Mopul cu aburi
Raspunsuri - Pagina 6
doradora spune:
chiar sunt curioasa, sa ne comunici impresii dupa ce soseste!
chris + alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
marina, nici o veste? cica no news is good news, o fi si in cazul tau? te-ai razgandit, nu mai trimiti pachetul inapoi? sau e deja pus la posta, in drum spre ei?
chris + alexandra
bebeii nostri
mira_m spune:
Da si eu astept fiindca mi-e teama sa nu fi luat plasa si sa nu fie bun de nimik.
Am dat comanda doar de o saptamana, am inteles ca mai am de asteptat vreo doua.
doradora spune:
ok, pricep de ce ai vrut sa il impachetezi si sa-l trimiti inapoi, marina. a varsat fi-mea lapte, cu cereale, pe covor, asa ca hai sa vad aparatul minune cum functioneaza... la covoare nu face nimic, fratilor! a adunat 5 scame portocalii, probabil ca accidental, dar petele sunt la locul lor bine merci. probabil ca e ce zicea cineva, nu o fi avand suficienta presiune. am scos petele cu aparatul vechi de aburi.
morala-la gresie merge f bine, la covor e ca si inexistent. nu regret investitia, ma interesa ca mop in primul rand, pt covoare am aspirator cu spalare. dar nu ar trebui sa ii mai faca reclama ca uite ce curat e covorul, nici vorba de asa ceva!
chris + alexandra
bebeii nostri
crisbar spune:
salutare,
readuc si eu in discutie acest subiect. m-am saturat de gresia mea care, desi e spalata zilnic cu mopul, parca tot nu e curata.
oricum, mi s-au oprit ochii pe 2 produse care nu au aceeasi utilitate dar vreau sa-mi spuneti parerea voastra despre ele. consider ca amandoua imi trebuie, se completeaza reciproc si ma scapa pe mine de munci inutile.
singura mea problema: chiar fac tot ceea ce zice in reclama? ca n-as arunca banii pe fereastra, pot sa-i investesc in altceva.
atasez link-urile sa vedeti despre ce e vorba. sper sa nu fie interzis sa fac asta.
http://www.electro-shopping.ro/electrocasnice-87-aparate+de+curatat+cu+aburi-571-h20+steam+mop.html
http://www.electro-shopping.ro/electrocasnice-87-aparate+de+curatat+cu+aburi-576-aparat+de+curatat+cu+aburi+bio+steamer+cleaners+portable.html
astept cu interes opiniile voastre.
inlove spune:
Si eu am fost interesata, gata sa comand, dar am cautat cateva pareri pe internet despre ele si ca urmare am renunta cica nu-si merita banii.
Christel spune:
Si eu sunt interesata de un mop cu aburi, am vazut aici prin reclame marca Maxx Clean 800W(cred ca-i acelasi si la Quelle) si Dirt Devil de 1500W, acum am o nelamurire, pernita aia de microfibra care o pui pe mop nu se murdareste(ca la mopul clasic care dupa ce dai cu el de 3-4 ori trebuie sa-l scoti si sa-l speli,operatia asta nu-mi place la mopul clasic,desi aspir inainte tot mai raman scame, urme de praf la asta nu se murdareste asa repede, il poti folosi prin toata casa si il speli la final)? Cum e? Si sa-nteleg ca la covoare nu prea e bun?
giulia71 spune:
Daca doriti un produs bun, fara sa aruncati banii pe geam:http://www.shopmania.ro/magazin~online-aspiratoare~produs-hoover-h3000~p-146017.html, cam la asta ar trebui sa va orientati.
E mai scump, dar face toti banii.
uneori gandesc prea mult....
teo123 spune:
FERITI-VA de electro-shopping.ro sunt niste tepari! Nu acorda niciun fel de garantie, relatii cu clientii nu exista si produsele sunt de proasta calitate, mie mi-au venit si defecte.