Copii din 1995-1998(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Buna ziua la toata lumea!

Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi, scrieti mult si sunteti multe!

Agho, ca de obicei cu idei bune, am comandat si eu cartile, sa vedem daca au succes. Mersi de pont.

Nu va suparati pe mine ca nu va iau la rand, inca dorm pe mine, orele sunt prea mici inca. (adica e ora 9 dimineata).

Andreiu a inceput semestrul doi, azi mergem s aii depunem dosarul lui Luca pentru scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

La noi este asa soare , dar inca frig.
Alma, eu am discutat cu fiica-mea probleme legate de sex, nu pentru ca ar fi fost interesata, ci pentru ca, la joaca, au si fetite mai mari ,de la care aflase diverse lucruri, pe care evident ca nu le intelesese. Avand in vedere ca anul acesta abia implineste 10 ani, sper sa mai avem cativa ani de liniste.
ieri, cand am venit acasa, imi cumparase un tandafir alb, pentru a ma face fericita,spunea ea. De cateva luni am ceva probleme si mai mereu sunt fie ingandurata, fie trista, si mi-a dariut aceasta floare pentru a ma face fericita.Mi-au dat lacrimile, fetelor.
La scoala, desi este doar inceputul semestrului, au avut evaluari, si m-a anuntat ca la sfasitul lunii este concursul "Micul matematician".
Si tot ieri m-a intrebat daca o las sa faca ,suplimentar, la scoala, 1 ora de germana. Bineinteles ca am fost de acord. Sper doar sa poata invata si germana , alaturi de engleza.
Aurora,desi Ana mea facea engleza de la gradinita, si a continuat si in clasa I-a si a II-a, nu stia mai nimic. La un moment dat am incept sa lucrez eu cu ea, suplimentar, dar orele acelea erau un chin pentru amandoua:eu ma enervam, ea incepea sa planga si nu mergea deloc. In vara trecuta ne-a recomandat cineva o domnisoara ,tanara, draguta, iar de atunci engleza este o adevarata placere. Domnisoara vine acasa, 1 ora pe saptamana. In tomna a participat la [rimul concurs de engleza, la care a facut jumatate din intrebari. Nu pot sa spun ca am fost tare multumita, dar a fost un inceput.
La romana au inceput deja gramatica, cu analiza verbului, substantivului, adjectivului, pronumelui.

Agho, felicitari Anei tale creative. Cat despre piciorul tau, sper sa-ti fie bine cat de repede. Eu foloseam frunza de varza, pusa pe glezna. Mi-a fost bine cu ea.
Sper sa ajung sa o detremin si eu pe Ana mea sa citeasca cu asa pasiune o carte. Deocamdata ,vad ca de la biblioteca isi ia carti de genul: egiptenii, grecii, de ce burtica mea face zgomote, sau carti despre animale.

Mihaela, bine-ar fi daca si aici ar exista un sistem de invatamant ca acolo. Dar cred ca vor trece multi, foarte multi ani, pana sa ajungem la nivelul lor.

Ana68, sper sa scapi cat mai curand de secretariat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

am scapat azi de secretariat,nu stiu ptr. cat timp,insa nu ma simt deloc stralucit,sunt cam obosita,nu-mi mai ajung orele de somn...si ma dor si ochii...asa ca va pup si revin cand sunt apta de scris.Sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Hehhehe bine v-am gasit,2 zile fara net + alte 3 d petrecere si acu am citit si eu ce ati mai scris.

Agho ,ca tu ma intrebai, ne -am petrecut si veselit pt ca pe 9 eu am mai imbatranit un pic si pe 11 Maria a mai crescut cu un an,asa ca asta era motivul agitatiei.

Ana nu sunt obisnuita cu postari surte din partea ta,te rog sa iei masuri.

Mihaela fain sistem la ei ,macar de am ajunge si noi candva la nivelul lor,sa intelegem pt ce platim taxe si impozite.

Isabela daca mie mi-au dat lacrimile cand am citit imi imaginez ce ai simtit tu.Sensibila fata ,Anutza ta,sa dea Dzeu sa nu-i inaspreasca viata, inimioara.

Miki
bafta cu dosaru' sa gasesti loc unde vrei.

MQQM
nu cred ca o sa apuc ziua cand o sa faca Robert ca Dedi a ta,bravo ei ca vrea sa invete mai mult.

Sanca
multa sanatate si tie si piticului,aveti grija de voi,poti sa pastrezi auzul selectiv dar fara raceala,eu aud selectiv de cand ma stiu

Dana tin pumnii la testari!Bafta!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Andra, sa traiesti si tu si Maria ta frumoasa multi multi ani de acum inainte!!!!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Andra,scuze,dar eu nu stiu:sarbatoresti impreuna cu micuta ta ceva?Vad ca Mihaela ti-a urat de bine...spre rusinea mea eu nu stiu.Asa ca ma alatur si eu Mihaelei si iti urez tot binele din lume atat tie cat si Mariei si sa aveti o sarbatoare minunata!

Am sa incerc sa scriu mai mult,numai ca nu mi-e foarte bine,am acumulat destula oboseala,ori ca am o problema de sanatate,nu stiu...ca nu imi pot reveni,mi-e tot somn si imi tot tuna si imi fulgera.Simt nevoia sa dorm mult,fara vise intr-o liniste de sa auzi cum creste iarba.

Ziceam ca am scapat de secretariat...a fost o iluzie,caci maine si poimaine asta voi face,secretariat.
Alma,probabil ca tu ai tinut locul colegei si faci casierie ca esti pe felie,cum se spune...in domeniu.La mine e altceva si asta ma cam enerveaza,ca ma intreb ce are sula cu prefectura,eu lucrez pe tehnic,cu frencventmetru,powermetru,fac calcule logaritmice si emit autorizatii tehnice in urma masuratorilor...lucru care e total opus secretariatului.Am fost de acord sa tin locul ca deh!ajuti o colega si noi suntem policalificati,futu-i!...ce daca treci de la logaritmi la dat numere de intrare-iesire...pai nu?tot aia e,ca tot cu numere se lucra...insa inceputul o data facut bagam si mana in foc sa jur ca se va permanentiza si ca pana o veni secretara din CIC tot asa se va face si poate si atunci,ca si aia la secretariat avea un chef de munca....cum imi venea mie de a invata chineza...si ma enerveaza cumva treaba asta...nu ca as da pe alaturi de cata munca fac eu pe domeniul meu,insa ma enerveaza sa fac munca altuia,sa primesc reprosuri si ,mai ales,sa fac voluntariat...si sicer,nu ma intereseaza nici cat e negru sub unghie sa invat sau sa retin ceva de acolo,parole d'honore!Asa cum pe nimeni absolut nu intereseaza sa afle in ce consta munca mea de baza.Exista sectorul administrativ,care trebuie sa se ocupe de asta cat lipseste secretara,insa acolo-chipurile- sunt putini oameni...asa putini incat fiecare trebuie sa-si tina contabilitatea propriilor firme si ale altora,pentru bani extra salariu si,normal,facand asta nu mai au timp sa rezolve datoriile de la servici,ramana in urma si nu au timp si de secretariat.Cineva imi scria ca sa nu mai imi fac treaba bine si constiincios...dar pot?Pai nu pot...ca asa mi-e mie felul,sa fac treaba bine cap -coada,nu rahat in ploaie...asta este!Probabil ca voi izbucni la un moment dat,nu stiu cand si...Dumnezeu cu mila ce va fi!
Asta e dragelor.Nu va suparati ca nu va iau cu randul,dar pe bune ca nu am nerv.Mi-e dor de discutiile cu voi,promit sa revin...cu forte proaspete...cand o sa imi plece piticii de la cap...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Andra, atat tie cat si copilei tale dragi, va urez multa fericire si tot ce va doriti! LA MULTI ANI!... (Mai, may...sa nu zici tu nimic mai din timp sa fim si noi mai prompte?!...)
Si cum a fost la petrecere?

Mihaela, abia acum am vazut postarea ta de ieri. Iti multumesc frumos pt. explicatiile cu scoala si caminul! FFFF multumesc! Asa e..taxe, taxe, dar sa stim si noi pt. ce.
Despre casa, sunt de acord cu tine, nu o cumparati pt. o zi, ci poate pt. o viata sau macar o parte din ea, asa ca merita sa faceti efortul de a vedea mai multe. Desigur, o decizie e greu de luat, dar poate apare una potrivita voua. Sa speram!

Ana, am mai facut si eu candva munca de secretariat. Si eu m-am mai infuriat. Din fericire exista totusi cateva pers. mai nou-venite care au mai facut la nevoie si asta. E o munca antipatica, plus ca mai trebuia sa fac si treaba curenta. Te inteleg perfect. Si asa e, prea multa constiinta nu-ti da pace sa lasi lucrurile balta, neclare etc. ori le faci, ori nu. Sper sa razbesti si sa revii cu hazul tau ultranecesar.

Isabela, frumoasa atitudinea copilei tale. E tare dulce si sensibila. Mi s-a parut mie ca ai spus ceva trist la un moment dat...ceva de genul ca va asteapta vremuri grele...(din memorie redau...nu m-am intors in urma sa recitesc). Dar sunt o pers. discreta, nu-mi place sa intru cu bocancii in sufletul omului si nu m-am gandit sa te intreb de ce afirmi asta. Oricum, mi s-a parut ca aveai o gandire negativa.
E usor sa spui cuiva: Gandeste pozitiv! Nu e simplu, nu ca o apasare pe buton. Noi suntem aici, cumva poate te putem ajuta..poate apasam usor pe inima ta si macar putin ea va tresari pozitiv. Pupici si tie si Anei

Mqqm, draguta ca de obicei, da, am sa ma uit in listuta de carti. Mai, Dedi sa fie si muzicana si matematiciana si talentata la desen, dar si la science-fair...Ufff! Ce ne facem? Azi impart pupici, asa ca va daruiesc si voua!

Miki, sa stii ca asteptam sa ne scrii mai mult si mai des. Tot "jucatoare" ai ramas?... Succes la inscrierea la scoala a lui Luca! Cred ca si lui And. al tau ii vor place cartile.

Sanca, Sanca, credeai tu ca nu-ti scriu, tu care ai fost asa o mamica inimoasa si ai decupat inimioare pt. scumpul tau Matei?...Bine ca totusi ca iti face si surprize placute Elliot. Recunoaste ca are farmec baiatul.
La tine e multa vara, la noi muuult frig. Sanatate multa si pupici sa-ti treaca repede-repede!

Dana, Alma, Katy, Mikki2, Gaby_k samd

Mergi la inceput

Mqqm, am incercat sa accesez link-ul si-mi da eroare si-mi spune ca treb. sa fiu inregistrata, eu sunt, dar nu inteleg care ar fi cauza.

Mergi la inceput

Mqqm, a functionattttttt...am vazut lista cartilor. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Andra, La multi ani si numa bine, si tie si Mariei.

Ana, cum de ti-a venit randul iara? Nu se gasesc si alti voluntari?

Isabela, stiu copii astia cum sa ne atinga, drepti la inima. Frumos ca s-a gandit la mama ei.

Miki, cand nu dormi pe tine, te apuci de jocuri pe calculator. Ce carti, ce am pierdut??? Nu am citit eu printre randuri?
Bafta cu dosarul.

MqqM – super ca Dedi simte nevoia sa faca mai complicat la matematica. Si ce faci cu culegerile, mai incerci? Sa-mi zici si mie daca gasesti ceva care sa te inspire.

Astazi a dat testul cel mare Mikki2. I-am tinut pumnii.

Elliot imi aduce una rece si una calda. Aseara imi demonstra ca are note bune mai multe decat cele proaste. Din 13 hartii corectate de saptamana trecuta, 7 aveau note bune, de la 90 % in sus, celelalte 6 sub 70 %.... Plus de asta, a mai venit cu o hartie sa semnam ca nu si-a facut tema. Pe aceiasi hartie scria ca la ora 10:30 cand a trebuit sa dea tema la engleza, nu o avea. La ora 13:30, a predat tema, dupa ora de engleza, dupa pauza de masa. Tema fusese facuta cu o seara inainte, numa dezordonatul meu copil, chiar o pierduse. Si cand l-am intrebat unde a gasit-o, mi-a raspuns plin de triumf ca profesorul de matematica i-a gasit-o… Ca la noi, la nimenea.
Matei continua sa aibe febra, si-l tin acasa. De la doctor mi-a zis sa-l tin pe lichide si iboprofin. Maine ma duc cu el la dr. daca nu-I trece febra sa mi-l puna pe picioare.

Mergi la inceput