Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Diana, multa sanatate tatalui tau, sa se fac bine cat mai repede si tu sa te linistesti alaturi de bebele tau!
Oana, Claui, July, nu va e teama sa mergeti la piscina ... adica la boli ma refer ...
janghiri, ankuta, bine ati venit! . O sarcina cat mai usoara si bebelusi frumosi si sanatosi sa aduceti pe lume la finalul odiseei noastre!
Gabytta, Andreea, va cred ca va e groaznic, tin pumnii sa treaca cat mai repede, nu cred ca e vreun mod sa alungati greturile ... eu am foarte putine greturi, dar tot sunt foarte enervante cand ma apuca..
Oana, am intrat si eu sa-ti vad pozele, o sa aveti un bebe foarte, foarte frumos, ca are ce mosteni! Si burtica .. vreau si eeeeeeuuuuu!

6+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaLucia spune:

Buna seara tuturor!
Ma primiti si pe mine? M-as incadra si eu pe listuta caci astept un cel mai probabil pe 18 sept. Pana acum am tot stat si am citit forumurile si mai ales mesajele voastre de la odisee. Acum mi-am luat inima in dinti si m-am hotarat sa va scriu. Sunt la primul BB si deci nu am deloc experienta in materie asa ca mi-ar prinde foarte bine sa mai am cu cine vorbi.
Va imbratisez pe toate

7+

Mergi la inceput

AnaLucia, ai nimerit unde trebuie! Bine ai venit si o odisee cat mai frumoasa si frumos si sanatos!
Scrie repede 10 mesaje ca sa nu mai fii moderata si sa-ti apara postarile in timp real si, de asemeni, sa dai datele sa te treaca fetele pe listuta (data nasterii, ultima menstruatie, cealalta o stim deja)
Ai fost la eco pana acum?

6+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

bun venit noilor burticutze (nu am apucat sa ma uit la alte mamici din alte luni, mie mi se pare ca suntem fff multe, ceea ce este super)
andreeaUk si corrina (vad ca sunteti tot din cta k si mine) la ce dri mergeti ? eu am fost la rusa
maricar cum te mai simti ? ce ai hotarat (la duphaston ma refer) ?
o zi buna in continuare va urez si cat mai putzine gretzuri

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Freshanana,
Tocmai ma pregateam sa scriu.
Din pacate pe mine va trebui sa ma stergeti de pe lista mamicilor de septembrie-octombrie. Vineri seara am pierdut sarcina.A fost o experienta oribila, pe care-ncerc s-o uit.
Totul a-nceput cu sangerari, dureri cumplite... Un avort spontan care s-a terminat la spital, unde am si ramas internata o noapte, pentru ca mi s-a facut anestezie generala.
Norocul meu a fost ca doctorita cu care am nascut primul baietel e o femeie extraordinara si a fost langa mine tot timpul, desi nu era de garda.Si bineinteles cel care m-a incurajat cel mai mult, a fost sotul meu.
Va urez din toata inima sarcini usoare si s-aveti niste bebei superbi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

Ana Lucia, janghiri bine ati venit, ne bucuram ca v-ati alaturat grupului.
claudinna e groaznic cu migrena pe mine m-a tinut trei zile, sper sa-ti treaca cat mai repede. eu m-am dat cu alifie chinezeasca pe frunte si asa m-am mai calmat si m-am odihnit mult.

sanatate

pupici la burtici

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

Maricar,
Imi pare foarte rau pentru pierderea ta, iti doresc sa-ti gasesti linistea cat mai repede!

6+

Liniuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

imi pare sincer rau pentru ce ai patit, am sperat ca a fost o alarma falsa totul
sanatate multa acum, ai grija de tine si de puiutz (si de sotz) si sper sa ai mai mult noroc data viitoare
sa sa mai treci si pe la noi in vizita din cand in cand
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

maricar,
imi pare foarte rau sa aud.
sanatate multa si putere!

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Maircar - imi pare rau, sa ai mare grija de tine si de familia ta, sa fiti puternici!!

Te pup,

Andreea

Mergi la inceput