Mopul cu aburi
Foloseste cineva mopul cu aburi?Merita investitia?
Am vazut reclama la Tv si apoi am vazut ceva asemanator si in quelle.
E diferenta de pret dar la Tv se mai primeste in plus si lavete si un curatitor cu abur.
Ma tenteaza foarte mult.Mai els ca acum estept un bebe si chiar vreau sa fie foarte curate toate pardoselile din casa.
ali
Raspunsuri
Cristiana89 spune:
E o mare porcarie mai bine cumpara un aspirator cu spalare si aspirare umeda si uscata, cu filtre hepa (filtre care retin microorganisme si praful)...mopul nu se merita nici ca bani si nici ca produs...oricum produsele din reclame sunt copii fidele a unor marci recunoscute
numeioana spune:
De unde stii ca e porcarie? Ai comandat si folosit?
Eu am comandat si-l astept. O sa va spun daca merita sau nu. Am comandat si aspiratorul cu filtru cu apa (nu spala), e extraordinar, ca nu imprastie praful si mentine aerul curat in casa...
Ioana
38+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
ali spune:
Ioana sa nu uiti sa ne povesteti si noua daca esti multumita de mop.
E clar ca ma intereseaza si un aspirator cu apa.Orice pentru ai asigura un climat bun viitorului bebelus.
ali
stelab spune:
Eu am de la Quelle. ESTE O PORCARIE.
Am reusit sa "aburesc" covoarele pana le-am ars.
Trebuia sa ma gandesc inainte ca fierul de calcat cu abur doar calca, nu curata
clarrice spune:
Ce bine ca ati deschis subiectul asta. Si eu eram interesata de mopul asta cu abur. Mai astept pareri, totusi. Intr-un alt topic, cineva il recomanda. Imi pare rau ca nu mai gasesc acum discutia respectiva.
ileana spune:
quote:
Originally posted by numeioana
De unde stii ca e porcarie? Ai comandat si folosit?
Eu am comandat si-l astept. O sa va spun daca merita sau nu. Am comandat si aspiratorul cu filtru cu apa (nu spala), e extraordinar, ca nu imprastie praful si mentine aerul curat in casa...
Ioana
38+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Servus,
Ioana, a venit mopul?
Cum este?
..sau ai nascut..si-l testeaza altcineva?
ileana spune:
quote:
Initial creeata de
Servus,
Ma intreseaza daca foloseste cineva, Mopul H2O..II TOT FAC RECLAMA LA TELEVIZOR..
Asa, pare bun, dar n-as da banii pe el si pe urma sa-l tin depozitat..
E bun? Isi face treaba?
Merita cumparat?
Merci,
numeioana spune:
A venit mopul dar azi trebuia sa nasc si n-am ajuns la ai mei sa-i fac proba. Daca tot n-am nascut o sa incerc sa ajung in week-end si apoi iti spun ce si cum.
Pupici!
Ioana
39+ si David
poze
ileana spune:
quote:
Originally posted by numeioana
A venit mopul dar azi trebuia sa nasc si n-am ajuns la ai mei sa-i fac proba. Daca tot n-am nascut o sa incerc sa ajung in week-end si apoi iti spun ce si cum.
Pupici!
Ioana
39+ si David
poze
Servus,
Merci fain!
Nastere usoara! Bafta si tot ce-ti doresti pt. cel mic!
Sa fie totul bine si usor!
Lasa , ca mai astept. ( mai ales ca-i vorba de spalat pe jos)
Mai spal cateva saptamani cu vechile ustensile.
ali spune:
Ioana, nastere usoara si un bebe sanatos iti doresc.
Asteptam sa ne spui impresia despre mop.
Te pup si pe tine si pe bebe care sat sa vina.
ali