Copii din 1995-1998(14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

multumesc tutror pentru incurajari cu toate ca intru pe forum destul de rar .Fetita mea se numeste Elena Laura ,nascuta pe 24 mai 1997. Mai am un pic de rabdare ,deocamdata ea nu-si mai face probleme cu engleza ca profesoara are gripa si lipseste desi eu am incercat sa lucrez urmatoarea lectie cu ea atat cum am putut.Citesc pe forum ca sunt clase unde se lucreaza mult suplimentar cu doamna si li se dau copiilor si acasa teme suplimentare si uneori ma intreb daca clasa nu-i de factura mai slaba pentru ca nici macar toate exercitiile din manual nu se fac .Toti cred ca se pregatesc pentru Cangurul dar vad ca doamna nu face cu ei prea multe exercitii si le da in continuare putine teme .Oare asa trebuie sau ar trebui sa fie un pic mai exigenta si sa-i puna mai mult la munca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Miki...may femeie...de aveam alta scula intre picioare te luam de nevasta,sa mor de nu!Da-mi voie sa-ti zic ca arati bestial,pe bune!Ti-am admirat pozele alea doo la greu....foarte misto te-o tuns tanti aia...Bravos de noul look si sa te tina Domnu' cu asa narav toata viata.Iar cu ziua de maine...nu cred ca e inca legala clonarea,in schimb n-am auzit nimic de rau de dedublare,baga o meditatie ceva in transcedental,poate iti iese pasenta...succes!
Anca,grele trebile la tine,dragule...Sa sti ca Elliot nu-i unicat,ca si la noi sunt zilnic discutii de genul celor ale tale,cu casa regala...Marius le spune la toti trei copiii ca sunt cacati din cur de print,d-aia fac mofturi si n-au limite la cererile lor.Si singurul lucru care ma mai consoleaza este sa le spun in fata(cat 'or fi pricepand,nu mai stiu) ca abia astept sa vina ziua in care copiii lor vor face exact cum fac ei acuma si io sa stau si sa rad de nervii pe care si-i vor face la randul lor.Sanatate lui Matei si bafta la scoala!Cum s-a descurcat Matei ieri cu iminioarele?
Mihaela...bravo Dianei de nota excelenta luata la testul de istorie!May,da' fatuca asta a ta e foarte constiincioasa,bravo ei!Zau ca ma bucur tare mult de performanta ei.Cu ce ma sfatuiai tu,vitamine si alte alea....le consum in stare naturala...ca de ma apuc sa iau pastilute...parca iau aiurea-n tramvai,ca sa nu mai socotesc ca ma apuca o foame sora cu moartea....Multam de sfat!Cre' ca si varsta-i de vina!
Mikki,bafta in continuare.
Isabela(te cheama ca pe una din surorile mele,iar pe fata ta ca pe mine....)am inteles ce ai scris si iti dau dreptate.Mie unii colegi mi-au zis s-o las mai moale cu munca,mai langsam....ca ii obisnuiesc pe unii prost si le stric ploile...iar la chestia cu apreciatul,ce sa mai zic?perfect adevarat!Sincer,crede-ma,ma doar fix 5 metrii in spate daca sunt laudata sau nu pentru munca prestata in plus,nu imi tine nici de cald si nici de rece(daca m-ar lauda in monezi europene,poate as simti ceva),insa ma seaca,efectiv,cand aud chestii de genu':" e si ce daca stai 2-3 zile la secretariat,ca nu e mult de lucru,decat sa freci menta toata ziua...."Stau si ma intreb cum pot unii sa faca astfel de deduceri,ca logice nu sunt...probabil ca vorbesc din propria lor experienta.Imi pare rau sa aud ca ai frica zilei de maine cu serviciul,asta nu e o chestie corecta...
Mqqm,o sa ma rafuiesc eu intr-o buna zi cu tot globul asta...insa acum merg pe burta ca-i apa mica,tocmai m-a anuntat ieri sefu ca mi-a marit salariul,asa ca mucles,ciocu' mic si imi vaz de treaba!deci se poate si cu recompense...Spor la mate lu' Dedi!
Danuta draga,voi pe unde mai dati cu sapa?Sunteti bine?

No,fetilor....va pupeaza mandea...sa aveti week end super fain si linistit!Si sa ne citim cu bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimihaescu spune:

Ana, buna ideea cu meditatia, ma duc sa incerc si sa si probez, ca tocmai m-a sunat barbata-miu ca nu poate sa il ia pe Luca d ela gradi si ANdrei nu are cheie, deci nu pot sa plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Dragelor, fetelor, astazi am timp sa intru mai pe indelete.
La noi in San Diego a plouat ieri cu “spume” – iar la 30 -40 min cu masina de la noi, s-a inchis autostrada din cauza zapezii… Ieri dupa scoala am avut mare noroc cu mama unei colege din clasa lui Elliot, care mi-a pus amandoi baietii in masina si i-a varsat la soacra acasa. Cand coborau din masina, a inceput o ploaie torentiala si rece. Asta nu ar fi fost nimica daca baietii ar fi fost imbracati de ploaie, dar eu nu pot sa-I conving sa se imbrace… La noi in casa in fiecare zi sant discutii pe tema imbracatului. Mor cand ii vad in tricou si pantaloni scurti. Nici maieu nu pun pe ei…. Si uite asa ne imbolnavim cu totii – copii racesc, parintii se imbolnavesc de nervi.

Miki, sa stii ca-ti sta nemaipomenit de bine. Cu toate ca ai scris ca in realitate, culoarea e altfel, iti sta nemaipomenit de bine, si arata foarte natural. Esti o tipa bine. Eu zic sa nu te clonezi, ca arati asa de bine, ar fi pacat sa fie o alta tipa sa alerge la meciurile de basketball, si sa-ti faca competitie.
Auzi, ce conteaza varsta, si acel 4 si 0 ce se apropie daca noi aratam bine???

Agho, sa ne scrii cum a fost la copii la scoala de Sf valentin. La mine nu a fost asa catastrofa, cum mi-am imaginat. Mateias nu m-a certat ca l-am lasat sa mearga cu mana-n c—si a venit cu punguta de bomboane si hartii cu Happy Valentine Day. Poate saptamana viitoare o sa ma revansez cumva si profesoarei lui, o sa-I iau o floare,s I ii cer scuze, ca prea ne-a prins sarbatoarea pe nepregatite.

Ana, am ras cu lacrimi, de ceea ce zice Marius… De fapt mi-a placut asa de mult, ca o sa adopt si eu expresia.
Avand in vedere a ca week –end –ul e la cateva ore distanta, si luni e sarbatoare (da, avem liber si de la servici si de la scoala), eu ii urez de acuma lui Alex un Multi Ani fericiti. Face 12 ani? Sa primeasca tot ce si-a dorit, si sa ne scrii cum a-ti sarbatorit, si ce i-ai luat cadou.
LA MULTI ANI !!!!!

MqqM – va-ti batut cu zapada? Cum se distreaza mama, a terminat de vopsit?

Mihaela, sa stii ca rezultatele lui Diana sant excelente, mai ales dupa numa cateva luni de suedeza. Si am vrut sa-ti scriu si ieri, dar nu eram foarte organizata. Sa stii ca s-ar putea sa fie acolo ca la noi, americanii nu pun mult stres pe testele nationale. De multe ori au Iowa testing si eu habar nu am. Ei vor sa prinda copilul linistit si nestresat, fara sa ingrase porcul in ajun. Si rezultatele la teste la noi vin dupa vreo luna, nu le primim asa de repede. Bafta la teste, si rezultate cat mai bune.

Aurora, te asteptam mai des pe aici, cu sau fara pb la engl….

Va doresc un week end bun la toti,

Numa bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Uuuuf, am ajuns sa simt oboseala, nu stiu daca e varsta sau primavara, cert e ca de cativa ani buni in fiecare primavara simt apasarea asta(se apropie si la mine 4+0 dar peste vreo 3 ani). Am si avut o saptamana obositoare, cautari de case, azi am avut 2 vizionari si ne-au placut ambele case, una e mai mare si mai scumpa, cealalta mai micutza si mai ieftina. Am fost si la o banca si ne-au spus ca nu putem lua atatia bani cat costa casa mai mare, apoi Ovi s-a uitat pe net la alte banci si se pare ca la astea am putea, habar n-am cum calculeaza fiecare. Acuma mai asteptam sa vedem ce raspunsuri primim saptamana viitoare si spre ce ne hotaram. Mai avem in vedere si un apartament, vom merge sa-l vedem si pe asta si sa vedem cum ramanem.

Diana tocmai a venit de la o petrecere a unei colege de clasa, s-a simtit foarte bine. In ultima vreme a lasat-o mai moale cu vizitele, nici la noi nu prea au mai venit fetele. Le ajunge acum la scoala cat se joaca si povestesc impreuna si probabil de aceea.

miki, culoarea arata tare fain in poza, iar tunsoarea e nemaipomenita! Mult succes maine la meci, sa ne spui cum ai umblat intre terenuri!

Sanca, ce sarbatoriti voi acolo de e asa lung we?
Da, am mai aflat azi si ca testele sunt in mai multe parti: azi a avut la mate partea de geometrie, saptamana viitoare mai au o parte de mate care nu stie ce va fi, cel de suedeza si un test oral la engleza. Ai dreptate, asa mi-a spus Diana, motivul pentru care nu sunt anuntati este ca sa-i prinda cu ceea ce stiu, ce au acumulat si nu cu ceea ce se pregatesc in ultimul moment, plus fara stres si emotii. Nu stiam ca si in SUA e asa...
Ah, tricou si pantaloni scurti??? Mama, vreau si io! La noi inca e viscol si a mai nins putin, e frig de vreo -12 grade...cand eu credeam deja ca a venit primavara .

Noa va pup pe toate, am vrut doar sa scriu cateva randuri, scuze ca nu v-am luat pe rand dar sunt cam obosita si sigur am sa adorm cu Silvia...

Un we cat mai bun!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

N-am nici o sansa sa tin pasul cu voi sper sa ma mai tineti printre voi ca va citesc dar cand am terminat ce scrieti voi hop se iveste cate ceva si nu mai apuc sa scriu.
Sanca ploaia sa nu vina la nord ca la noi a fost soare si frumos toata saptamana 70 grade ba am fost si la plaja weekendul trecut.Si ca sa raspund eu luni e Presidents' Day si e liber.Am facut azi 15 mile in aproape 2 ore ca sa vedeti cam cum e traficul intr-un weekend din asta luuuung.
Am vazut ca si voi ati inceput sa vorbiti cu fetele despre pubertate.Ana nu m-a bagat in seama prea mult a zis bine mami am inteles si-a luat castile si si-a dat drumul la muzica.Ma gandesc sa o mai las si sa reiau discutia mai incolo.
Noi azi am avut excursie la scoala am venit rupta de oboseala ca aici la chestii de genul asta profesoara se spala pe miini si parintii sunt cei cu responsabilitati.Si cum iti e norocul daca pica la tine un grup unul cu energie multa ai incurcat-o.Ma dor ochii de cat m-am hlizit dupa ei mai ales ca a fost undeva in loc deschis si am umblat pe jos mult.Am avut 4 fete si 2 baieti dar unul din baieti ma capiase.Cand faceam numaratoarea el era ba cu ochii pe vreo vitrina ba studia cactusii ba mai intra prin alta incapere ca pana la urma l-am luat de mana ca pe copii mici.Am fost 6 parinti doamna era si ea pe acolo dar asa sa se relaxeze nici macar la intoarcere in autobuz nu s-a stresat sa le zica sa nu mai zbiere ea statea in fata noi cu "decibelii"in spate.Pe mine ma prind la evenimente din astea mai mult ca sa o supraveghez pe Ana ca nu am incredere in alti parinti si azi m-am convins ca nu gresesc.Aaa si sa va spun partea interesanta.Au vizitat casa nu stiu carui general spaniol de pe la 1700.Casa era o.k numai ca nu puteau urca la etaj mai mult de 10 copii din motive de pericol de prabusire...La urma ii intreaba ghidul ce au remarcat ei ca nu are casa.Si incep:pai nu are TV,nu au telefon,playstation iar ghidul putin fastacit ii intreaba daca nu au observat ca nu aveau baie pe vremea aia.... Unul mai istet zice ca poate nu aveau nevoie daca nu aveau ce manca.Am uitat sa spun ca tot ghidul cu pricina le-a zis mai devreme ca oamenii atunci erau mici de statura ca nu era mancarea asa buna... el ghidul arata asa "bine dezvoltat" ca in ziua de azi mancarea e mult mai hranitoare.Sa va mai spun ca nenea ghidul nu a urcat la etaj oare din ce motive?

Spun si eu "La Multi Ani" lui Alexandru sa aiba o petrecre frumoasa cu cadouri multe.

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, Sanca, am scris si la pagina 12 despre faptul ca Ana a oferit mai multe inimioare si a primit si ea 6 (mai multe de la fete, 1 de la baiat). Una era din catifea, cu o mica felicitare cu textul: " Sa mergi pe un drum numit VIATA si sa te impiedici de un ciob numit NOROC". Mama baiatului e o tipa muuuuuult mai tinerica, a invatat cu aceeasi d-na invatatoare si inca mai tine minte tot felul de "scrieri" din scoala.Ana mi-a marturisit ca atunci cand a citit isi punea deja intrebarea : Cuum, sa ma impiedic de-un ciob?...Apoi dupa ce-a terminat de citit cica s-a linistit. Si ei i s-a parut simpatic mesajul.
La And. la scoala, nu s-a intamplat nimic. Sarbatoarea asta nu a prins prea bine. Sincera sa fiu, nici eu nu fac atat caz de ea.

Azi, And. va merge la ziua de nastere a unei colege. Iar distractie. Iar Ana s-a trezit cu fata la cearceaf fiindca a vazut ca a nins si e frig si isi punea problema ca nu se va putea juca afara cu fetele ei, ca sigur Cutarica n-o sa iasa etc. Si era bosumflici de dimineata ca asa m-a enervat ca i-am spus ca: F. bn! Daca fetele vor iesi afara, at. n-am sa-i dau eu voie, ca mi-a impuiat mie capul cu prostiile ei.

Trebuie sa mergem sa cumparam un cadou colegei lui And., ca am uitat de lucrul asta. De ieri dupa-amiaza a inceput sa ninga cu fulgi mari, iar pe jos era umed, ca se topeau si nu ma inspira deloc timpul ca sa merg la cumparaturi.

Katy, ma bucur ca ai mai scris si tu cate ceva. Am fost si eu o data in excursie cu o ruda - profesoara. Ea si cealalta profesoara erau obisnuite cu nazdravaniile copiilor. In schimb, eu eram de-a dreptul infricosata. Am fost la munte, nu puteam sa tin pasul cu ei, in dreapta munte, in stanga o panta abrupta si doar o cararuie ingusta pe care sa mergem. Mai multa nevoie de ajutor aveam eu decat ei. Unuia i se pravalise mingea in valea abrupta...ce sa va spun? Tot acest mic zabauc avea 2 pietre pe care le freca si scoteau un fum de pucioasa! Eu venisem sa respir aer curat, mergeam in urma lui si n-aveam suflu sa-l depasesc. Nu mai spun ca fi-mea era departe, in fruntea coloanei, fi-miu la fel, sotul pe la mijlocul cardului, eu la sfarsit si ma perpeleam pt. altii. Un cosmar! I-am si zis a nu-mi mai treb. asemenea invitatii.

Ana68, LA MULTI ANI! de pe-acum. Petrecere frumoasa in we! Multa sanatate, bucurii, si succes la scola lui Alex!
Felicitari pt. majorare! Muncesti, dar sa stii si tu pt. ce!

Mihaela, ai o luna de scoala, sigur acum e o mica-mare nebuloasa. Mai tarziu cred ca ai sa zambesti gandindu-te la momentele de-acum. Bafta multa si tie si Dianei. Succes in gasirea casutei voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, de ce ducea Elliot aperitive la scoala?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza!

Am zis ca-i duminica si am timp sa scriu mai mult,da`de unde ca fac astia doipresiune asupra mea!

V-am citit,de fapt va citesc aproape in fiecare seara dar sunt atit de obosita apoi ca nu mai pot scrie,ANA m-ai innebunit cu "Scula ta",MIKI,imi place noul tau look,SANCA sanatate lui Matei,mQQm bravo lui Dedi ca vrea sa lucreze mai mult si la alt nivel la mate,MIKKI2,ma bucur ca ai scapat de examen si sper sa fie ok,MIHAELA,cred ca esti obosita cu asemenea program,poate imi spui si mie de curiozitate cam cit costa casele la voi,si apropo voiam sa te intreb campionatul mondial de biathlon e departe de tinesi...imi pare rau acum am uitat!

De miine iar incep o saptamina super agitata pentru mine,Andrei a scapat de testari sa speram ca va lua note bunisoare,sotzului meu iar i-a fost rau vreo citeva zile,acum insa se simte bine!

Asa cum am scris mesajul asta,adica pe fuga,la fel sunt si eu in ultimul timp!

O duminica minunata tuturor si intru miine special pentru ALEX!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetele-
Nici eu nu am nici o sanså så tin pasul cu voi dar incerc ....
noi suntem bine , aici este vacantå de miine dar eu nu am vacantå din nefericire...poate o så stau totusi citeva zile cu ei.Asta e bine cit studiezi si ai copii.Ai un program flexibil...poti decide cind vii si cind pleci si dacå sunt puii bolnavi nu trebuie så suni la vreun sef så iti ceri permisiunea så stai cu ei.
Am tot citit cå puii vostri au cite teste, lectii...eu nu siu ce så zic dar aici nu se prea dau asa multe lectii...Sincer nici nu am simtit cind Dominik a inceput så citeascå.A venit intr o zi si citea.Ce m am bucurat.Nu am stat cu el så l ajut.Nu stiu cit de bine sau råu este cå nu le prea då lectii acaså dar o så våd pinå cind dureazå.

Azi ståm in caså cå e o vreme mohoritå si nu avem chef så iesim.Vå pup pe toate si vå doresc o Duminicå plåcutå.

Mergi la inceput