Mopul cu aburi
Raspunsuri - Pagina 2
clarrice spune:
numeioana, nastere usoara si un bebe sanatos si voios. Lasa mopul ca ai timp destul dupa!
Noi avem rabdare, nu ne preseaza nimic.
Multa sanatate!
numeioana spune:
Am vazut si eu mopul de la Quelle... seamana cu cel de la teleshopping, dar pretul este net inferior.
Va multumesc pt urari!! Stau cumintica zilele astea, ca nu vreau sa nasc in week-end... apoi voi proba mopul si va spun pareri. Pupici!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Fetelor, am facut proba la mop. Nu stiu ce sa va spun exact, daca merita sau nu, probabil ca merita daca ai banii astia si nu faci un efort prea mare pt a-l cumpara. Ideea e ca "abureste" bine toate zonele (parchet, gresie), dar doar cu cele 2 lavete din microfibra. Celelalte 10 pe care ti le dau gratuit sunt apa de ploaie, ca sunt f subtiri si astfel lasa multa apa in urma... Totusi, cred ca se pot confectiona foarte usor lavete din microfibra (e un gen de material de prosop gros, foarte bun calitativ). Pe covoare am incercat, dar n-am avut curaj sa torn ceva lichid sau altceva sa vad daca curata... Poate cand oi avea ocazia o sa-l pun in aplicare. Cert e ca dupa ce am dat pe covor cu el laveta s-a facut neagra!!
Dupa mine e o investitie buna pentru copil, ca nu mai folosesti substante chimice, clor sau alte geluri de curatat gresia sau le poti folosi inainte de a da cu mopul cu aburi... Pentru covoare nu stiu sigur daca e atat de eficient.
In plus, instrumentul pe care il trimit ei, cu abur, pt curatatea suprafetelor murdare cu grasime sau altceva este f bun. Am spalat jaluzelele verticale cu el si au iesit f bine...
Nu va pot spune cumparati-l sau nu-l cumparati, ca nu vreau sa ma injurati dupa aceea. Eu va spun ca dupa mine, este f bun pentru gresie si parchet( se foloseste f usor), desi e cam piperat la pret.
Pupici!
Ioana si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
clarrice spune:
numeioana, mii de multumiri!
Cred ca sa-l incerc pe cel de la Quelle, avand in vedere diferenta de pret.
ileana spune:
Servus,
Ioana, multumim frumos!
Maia avem cateva intrabari, inainte sa-l comand.
Astept sa te intorci in forta!
Nastere usoara.
Edessa spune:
Mi-a venit si mie comanda pentru mop. Sunt cam de aceeasi parere cu numeioana.
Mi se pare ca lasa cam prea multa apa pe parchetul laminat si ...asta nu e prea placut. Pe covor...si la mine s-a innegrit laveta...Pe gresie e OK.
Am incercat aparatul cel mic la scos niste pete de murdarie de pe mocheta...A mers! ( aburit locul si sters cu o carpa imediat).
Daca mai descopar ceva nou si bun in utilizare, va tin la curent!
ileana spune:
quote:
Originally posted by Edessa
Mi-a venit si mie comanda pentru mop. Sunt cam de aceeasi parere cu numeioana.
Mi se pare ca lasa cam prea multa apa pe parchetul laminat si ...asta nu e prea placut. Pe covor...si la mine s-a innegrit laveta...Pe gresie e OK.
Am incercat aparatul cel mic la scos niste pete de murdarie de pe mocheta...A mers! ( aburit locul si sters cu o carpa imediat).
Daca mai descopar ceva nou si bun in utilizare, va tin la curent!
Servus,
Ma bucur ca ne-ai dat si tu detalii.
Nu indrazneam sa o intreb pe Ioana, dat fiind ca-i cu copilul mic..
Speune-ne, te rog, despre mop:
-este dintr-o bucata ( sau coada se compune telescopic?)
Cat de mare este suprafata de stergere ( aia cu laveta)
-cat de usor se manevreaza?
-curata rosturile la gresie (?)
-cum este/cum se manevreaza ( fata de reclama?)
Merci,
mathilda spune:
fetelor,
si eu am il folosesc si pe covoare si sunt multumita.
dar tb sa stiti sa-l folositi.
eu las sa se abureasca pata cateva sec-min si apoi frec cu o carpa si dispare.
pe parchet curata bine dat nu-mi place senzatia care ramane dupa dar sunt multumita de miros.
eu l-am luat in special pt mochete ca, klara, isi arunca pampersul pe mocheta si raman urme de caca. si folosesc mopul si dispare pata. de-aia sunt multumita si de-aia l-am luat. nu e super extraordinar dar imi fac treaba cu el
Schneewitchn spune:
Fetelor,
cele ce folositi mopul cu aburi pe parchet, trebuie sa dati cu o carpa uscata dupa ce l-ati folosit? Cata apa ramane pe parchet dupa curatire?
Multumiri