Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankuta_1982 spune:

pot sa intru si eu?
eu sunt mamica de august 10.11.2007

ankuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

quote:
Originally posted by oanasm

[amisor mersik! da, deja are album...tu cand mai mergi la dr?

Oana
10+
o noua viata

oana daca ma simt bine si nu este nici o problema pe 16 februarie o sa mai merg la medic. am fost pe 17 ianuarie si mi-a zis sa revin peste o luna. intre timp imi termin de facut analizele, la fel si sotul meu. cand merg o sa merg cu rezultatele sa vedem ce zice.
pana acum au iesit toate in grafic.
am o curiozitate foarte mare vis-a-vis de incopatibilitatea grupelor de sange. sunt curioasa ce-o sa zica in cazul nostru. eu am mai citit cate ceva, dar sunt curioasa de parerea medicului.
am incredere ca totul o sa fie bine...trebuie sa fie asa!!!

pupici la burtici si wekend placut...

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytta spune:

Buna fetelor!! va rog ziceti-mi si mie un secret ca sa nu mai am greturi si de 3-4 ori pe zi. Ma doare stomacul. Am incercat si cu covrigei, grisine, etc...Si nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytta spune:

Buna Ancuta!! Oricine cred eu ca e bine venit. Nu mai conteaza cand nasti important este sa ne impartasim bucuriile si "problemele de sarcina", impreuna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ankuta_1982

pot sa intru si eu?
eu sunt mamica de august 10.11.2007

ankuta

ai deja un bebe de aproape 3 luni?
bine ai venit. asteptam sa ne dai sfaturi si sa ne povestesti experienta odiseei tale..

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabytta

Buna fetelor!! va rog ziceti-mi si mie un secret ca sa nu mai am greturi si de 3-4 ori pe zi. Ma doare stomacul. Am incercat si cu covrigei, grisine, etc...Si nimic

gabytta nu stiu daca exista o reteta sa scapi de ele...
incearca cu lamaie, nu stiu...sau inarmeaza-te cu rabdare, nu va dura toata sarcina.
pusi

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claui spune:

Oanasm, ai si gasit costum de baie?? Eu am cautat la un mom dat cam peste tot cred eu si nu am gasit decat niste chestii ramase din vara, masuri prea mici sau prea mari, niste culori de m-au durut ochii, chestii din astea.. Daca gasesti ceva, te rog spune-mi si mie unde pt ca abia astept sa merg la piscina si nu am cum tocmai din aceasta cauza.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

amisor nici burtika mea nu e sesizabila prin haine...nu inka! ...eh...vine si vremea noastra!!! si eu merg la eco..prin 15 feb..nu stiu exact! si eu astept rezultatul la toxo, rubeola, listeria...etc...pe 13-14 februarie...sper sa fie totul bine pt toate gravidutzele!!!!
andreea imi pare rau ca te simti asa nasol..sa speram ca va trece incet perioada asta..intr-o saptmana...maxima 2
ankuta bine ai venit!!! sarcina usoara! si felicitari pt bb 2!
gabytta nasol ca si tu te confrunti cu greturile..nu stiu ce sa zic ..ce sa incerci...ca io deocamdata nu prea am avut probleme de genul asta! tu in cate sapt esti? ne dai datele tale sa te trecem pe listutza!? ca ori is chioara..ori nu te vad pe lista
july da..as vrea sa merg la piscina de luni!
claui am gasit costum de inot! mi-era teama ca daca iau 2 pieces..o sa-mi dea titzile pe afara...si atunci ce ma fac? oricum..asta il voi folosi la bazin acoperit doar! acostat 75 ron..e intreg, si negru...firma pepos..au si site...www pepos ro

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janghiri spune:

Buna fetelor!
pentru prima data scriu pe un forum...
si eu sunt o viitoare mamica de septembrie 2008 - si ma bucur sa stiu ca mai sunt, ca pana acum aveam impresia ca sunt singura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!!
bun venit janghiri si ankuta!! sedere placuta la odisee:))

diana, imi pare rau pt tatl tau si sunt alaturi de tine. straduieste-te sa te linistesti pentru bebelusul tau!

oana, frumos foc bebelusul tau! mie mi se pare ca se vede cum sta tolanit in sac, asha ca intr-un hamac:))

eu sunt franta de oboseala...am avut un drum pe la bucuresti si m-a obosit tare. toata ziua am avut o durere crunta de cap...ca o migrena...ma duc sa dorm ca ma cheama patul

noapte buna!

afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
9+

Mergi la inceput