Copii din 1995-1998(14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Agho, pana cand am postat eu, tu ai intrat si ai raspuns. Ce tarziu intrii, probabil ca dupa ce se culca copii.
Nu stiu daca o sa reusesc sa fac ceva cu inimoarele decupate, ca inimoara mea cea scumpa zace in pat cand vin eu de la servici, asa ca maine de Valentine Day cred ca o sa stea iara acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

miki, gata vacanta, hai inapoi la scris ca nu stiam unde ai disparut!

mikki2, cum a fost la examen? Nu mi-am dat seama ca azi era, puneam de-o galerie...

isabela, e o dulce fetita ta! Sper sa ti se insenineze viata de nori.

Andra, la multi ani si tie si printesei tale! Sanatate, fericire si noroc! Cum ati petrecut?

Ana, ia-i de guler, nu te lasa!

agho, multumim de aprecieri! Este multilateral dezvoltata, da . La figurat. Adevarul este ca Denisa este un copil silitor. Nu ca n-ar avea si zone mai "gri" (ca de exemplu azi cand au lucrat pe proiectul pt science-fair 3 ore cu o colega, timp in care eu am fost la cumparaturi, si cand am venit acasa nu se vedea nimic lucrat asa ca maine continua; sau lucruri pierdute, hartii imprastiate si uitate, fisiere pierdute dupa ce a lucrat ore, etc). Inca mai avem de lucru la increderea de sine, desi poate e greu de crezut... Dar nu ma concentrez pe alea, desi incercam sa corectam. Daca, insa, aveam doi ca fiu-meu, imi luam campii! Ea e balanta!

Sanca, sper sa se faca bine Matei cat mai repede! Ati terminat valentinele? Dedi si-a pregatit ceva bluza roz si cercelusi cu inimioare. Absolut nu vrea sa duca nimic la nimeni... Ar fi haios Elliot daca nu mi-ar aminti de frustrarile pe care mi le-a provocat si Paul cu notele inconsistente. Si el putea lua un 60% dupa un 90% si tot asa. Macar daca Elliot ia bune la o materie si nu prea la alta, stii o treaba. Dar al meu lua note aiurea la aceeasi materie....

Dedi doreste mai mult la matematica pt ca vede ca multi colegi iau programe de math in afara scolii si se teme sa nu ramana in urma. Oricum ea e in urma si numai pt faptul ca altii au luat ore sa se pregateasca sa treaca examenul la scoala. Ma gandesc sa m-apuc sa traduc in weekend pentru o saptamana, pentru ca zilnic n-am timp. Poate de data asta ne tinem mai mult de treaba, daca a cerut ea... M-am uitat intr-un program de-asta extrascolar, Spirit of Math, dar nu ma pot hotari sa "commit", pare prea serios. As si profita totusi daca ea a initiat... Mai vad cum fac. Ti-am mai zis oare? In engleza iti recomand cartile cu concursuri de la Math League. Eu le am pe toate, mi-au placut mult!

Va pupez acum!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Da, intr-adevar copila mea este foarte sensibila, poate si pentru ca in perioada in care era in burtica mea ,eu am avut o perioada destul de agitata. A venit pe lume, atunci cand nu mai speram, cand stiam ca este posibil sa o cresc singura.

Agho, iti multumesc.Si eu sunt discreta, si intotdeauna mi-a fost teama sa nu deranjez oamenii cu problemele mele, sau atunci cand am avut necazuri, n-am vrut ca oamenii din jurul meu sa vada asta, sa se simta prost.
Am de cativa ani, perioade amare, care din cand in cand alterneaza cu cele bune, dar incerc sa scot la suprafata ce este bun si frumos.
Am avut o mama care nu mai este de 7 ani, am un tata care abia daca ne mai recunoaste, din cauza bolii, am avut si mai am momente cand ma gandesc ca decat singuratate in doi mai bine doar eu si copilul, dar revin de fiecare data si ma gandesc la copil, daca am dreptul sa decid sa-l rapesc si cel de-a doilea tata si singurul pe care l-am cunoscut.
Nimic nu este usor in viata asta, doar ca uneori nu mai vad si soarele ci numai norii.
Apoi apare Ana mea cu un trandafir si viata imi pare mai frumoasa si-i multumesc lui Dumnezeu ca am un asemenea copil si incerc sa vad partea plina a paharului.
Voi avea la sfarsitul anului 40 ani, dar n-am inteles mare lucru din viata. Mai am timp sa inteleg? Mai am timp sa fiu impacata si multumita de mine? Mai am timp sa fiu fericita? Biata mama,dupa ce a aflat ca era tare bolnava, spunea ca este fericita ca se trezeste dimineata, ca vede soare si aude trilul pasarilor.
Dar asa suntem noi oamenii, nu stim ca suntem fericiti, nu stim sa fim fericiti , de orice lucru oricat de mic, pana nu ne lovim de ceva grav.

Ana68, si eu de multe ori fac si munca altora, dar am vazut ca de cele mai multe ori nu esti apreciat pentru asta, dar cum eu sunt unic intretinator al familiei din punct de vedere material, incerc sa fac totul pentru a nu ma trezi la un moment dat pe drumuri.

Andra,sanatate si "La multi ani" tie si copilei tale, si tuturor dragi tie.

Aseara am terminat temele mai tarziu de ora 19. Era asa de obosita, ca nici nu mai putea gandi. Au trecut la numerele intre 1000 si 1000000 si au ajut multe exrcitii de rotunjit la zeci, mii, zeci de mii. Tare greu au mers. Avem de lucru in week-end la mate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå dragele mele.
Intru si eu putin in fugå inainte de a pleca la scoalå...
examenul a fost tare greu dar am fåcut ceva.Sper så treacå cu bine cå nu am chef så må stresez...

Sper cå sunteti toate bine si copilasii la fel.O så mai scriu in curind.

Vå pup pe toate si vå doresc o zi bunå , mai ales cå e ziua iubirii aståzi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aseara am citit ce ati scris si am vrut sa scriu dar am adormit cu Silvia...mda, pustoaica mica nu vrea sa mai doarma singura de o vreme, desi fetele dorm in aceeasi camera. Ea ma vrea pe mine langa ea, ca sa poata adormi...noa sper sa nu o tina pana se marita .

Ana-Maria, multa sanatate, mai bine da fugutza la dr. daca spui ca nu te simti bine si incearca niste vitamine...iesim din iarna si asta o simtim cu totii...

isabela, foarte sensibila fetita ta...imi pare rau ca treci prin momente mai grele, uneori viata nu ne ofera numai clipe frumoase, dar sa stii ca depinde mult si de noi sa ni le facem frumoase...asa cum spunea si agho, incearca sa gandesti pozitiv...Mie spre exemplu perioada asta cand simt ca incet-incet vine primavara, ma readuce la viata, simt ca reincep sa traiesc dupa hibernarea din iarna. Si am mai observat ca starea mea psihica depinde mult de felul in care vad problemele, in loc sa le adancesc incerc sa trec peste ele cu otpimism. Nu stiu daca ma fac foarte bine inteleasa, iti doresc doar sa fii puternica si sa descoperi si partea frumoasa a vietii, sunt sigura ca exista si pentru tine asa ceva. Si inca ceva, poti sa scrii aici orice, e un forum pentru mamici, cu toate problemele pe care le au, eu cel putin asa percep...

agho, acum sunt la scoala, in pauza, dar am sa notez cartile de care spui, am sa o rog pe mama sa le cumpere si cand va veni la noi sa i le aduca Dianei. Diana are cateva carti aici, aduse de mama in toamna si am sa le scriu deseara, paote va inspira. Despre cele suedeze nu cred ca are rost sa scriu, sunt de autori suedezi, nu stiu daca au fost tradusi in romaneste...

mqqm, spor lui Dedi cu matematica!

sanca, sanatate lui Matei!

Gata, fug inapoi la ore...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, draga, imi pare rau de Matei al tau. Multa sanatate si lui! Inimioarele le poate darui si mai tarziu, cred... Ana mi-a zis ca primit si ea 6 inimioare, dar mai mult de la colege (ca si-au dat si fetele intre ele). Ea, cum e generoasa, cred ca a oferit mai multe.
De fapt, la ora la care am scris numai copila se culcase ca fi-miu citeste si computerul e acum in camera lui. Il las sa se culce pe la ora 23, fiindca stiu ca si eu eram "pasare de noapte" si decat sa stea perpelindu-se in pat mai bn sa citeasca. Asa ca mai are f putin si din "Zeii". Chiar a fost o buna perioada de lecturi. Probabil ca nici nu are multe teme, abia a inceput scoala.

Mikki2, sper sa revii cu un rezultat bun la examen.

Mihaela, si Ana mea vrea sa mai stau uneori langa ea. De putin timp a renunta la lasatul veiozei aprinse pana cand adoarme. And. stiu ca a renunta mult mai devreme decat ea. Isi ia un "plus" si-l tine in brate. Uneori e "rupta" si nici plusul nu-i mai trebuie. Dar cu Silvia e de inteles, e mult mai mica. Sincera sa fiu si mie imi place s-o mai "cocolesc" uneori.

Apropo, am uitat sa spun ca plang si eu cu voi...ca uite, ne cresc copiii!!! E de bine, totusi, dar sunt atat de dragalasi micutzi!

Mqqm, increderea creste si o data cu varsta. Mr. P. cred ca are mai multa incredere, nu?

Izabela, eu ma pregatesc de vreo cativa ani pt. pragul de 40 si imi vin si-acum toate spumele marii! Iar la mine se va intampla mai curand. Dar stii ce e mai important, faptul ca voi ajunge si sa-i implinesc! Pt. ca daca dau timpul in urma cu 10 ani...Asa ne ridica viata si ne coboara pe valurile ei, ca uneori te minunezi cum de mai esti, cum de nu te-ai scufundat la prima furtuna, nici la a doua, nici la a treia samd...Si care e cea mai mare dorinte a unei mame?Raspuns: Aceea de a-si creste iubitii copii! Trecutul conteaza in masura in care ne ajuta sa vedem in viitor. Altminteri, la ce bun toate toate experientele mai mult sau mai putin placute.
Poate data viitoare ne spui cate de frumos si de departe vezi "orizontul"!

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da, azi am aflat si eu ca Diana a intrat in testarile de sfarsit de semestru, aici mai e saptamana viitoare scoala si apoi e saptamana de vacanta dintre semestre, saptamana aceea de sport. De fapt nici Diana nu a stiut decat azi cand a dat testul la engleza ca e cel national . Ieri a avut testul la mate si a zis ca a fost usor, azi la angleza la fel si maine are la suedeza. La istorie a luat 18 puncte din 24, deci 75%. Calificativul este ceva de genul B pentru Ro dupa cum socotesc eu. I-am spus ca sunt multumita avand in vedere ca e primul ei test mai greu si ca sunt colegi suedezi care au luat mai putin decat ea, chiar si 14 puncte. Acum sunt curioasa la testarile astea nationale sa vad ce a facut...
Azi a primit si un vaccin suplimentar, a fost tare curajoasa, asta in conditiile in care in octombrie la vaccinul antigripal a stat la mine in brate si tremura toata. A fost singura, stia ca poate sa ia si o colega cu ea dar nu a vrut pe nimeni...m-am minunat si eu de ea. Nu stiu de ce aici vaccinul antipolio e injectabil, in Ro e oral picaturi si Diana l-a luat in cl.3-a. Acum a facut un rapel, dr-ul care i-a studiat fisa de vaccinuri zicea ca in Suedia se fac mai multe rapeluri decat in Ro.

agho, ce frumos povestesti tu acolo...sa stii ca si mie imi place uneori ca Silvia mai doreste sa o cocolosesc, uneori mi-e ciuda ca ma vrea doar pe mine si deloc pe tati al ei sa-i fac toate cele: spalat, dat de mancare...dar asta e.

Ah, la noi s-a facut frig, mqqm cred ca ai trimis furtuna incoace ...bate un vant reeeeece, nu avem decat 0 grade si cu factorul vant -8, dar e friiig pentru ce am avut iarna asta. S-ar parea ca tine pana sambata si apoi se incalzeste iar...eu mai sper ca iarna ne uita anul asta .

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

O zi buna si frumoasa de Valentine Day.
Azi dimineata l-am trimis pe Matei la scoala. De ieri se simtea mai bine, am scapat si de febra. Pentru ca nu credeam ca v-a merge la scoala astazi, nu i-am cumparat nici un Valentine. Asa ca azi, s-a dus cu mana-n buzunar, sant sigura ca nu o sa scap ieftin. . . Ma simt cu musca pe caciula, dar numa de cumparaturi nu am avut chef zilele astea. Inimioarele stau pe biroul lui… Intentia am avut-o.

Cu Elliot sant la etapa in care incerc sa-I explic ca nu s-a nascut in familie regeasca, si sa nu-mi comande ca la o sluga. Azi dimineata imi reprosa ca nu i-am adus ghiozdanul la masina, el fiind in brate cu o tava de aperitive pentru clasa lui. I-am zis ca daca ar stii sa ceara frumos, ar avea mai multe. Nu stiu cat s-a inregistrat.

Isabela, imi pare rau de problemele si hopurile pe care le treci. Dar capul sus, ca dupa ploaie vine soare. Am invatat sa caut zi de zi, ceva care sa ma inspire, sa ma faca sa zambesc, ceva optimist. Nu te ajuta cu nimica sa stai in starea de depresie. Ia o catre mai vesela la citit, si incearca sa vezi partea optimista a lucrurilor.

Numa bine la toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua, mamici frumoase si tinere!! Ia lasati 40 ala in pace, ca nu conteaza ce scrie in buletin, ci cum te simti (eu vorbesc, care de la vreo 36 sunt intr-o continua depresie cauzata de iminenta apropiere a varstei de 40 , in 2009).

Eu am trecut la "look-ul" de primavara si m-am tuns. Adica m-a tuns tanti aia, careia i-am spus sa ii dea doar o forma parului meu lung.
Asa ca m-am trezit cu el scurt si vopsit intr-o culoare pe care aia o numea blond inchis, dar e mai degraba un miez de nuca deschis cu efecte morcovii. O sa pun si poze, dar sunt cam umbrite si culoarea nu se vede deloc bine.

Noul meu look

Maine are ANdreiu iar meci, tineti-i pumnii sa nu ia bataie chiar graoznica, iar joaca cu unii mai mari. Barbatul-meu se muta cu biroul asa ca sunt singura cu copiii si iar trebuie sa caut o clona, ca Andrei are meci intr-un loc si Luca antrenament in altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Miki, sa-ti fie de bn cu noua tunsoare! Arati ff bine! Chiar ai luat o masura radicala cu tunsul mai scurt. Iar culoarea e ff frumoasa! Acum ti-am vazut si ochii albastri mai bn.
Tin pumnii lui And. si multa bafta!

Sanca, pacat de atata munca, dar stiu si eu cum e sa nu mai ai resurse si pt. alte mici amanunte. Ieri, la serv, pe la ora 15, deja ma "tuflisem"...M-am tarat pana acasa.

Mihaela, cred si ca era mai bn daca Diana ar fi stiut dinainte ce-o asteapta. Poate s-ar fi pregatit in plus, macar putin. Ii tinem pumnii si multa bafta! E fata desteapta si va iesi cu fruntea sus din evaluari. Iar Silvia o fi si ea o micutza "hotzomana". Dar cum tu esti mamoasa, poate ca ii place mai mult cum o alintzi. Creste ea mare.

Mergi la inceput