Mopul cu aburi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by Schneewitchn

Fetelor,

cele ce folositi mopul cu aburi pe parchet, trebuie sa dati cu o carpa uscata dupa ce l-ati folosit? Cata apa ramane pe parchet dupa curatire?

Multumiri

eu nu dau cu carpa dupa, pe parchet. las un pic si se usuca repede. nu e nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Am si eu o intrebare in legatura cu acest mop miununat. (am mai pus un mesaj dar vad ca nu mi-a aparut)

Trebuie dat cu aspiratorul inainte de folosirea mopului sau aduna el praful si scamele? Eu am mochete in dormitoare si gresie neagra in restul casei... Se vede orice frimiturica si orice scamitza..... As fi incercat si matura aceea cu acumulator dar nu stiu pe nimeni care sa o fi folosit-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Schneewitchn spune:

Mathilda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am aspirator care curata covoarele cu apa si detergent, dar nu sunt f multumita-nu va imaginati ca e cine stie ce jeg la mine in casa, doar pitici multi la mansarda mea, si deci covoare f deschise la culoare .
am comandat si eu mopul la quelle si niste rezerve de lavete. ma gandeam la gresie, ca si aia e deschisa la culoare (). va tin la curent dupa ce soseste.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Schneewitchn spune:

Mathilda,

tu de care mop cu aburi ai? E cumva cumparat de la Thane?

Acesta? http://www.thane.ca/products/housewares/h2omop/h2omop.php

Mersic din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Cateva impresii despre mop...
Intr-adevar este acelasi cu cel de la Thane, doar ca aceasta de la Tv este mai scump...
Am spalat laveta dupa o <<sesiune>> de curatare.
Mopul este telescopic. Avand apa in rezervor, mie mi se pare destul de greutz...Nu se manipuleaza foarte greu dar cere un oarecare efort totusi. Pentru parchetul laminat lasa totusi prea multa apa iar cand se usuca raman darele aferente, ceea ce nu mi-a placut.La covoare ( aspirate in prealabil)mi-a lasat senzatia ca are efect; ca parca mai <<invioreaza>> culorile. Dupa ce am dat se vedea diferenta. Covoarele nu erau murdare dar o improspatare nu strica!
Rosturile de la gresie mai degraba cu aparatul cel mic se curata ( dar nu total...). Tot cu aparatul mic am scos niste pete de noroi de la o mocheta de pe hol, stergand imediat cu o carpa.
Laveta se spala la masina si, asa cum spunea una dintre fete, se pot confectiona si altele dintr-un frotir bun daca ai un pic de talent si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

inspirata de acest subiect am decis sa arunc si eu banii pe unul de la quelle pana la urma nu pricep care e diferenta dintre cele 2 in afara de pret?
Pe asta de la Quelle il are cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

quote:
Originally posted by Schneewitchn

Mathilda,

tu de care mop cu aburi ai? E cumva cumparat de la Thane?

Acesta? http://www.thane.ca/products/housewares/h2omop/h2omop.php

Mersic din nou

da da asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Marina

inspirata de acest subiect am decis sa arunc si eu banii pe unul de la quelle pana la urma nu pricep care e diferenta dintre cele 2 in afara de pret?
Pe asta de la Quelle il are cineva?

Marina

cred ca in vreo 2-3 saptamani ne apucam sa schimbam impresii

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Dupa cate am citit intr-un subiect anterior, eficienta mopului depinde de presiunea aburului si ca un mop cu presiune sub 4 barri este ineficient. In catalogul trecut de la Quelle era un mop cu aburi, galben dar care avea doar 0.3 baari, il cumparasera cateva fere dar erau total nemultumite...
Thane, este o firma de electrocasnice? Unde isi comercializeaza produsele, poate sa-mi spuna si mie cineva cat costa mopul de la Thane?

Multumesc

Mergi la inceput