Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

maricarimi pare tare rau pentru cele intamplate..
Multa sanatate si putere sa treci peste aceste momente

+7+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Freshanana,

Imi pare bine ca mai este cineva din CTA pe aici. EU sunt la Dr Cristureanu de la clinica Prosana, am tot intrebat si mi s-a spus ca este chiar cel mai bun din CTA, multe femei l-au laudat. Am fost de doua ori la el si mi s-a parut super de treaba. Mai lucreaza cu un Doctor, Zahir, de care am auzit ca este si el foarte bun.

Doctorul tau unde are cabinetul si cum ti se pare? Eu inca habar nu am cu cine sa merg ca doctor pt ca nu asi vrea sa inasc in CTA. Nu stiu ce sa fac in privinta asta.

In rest sper sa aveti un weekend placut in continuare, va pup si ne auzim..

Andreea 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytta spune:

Buna mamici!!! Oanas iti dau datele mele sa ma treci pe listutza. Acum am 7 saptamani si 6 zile.

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca am 29 ani sunt si eu tot la primul BB si ma rog in fiecare seara sa am o sarcina usoara( si asta o doresc la toate fetele) si o nastere usoara si in primul rand sa fim sanatoase.

Mergi la inceput

Maricar iti doresc multa putere, si sa ai incredere in bunul D-zeu ca totul o sa fie bine pe viitor.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

janghiri bine ai venit si sarcina usoara iti doresc! primele 10-12 mesaje sunt moderate asa ca scrie-le rapid sa ne "auzim " in timp real! da-ne datele tale : data nasterii, data uletimei menstruatii si data probabila a nesterii, sa te trecem pe listutza!
claudinna tare faza cu hamacul!! sper ca azi te simti mai bine, si nu te mai doare capul!
nerantula apa e tratata cu clor..deci nu prea sunt sanse de boli..eventual..dar asta asa...o cinjuctivita..dar eu am ochelari de inot..deci...cred ac e ok! multumim de compliment! legat de burtik..inca nu se vede prin haine..dar vine si vremea noasrta! cand o sa avem ditamai burdihanul!
analucia welcome to board! da-ne te rog datele tale: DN, UM, DPN!
maricar vorbele sunt de prisos probabil...dar cu incredere si cu cei dragi alaturi va fi mai bine! te si te imbratisez!
gabytta da-mi te rog datele tale in urmatorul format: DN (data nasterii), UM (ultima menstruatie), DPN (data probabila a nasterii)

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna, burtici!!
maricar, imi pare rau...

eu azi ma simt mai bine, de facpt somnul a rezolvat problema migrenei.
nu am stat locului si am bucatarit, iar dupa aceea am cazut franta. as dormi incontinuu...
am fost la o plimbare prin parc si bineinteles ca am obosit f repede si m-au apucat si niste greturi...nu stiu ce am cu oboseala asta, uneori si cand vorbesc obosesc.
zilele trecute aveam o tensiune f mare, ce nu am avut niciodata...si cica in sarcina nu prea e bine
acum sunt in concediu vreo 3 zile si vreaus a ma odihnesc, ca desi nu trag in plug...bebele meu e tare fitzos:)

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

buna,
fiind la prima sarcina nu stiu prea multe si de aceea imi permit sa intreb:
stie cineva ce sunt prescurtarile GS;YS - imi apar pe ecografie, doctorul care mi-a facut eco nu mi-a intrerpretat si rezultatele, si de abia pe 12 sunt preogramata la doc mea.
cam la cate sapt se vede activitate cardiaca
diferenta intre data calculata de la ultimul cm si cea de la ecograf e de 1 sapt si 1 zi, e prea mult?

gasesc undeva dimensiunile embrionului in functie de primele saptamani?

multumesc anticipat pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare burticutze!Ce mai faceti? Eu nu am nimic noutati, in afara de faptul ca parca a erupt un vulcan acneic pe fata mea
Maricar, imi pare f rau si iti doresc multa putere sa treci peste cele intamplate!
Noilor venite, multi pupici si sanatate!
Maimu, mie mi-a dat de la eco un grafic cu dimensiunile fatului pana la nastere; le scanez maine la birou si le postez!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Aaaaaaaa, uitasem! Mea culpa!
GS=gesta sac=sac gestational
YS=sac Yolk

9+

Mergi la inceput