatesc rar...

Mqqm, ce bn stii tu sa le explici pe toate! Nici eu nu stiam cum ar trebui sa procedez, m-am gandit sa le intreb pe colege, am banuit eu cum ar trebui, dar mie imi trebuie un timp de "coacere" mai mare.

Mihaela, fa si una si alta! Ai incotro? Bafta la banca!

Alma, imi pare rau pt. intamplarea ff neplacuta. E chiar atat de grav? Poate nu merita sa-ti macini nervii cu cine nu merita. Zic si eu.

In timpul liber de sambata dupa-amiaza, And. s-a distrat ff bn la ziua unei colege. A venit la ora 22. Alti cativa colegi au stat pana putin du[pa miezul noptii. I-am zis hotarat ca m-as fi suparat daca venea atat de tarziu.
Ana a stat acasa si a cam suferit pt. ca n-a avut cu ce colega sa iasa afara, la joaca. Iar ieri a venit acasa cu mai multe culegeri pe care ea a dorit sa le comande la scoala, mi-a vorbit la telefon despre ele, dar ce credeti, am mai tinut minte sa-i zic sa mi le-arate?...Nici ea nu si-a amintit. Si zilnic o bomban ca n-a facut desenul cerut de invatatoare. Mai e pana la sf. lunii, dar ea a facut o schita pana acum si asta tot pt. ca am bombanit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

OK,mi-am pus o cafea,acum putem sta la sueta...
Inca odata multumesc "comitetului de intampinare" si bun venit
ricea
katy imi pare rau sa aud ca ai avut probleme cu Ana si mai ales ca ,daca am inteles eu bine,acestea s-au vazut mai apoi in dezvoltare.Cred ca daca te poate intelege cineva,eu sunt aceea.Cu riscul de a soca in continuare pe unii si de a primi fluieraturile de rigoare o sa -ti spun ca noi practic l-am reinvatat pe
Tibi sa mearga,sa vorbeasca la aproape 4 ani.Si pentru ca am in spate si experienta atator ani de lucru cu copii,pot sa-ti spun ca nimic nu ajuta mai tare un copil decat dragostea neconditionata , incurajarea permanenta si mai ales sa simta ca ai incredere in el.Usor de zis,destul de greu de pus in practica,mai ales cand rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor.Pentru ca am o cazuistica destul de bogata o sa-ti spun ca o fetita din clasa de la Tibi era "tabula rasa"la invatatura.Cum clasa lor era o clasa de copii"triati"asa cum se cam practica in Romania,doamna nu avea nici un chef sa stea sa-si bata capul cu unul ,doi care mergeau mai greu si in consecinta presa parintii,aproape zilnic ,la scoala.Ce-am apreciat la parintii copilei(e adevarat ca nu 100%)a fost faptul ca
nu i-au zdruncinat niciodata increderea in ea si,ca, desi nici acum nu se vad cine stie ce progrese la invatatura copila nu e umila, nu merge pe langa pereti,ci dimpotriva e dezinvolta.Nu stiu de cat timp sunteti voi plecati,dar e posibil sa fie si ceva probl de adaptare .Tie iti place ca e mai copilaroasa sau ti-ai dori-o ceva mai "matura"?Daca e varianta 2 sa stii ca poti s-o ajuti.Cat despre poze e o dulce,mi-a placut mai ales la patinoar si cat de "disperata" isi tine papusa:E a mea!
ralu ma bucur sa vad ca ne-ai impartasit una dintre povestile tale de viata si n-o sa -ti spun bravo sau felicitari ,fiindca sunt convinsa ca nu ne-ai impartasit aceste lucruri pentru a stoarce lacrimi sau pentru ca este frumos ceea ce spui ci pentru ca face parte din viata ta si cred ca noua ne-ai facut de fapt o mare onoare acceptatand sa ne impartasesti aceasta experienta chiar daca ea nu a fost una fericita.
mihaela,pe Horia nu l-am cunoscut personal,fiindca desi as fi avut ocazia,era oricum destul de privit,destul de aratat cu degetul cat sa-i mai invadez si eu "teritoriul" si oricum nu stiam la data aceea ce avea sa urmeze.Multumesc pentru ca ne-ai trecut in lista si pentru cuvintele pe care le simt din inima.
alma,ce sa zic traim in Romania...,merci de bun venit

In alta ordine de idei Tibi se pregateste pentru concursuri si astazi mi-a venit cu vestea:"De Pasti organizeaza doamna excursie in Grecia" Ce ziceti de asta?

Mergi la inceput

Fetelor multumesc pentru aprecieri.Pozele erau de acum un an am gasit si pus poze mai recente.Am si una cu fetele de varsta ei, in care decideti voi in ce categorie se incadtreaza.Toate fetele din poza se presupune ca au 9 sau 10 ani.Spun asta pentru ca au fost selectate si unul din criterii a fost varsta.Ea e cea cu sapca albastra din centrul imaginii.Ana e medie aici sunt si fete muuuult mai inalte dar si de statura ei sunt destule.Eu nu am nimic ea e insa cea care incepe sa spuna ca vrea incaltaminte cu tocuri mai inalte chiar si adidasii ii alege pe cei cu talpa groasa.La mine criteriile la pantofi sunt comozi,usori si de calitate...Nu prea se potrivesc cu ce vrea ea.

http://good-times.webshots.com/album/562544130cbwmdW

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor.
In San Diego e o ceata groasa, si plus de asta, mi-au mutatul biroul ieri, si a fost o zi de aranjare si organizare.
Oricum am 3 pagini de citit, si de studiat, sa nu –mi scape nimica.

Kathy, super a fost faza cu “field trip.” Cred ca profesorii astia devin imuni la toata energia ce o exteorizeaza copii. Eu nu am avut norocul si timpul sa merg la field trips si sa fac volunteer in timpul liber la clasele lor. De cate ori am fost la scoala la evenimente speciale, am fost mai pe fuga tot timpul. Zilele de vacanta le pastrez ca sa putem sa mergem pe undeva.
Si mi-l imaginez pe ghid, elefant american, ca zau sant unii… de le plangi de mila.
Am prins si am vazut pozele cu Ana. E o fetita frumoasa, sofisticata, o adevarata domnisoara. Pare mai matura de 9 ani, ca eu sant obisnuita cu fetele din clasa lui Matei. Tu ai o domnisorica deja. Poza cu ea la patinoara e tare faina.

Agho, aperitivele – care au fost cruditati, a fost pentru o petrecere ce a avut-o clasa lor de Valentine Day.
Felicitarea primita de Ana a fost foarte originala. Mi-a placut ideia.
Si copii mei duc lipsa unul la altul cand nu sant impreuna. Elliot nu ar recunoaste, dar il simt eu. E o gelozie tacuta, ce-I roade. Matei a mers la o zi onomastica luni, si Elliot ar fi mers si el, dar nu l-am lasat, ca e ditamai magarul… sa se joace cu baieti din clasa a 3. Din lipsa de timp, l-am trimis pe sotul sa se ocupe de cadou, avand in vedere ca nu stiam ce sa luam, am zis sa ia un gift card. Cand sa-l trimit pe Matei la petrecere, il intreb pe sot, daca a luat felicitare…. NU … Ca de, vina mea, ca trebe sa le spui pe litere sa inteleaga tot barbatul. Plus de asta, a luat un gift card, dar numa de 10 $... Ce poate sa cumpere un copil de 10 $ ??? Asa ca l-am trimis inapoi la magazin, pentru felicitare si sa ridice valoarea la gift card. Cand a venit acasa, l-am intrebat daca a semnat Matei felicitarea. Senin si calm mi-a zis ca nu.

Mihaela. Casele sant destul de scumpe, chiar eram curioasa ce preturi sant pe acolo. In centrul istoric ar fi frumos de locuit, dar stii tu ce zice vulpea cand nu ajnge la struguri…. Cine ar vrea sa stea in casele vechi, cu instalatii de sute ani… Tragi odata apa si nu mai are o strada intreaga presiune…
Bafta in continuare la vanatoarea de casa, si sa dea Domnul sa gasiti ceva convenient si la un pret accesibil.

Ana – super cu sarbatoritul. Sa vezi ce mi-a facut Elliot tot week end-ul cu jucatul pe calculator. Parca era obsedat. Plus de asta, daca a vazut ca nu are acces la calculator, a vrut gameboy. Cand a vazut ca nici gameboy, vroia ipodul meu… Si pana la urma, luni a mers la un coleg de clasa, ca au avut un grup de studiu cu alti 3 colegi. Nu stiu ce proiect au lucrat ei impreuna, ca baiatul meu a venit acasa cu vise de PSP. Au jucat si fotbal, iar proiectul nici nu cred ca e inceput.
Elliot anul acesta, a primit cadou numa ultimele 2 file a lui Harry Potter, in rest au fost cadouri banesti. Nici el nu stia ce vrea, asa ca i-am dat si noi si bunicii lui – bani. Inca nu stie ce vrea sa-si cumpere cu ei. Are accontul lui in banca, si se tot gandeste, pe ce sa-I toace.

Isabela, da, dar tu ai fata… Dar Mateias al meu care e foarte lipicios, cum pot sa-l trimit la el in pat, cand vine cateodata in week end la 6 dimineata si se baga langa mine? Adorm la loc, cu el in brate, ca atunci cand era mic. Oare cat mai merge asa, ca deja are 9 ani… Elliot e spinos, cand il imbratisez, parca as lua in brate un cactus… Dar nici pe Matei nu vreau sa-l fac mamos…

Andra, sanatate, si atentie mare cu spatele. Eu cu ani in urma, m-am blocat de spate, dar cred ca am facut-o din cauza de sters.
Povestea ta cu copilul adoptat, sa stii ca m-a impresionat. La varsta la care, multe dintre noi se jucau inca cu papusi, si visam la printi si fat frumosi, tie ti-au pus un copil in brate, si responsabilitate. Brutal ti-au pus capat copilariei. Dar toate hopurile prin care ai trecut te-a facut mai puternica si mai intelegatoare.

Flower Power, bine ai venit printre noi. Esti o inspiratie pentru noi toti. E greu de imaginat prin cate trec parintii cu un copil bolnav. Cata rabdare si dedicatie trebuie sa ai. Bafta lui Tibi la concursuri. Cat despre excursia in Grecia, e pentru sfarsit de clasa a IV? Nu e prea departe?

Ricea bun venit.

Alma, iarta daca poti, ca e mai sanatos pentru tine… Nu toti cei pe care ajutam or sa fie recunoscatori, asta-I viata.

Dana, tragi din greu la munca saptamana asta?

MqqM – cam pe fuga. Ce planuiesti tu? Am primit un email cu fel de fel de sfaturi. Unul dintre ele m-a facut sa ma gandesc la tine. Cica. La masina de uscat rufe, se recomanda sa scoti filtrul si sa-l speli la fiecare 6 luni, pentru ca din cauza la softner, se creaza un film pe filtrul de aer. Acest film ia foc daca nu se ventileaza ca lumea masina de uscat… Eu nu mai imi aduc aminte daca la tine a fost incediul din cauza la electrical sau din cauza uscatorului.

Elliot are un proiect la scoala, de facut o carte cu fel de fel de quotatii. Ei bine, eu m-am uitat aseara la munca plodului meu, am comentat ceva, si m-am retras. M-am retras ca sa nu fac spume cat de dezordonat si de superficial lucreaza. El era mandru de capodopera lui… eu i-am zis ca se poate si mai bine… Astazi a dat si soacra mea cu ochii de proiectul lui si-l forteaza sa-l refaca. Imi pare bine ca a venit o a doua opinie, ca cel putin se convinge si Elliot ca nu sant eu cea care are ceva impotriva lui….

O zi buna la toti, revin maine mai pe indelete.

Mergi la inceput