Mopul cu aburi
Raspunsuri - Pagina 5
Marina spune:
am primit mopul de la Quelle...mare porcarie...aku ma chinui sa-l returnez..e cineva multumit de el?
doradora spune:
eu sunt aia multumita - se pare sunt unicat...chiar face abur si chiar curata. gresia. nu stiu inca la covoare cum se comporta, pt ca intre timp, de cand il tot astept, am spalat covoarele cu aspiratorul. imi pare rau, gabryela, nu iti pot raspunde la intrebare. marina, tu de ce nu esti multumita?
chris + alexandra
bebeii nostri
Marina spune:
chris, tu il ai pe ala de la quelle?
nu stiu eu am dat pe covoare si e drept in afara de culoarea putin inviorata nu am vazut nimic. Adica aveam o pata tot acolo e, covoarele mele lasa scame , tot acolo sunt, adica nu princep care e principiul lui de curatire, numai sa faca aburi?
doradora spune:
da, pe asta de la quelle il am. teoretic, pata de pe covorul tau ar fi trebuit sa iasa. ai incercat cumva sa freci locul si cu o carpa uscata? eu am si un aparat de aburi si asa mi-au iesit niste pete de pe canapea. intai dat cu jetul de abur, apoi cu ceva uscat, si s-a luat foarte bine. dar depinde si de pata, nu stiu ce sa zic. scamele nu are cum sa le ia, el nu aspira, ci doar pufaie abur. incearca-l si pe gresie, in locul clasicului mop, tare sunt curioasa daca isi face treaba. la mine ia bine murdaria. sa ne spui si noua.
chris + alexandra
bebeii nostri
Marina spune:
daca intamplator cineva de la quelle citeste forumu asta .....Va rog sa trimiteti procent din incasari la chris
special pt chris desi am impachetat mopu si am completat formularul de retur, maine ii mai dau o sansa mopului:)
Nu m-am gandit sa dau si cu altceva...sincer nu'st prea genul gospodina ci mai degraba genul care arunca banii pe scule sofisticate doar doar mi-or face viata mai usoara
mira_m spune:
Eu nu am comandat mopul ci aparatul cu abur 2 in 1 care e vreo 3 mil. Il astept sa vina.
Il are cineva? Sunt foarte curioasa daca e eficient.
doradora spune:
quote:
Originally posted by mira_m
Eu nu am comandat mopul ci aparatul cu abur 2 in 1 care e vreo 3 mil. Il astept sa vina.
Il are cineva? Sunt foarte curioasa daca e eficient.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM PATRU ANI!!!!!!!!!
ce inseamna mai exact aparatul 2 in 1? curata ca un aparat obisnuit cu abur, dar poate curata si covoarele, podelele?
chris + alexandra
bebeii nostri
mira_m spune:
Arata ca un aspirator mai micut, are mop, concentrator de abur si accesoriu pentru geramuri.
doradora spune:
si cine il produce? eu am cumparat ceva in genul asta pt o prietena, dar nu sunt convinsa ca partea de mop era chiar pt podele, cat mai degraba pt canapele sau spatare de scaun. l-am luat de la niste reclame tv, nici nu mai stiu cum ii cheama, ei ii trebuia in special treaba cu aburul, nu ca mop, daca intelegi ce ma chinui eu sa spun.
chris + alexandra
bebeii nostri