Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Salutare burticutze!Ce mai faceti? Eu nu am nimic noutati, in afara de faptul ca parca a erupt un vulcan acneic pe fata mea
Maricar, imi pare f rau si iti doresc multa putere sa treci peste cele intamplate!
Noilor venite, multi pupici si sanatate!
Maimu, mie mi-a dat de la eco un grafic cu dimensiunile fatului pana la nastere; le scanez maine la birou si le postez!

9+

merci mult
astept cu interes pana maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neatza burtici!
maimu activitatea cardiaca se vede dupa 6s de la UM; uite un site f fain cu masuratori eco pe saptamani
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html
claudinna ce fain ca 3 zile stai acasika!!! si io vreeaaauuu..
bitza si pe mecla mea au aparut tot felul de cosuri..cosuletze...dar vad ca mai nou s-au rarit considerabil

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

'neata ,fetelor!!
Maricar, sa-ti dea DD putere sa treci peste durere mai usor; stiu ce inseamna , am trecut si eu prin asta , si stiu cat poate fi de dureros, mai ales cand nu exista o explicatie
Bun venit noilor burticutze si sarcini usoare!
Eu ma lupt in continuare cu senzatia de greata (mi se opreste in gat), in rest asteptam ca saptamana viitoare sa mergem iar la eco
S-aveti o saptamana frumoasa si plina de vesti bune!!

MON BEBE7+

testele mele

a3a minune(eco)

www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele

Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana10 spune:

Buna dimineata tuturor...

oau ce harnicute ati fost...19 pagini, sper ca am scapat de mesajele moderate sa pot vorbi si eu cu voi "in direct".

Maricar...imi pare foarte rau, stiu ce inseamna sa treci printr-o astfel de experienta, dar toate lucrurile in lumea asta se intampla cu un scop...asa ca DD stie ce e mai bine pentru noi. Sa fii sanatoasa...asta e cel mai important lucru, restul problemelor se vor rezolva...

Eu nu am noutati, dar vorba unei burticutze de aici...schimb semnatura, asa ca merita un mesaj pentru ...6+

O saptamana frumoasa va doresc tuturor si bafta multa celor care merg la eco sapt asta...sper sa treaca zilele mai repede sa ajung si eu acolo...

Mergi la inceput

teomaria nasol cu greatza..dar trece ea! si eu sapt viitoare merg la eco..vineri..tu in ce zi mergi? aa..ma uitam la pozele tale..frumos grafic de tb!..vad ca ne asemanam..ca si io tot cu grafic sunt...tu iti iei si acum tb?..nu de alta, dar si io!

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

ioana felcitari pt cele 6s!!! si la mai maare! tu cand mergi la eco?

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

CIAO, burticutze !!!

ma bucur ca am reusit sa va scriu

nu am mai fost niciodata insarcinata. acum suntem in al 9-lea cer !!!

noi suntem in 7 saptamani... si avem emotii pentru ca alaturi de bb se mai afla si 2 fibroame !!! monstrii insuportabili !! tineti-ne pumnii !
avem greturi dimineata, e greu cu spalatul pe dinti si seara mai sunt momente interesante !!!
medicul nostru nu este prea increzator si ne cheama tot la 2 saptamani la control. joi mergem iar ! sa speram ca va fi bine. atata timp cat sunt greturile inseamna ca bb mai e acolo si incearca sa creasca, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Maricar imi pare f rau,multa putere sa treci peste acest necaz!

Caludina si eu ca si tine obosesc si daca vorbesc mai mult..

Va pup pe toate !

minunea noastra

asa creste minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Buna Dimineata, burtici!

Maricar, nu am cuvinte sa-ti spun cat imi pare de rau! Dar, Capul sus! Viata merge inainite! Ai griha

Ce faceti? Cum va simtiti?

Am fost la munte in weekend, foarte frumos. Bineinteles ca am stat cumintica, nu m-am dat cu saniuta, m-am ferit de frig, ce sa mai cuminte....foc.

Va pup, si va doresc sa aveti o saptamana plica de realizari!~

http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata si de la mine!
sa aveti o saptamana frumoasa!!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
9+

Mergi la inceput