Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Mi-am schimbat si semnatura.
Ma rog la D-zeu ca totul sa fie bine si cu BB si cu tatal meu.

Diana
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

nerantula felicitari pt 6s!!! si mie imi para ca trece incet timpul cand e vorba de mine!
amisor mersik! da, deja are album...tu cand mai mergi la dr?
ramoncza am vazut niste burtici la 10 wow..aveau burtik ...nu gluma! si bujo arvea burtik destul de maricica la 9s!
dynira sanatate multa tatalui tau!!!! aveti grija de voi!

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

dyanira multa sanatate tatalui tau, sper sa se faca bine sa-si cunoasca nepotelul
Eu nimic de raportat, am scris sa-mi mai vad si eu fasolica la semnatura ....aaaaaaaa... sunt la munca... urasc asta!

Oana sa-ti traiasca burtica, la mine nu se vede nimic. Eu aveam niste kg in plus, asa ca nu fac diferenta intre burticoasa de gravidenie sau cea de kile in plus La haine nu e nici o diferenta, cureaua de la blugi e la aceeasi gaura... doar sanii imi cam dau afara de prin sutien

_
Our future determines our past
Fasolica de S9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

july si mie imi cam dau tzitzile pe afara iar bulgii ma trang un pic in talie..in rest..toate bune! aa...si io mai fac din astea...daca imi schimb nu de saptmani la semnatura..si in acl moment nu am nimik de zis..tot gasesc eu ceva numai sa-mi vad noua semnatura..suntem duse
plec sa-mi caut un costum de baie! v-am pupilit! vorbim mai tarziu!

Oana
10+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

oana ce faci cu costumul de baie????
Mergem la piscina? . Eu ma duc dupa ce se mai linisteste haosul asta de la munca...

_
Our future determines our past
Fasolica de S9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amisor spune:

quote:
Originally posted by ramonzca79

ce mai faceti fetelorrrrrrrrr??
oana, vrei sa spui ca la 10 sapt se vede burtka??ce fain!! vreau si euuuuuu...

ce parere aveti de tabelul chinezesc cu sexul copilului...la mine arata ca ar fi fetita pt ca am 28 impliniti si a fost conceput in decembrie....voi ce stiti de el???

hm....si inca ceva....sa nu radeti,,,eu de cand am aflat ca-s gravi imi tin sotul "pe uscat" ...deja imi spune in gluma ca ma uraste...nici eu nu stiu ce astept dar mi-e teama....voua v-a spus medicul ceva referitor la asta???

...vine minunea!!!

salutare

la zece saptamani se vede burtica...mai am putin si eu...mie nu mi se chiar vede inca, eu o stiu ca-i acolo, dar nu-i sesizabila.

care treaba cu tabelul ala chinezesc cu sexul copilului?...vreu si eu sa vad...

cu activitatea sexuala trebuie sa intrebati medicul cred, asta din cauza problemei pe care ai avut-o, altfel...nu e nici o problema.

pusici

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonzca79

ce mai faceti fetelorrrrrrrrr??
oana, vrei sa spui ca la 10 sapt se vede burtka??ce fain!! vreau si euuuuuu...

ce parere aveti de tabelul chinezesc cu sexul copilului...la mine arata ca ar fi fetita pt ca am 28 impliniti si a fost conceput in decembrie....voi ce stiti de el???

hm....si inca ceva....sa nu radeti,,,eu de cand am aflat ca-s gravi imi tin sotul "pe uscat" ...deja imi spune in gluma ca ma uraste...nici eu nu stiu ce astept dar mi-e teama....voua v-a spus medicul ceva referitor la asta???

...vine minunea!!!

salutare

la zece saptamani se vede burtica?...mai am putin si eu...mie nu mi se chiar vede inca, eu o stiu ca-i acolo, dar nu-i sesizabila.

care treaba cu tabelul ala chinezesc cu sexul copilului?...vreu si eu sa vad...

cu activitatea sexuala trebuie sa intrebati medicul cred, asta din cauza problemei pe care ai avut-o, altfel...nu e nici o problema.

pusici

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nerantula

Buna dimineata, fetitze cu burtici!

In rest, sarcina mi se pare ca trece foaaarte greu; pofte nu am ci, dimpotriva, am observat o chestie: inainte mai pofteam si la tot felul de prostii mai putin sanatoase sau calorii goale, insa am un psihic educat extraordinar acum: nici nu vad alimente contraindicate in sarcina, la orice bag in gura, automat, imi vine in minte intrebarea cat de bine ii prinde lui bebe ce tocmai urmeaza sa mananc si alegerea parca vine de undeva din afara mea!.

Pupici pe burtici si un sfarsit de saptamana superb!

6+

Liniuta noastra

eu de obicei mananc destul de controlat si sanantos as zice. nu agreez fast foodurile, si chestiile de genul asta, dar acum de cand sunt insarcinata sunt mare fomista si uneori mai gust si din chestii nu foarte recomandate. am senzatia ca vreau, le gust, dar oricum e bine ca nu le pot manca...nu-mi plac totusi.

pup

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

Hello fetele si burticile,

Am fost pleacata 2 zile si deja s-a ajuns la pagina 16!!!! M-a luat o ora sa citesc dar am ajuns la sfarsit in final.

Sincer sa va spun mie imi este foarte rau, nu prea pot sa mananc si cam vomit toata ziua, chiar si cand nu am mancat. Am fost la dr si a zis ca totul este bine si ca asa se intampla cu unele femei. Sper sa nu va fie si voua la fel pt k este groaznic, simt ca nu mai sunt instare de nimic.

Sper ca sunteti bine, sa aveti un weekend minunat. Sper sa ajung si eu odata la cele 12 mesaje sa pot vorbii in direct cu voi,

Va pupicesc,

Andreea 9+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dyanira

Buna dragele mele!!!
Nu am mai intrat de o gramada de vreme...Nu m-am simtit nici foarte bine si am avut si o mare problema de familie: tatal meu a suferit un accident vascular si e la spital.Am incercat sa trec cat mai bine peste asta ca sa nu il afecteze pe BB dar nu prea pot...Tatal meu e omul la care tin extrem de mult.
In rest alte noutati nu am.La ultima eco la 8 saptamani totul era ok.
Va pupic pe toate si va doresc numai bine aveti grija de voi.

Diana
8+

ii dorim multa sanatate tatalui tau si refacere cat mai rapida.

AMIcu BEBE9+

Mergi la inceput