Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

Multumesc la fel iti doresc si tie oanasm... si de fapt tuturor viitoarelor mamici.

La eco ma gandeam sa merg sapt viitoare cu speranta sa vad si ceva activitate cardiaca la bebe. De asta vroiam sa va cer si voua parerea: la 7 sapt de la UM cred ca se va vedea sigur inimioara la bebe, nu?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaLucia spune:

Buna dimineata,
Va dau datele mele ca sa ma treceti pe listuta: DN 1.09.1975, UM 13.12.2007, DPN 18.09.2008

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaLucia spune:

Nerantula, am fost la eco, dar aveam putine saptamani, 5 sapt si jumatate asa ca nu s-a vazut prea mult, doar sacul ovular de 16 mm. Astept cu nerabdare ecografia urmatoare care este programata peste o sapatamana.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Buna dimineata tuturor!!

Sa aveti o zii frumoasa si usoara si BUN VENIT noilor burtici!! Sa fiti sanatoase!!

Va pup,

Andreea 9+

(offf oare cand o sa ajung si eu la cele 12 mesaje...abia astept!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Bine ati venit pentru fetele noi
si o saptamana excelenta!

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

quote:
Originally posted by oanasm

teomaria nasol cu greatza..dar trece ea! si eu sapt viitoare merg la eco..vineri..tu in ce zi mergi? aa..ma uitam la pozele tale..frumos grafic de tb!..vad ca ne asemanam..ca si io tot cu grafic sunt...tu iti iei si acum tb?..nu de alta, dar si io!

Oana
10+
o noua viata

Oana, pentru mine TB e singurul reper care ma linisteste (cand vad ca TB e sus), pana cand ii aud inimioara; dupa asta am sa ma las de sportul asta. Am vazut ca avem grafice asemanatoare si sunt curioasa daca a depasit 37 la tine.La mine s-a intamplat abia ieri asta (ceea ce ma face sa sper ca totul e Ok).
La eco cred ca voi merge joia viitoare , mai dupa-amiaza incerc sa-mi fac o programare

MON BEBE7+

testele mele

a3a minune(eco)

www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

a-rose,AnaLucia bine ati venit si sarcina usoara s-aveti!!

MON BEBE7+

testele mele

a3a minune(eco)

www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

quote:
Originally posted by AnaLucia

Buna dimineata,
Va dau datele mele ca sa ma treceti pe listuta: DN 1.09.1975, UM 13.12.2007, DPN 18.09.2008

7+

vreau si eu pe listuta !
DN 24.06.1978
UM 19.12.2007
DPN 26.09.2008

rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Fetelor, imi da tarcoale o durere de cap....
Ce sa fac? Nu iau nicun medicament!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Apropo, de repere, teomaria. Si eu ma gandeam ca mai am ceva pana sa merg la echo. Si ar trebui sa am oarecum confirmata sarcina asta. Asa ca...vineri am mai luat un test (al cincilea). De data asta Barza. A iesit bineinteles cat se poate de pozitiv. Nici nu mai stiu care e linia de control!

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput