Mamici de septembrie-octombrie 2008 (6)
Raspunsuri - Pagina 21
claudinna spune:
codruta, pentru durerea de cap iti poti pune felii de cartof pe frunte si stai linistita
cat despre testele de sarcina...e clar ca esti gravi si sa stii ca ele nu-ti arata daca sarcina e ok sau nu...sper sa nu te superi pe mine ca-ti zic asta, dar sa nu mai dai banii pe teste aiurea:)
cu siguranta ca bebe e bine merci acolo in burtica si daca esti nelinistita mergi la un eco mai ieftin de ex la mine in orash e un eco cu 15 ron daca nu ai trimitere. daca ai trimitere e gratis...pe la spitale sunt eco din astea accesibile, sa nu dai o caruta de bani de fiecare data
sia cum o intrebare: cine face capitol nou?? eu plec pana in oras sa-mi schimb freza, asha ca ies din schema:PP
afara e vopsit gardul si-nauntru-i leopardul!
fff important!!
totul pentru bebe
9+
Nocom spune:
Neatza burtici,
Ce dor mi-a fost de voi!!!! Abia asteptam sa ajung azi la servici sa vad ce mai faceti!!
Maricar, e foarte trist ceea ce ti s-a intamplat. Te pupam si suntem alaturi de tine!!
Gabita pentru greturi zic sa incerci cu dropsuri, la mine asa mai merge.. Daca iti plac cele de menta cu atat mai bine, daca nu de lamaie. Eu le mananc pe cele de la Orbit. Incearca...
Si eu am schimbat semnatura, asa ca, cu mandrete va salut!
6+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
http://picasaweb.google.co.uk/costin.elena/Matei
teomaria spune:
Codrutza, intamplator am vazut ca sambata a fost ziua ta si iti doresc si eu tot ce e mai bun pentru tine sa-ti dea DD si 

MON BEBE
7+
testele mele
a3a minune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
a-rose spune:
Multumim pentru frumoasa primire !
Si voua vi se intampla acum sa pierdeti interesul pentru orice altceva?
acum sunt la serviciu dar... uitati-va si voi ce preocupari am. Ca sa nu mai spun ca abia ma stapanesc sa nu pun capul pe birou !!!
7 +
rose
Codruta27 spune:
Multumesc tare mult,

teomaria!
Claudinna, iti multumesc si tie pentru sfaturi. Motivul pentru care mai vreau sa am rabdare cu echo, nu este unul financiar. Vreau ca atunci cand merg sa se vada si inimoara lui bb. Nu vreau sa fac prea multe echografii intr-o luna. Oricum sunt sigura ca e acolo si e bine! Gata, ma fac fata cuminte si nu mai testez nimic.
Va pup!
http://bd.lilypie.com/Xt2tp2.png
a-rose spune:
quote:
Originally posted by teomaria
Codrutza, intamplator am vazut ca sambata a fost ziua ta si iti doresc si eu tot ce e mai bun pentru tine sa-ti dea DD si
MON BEBE7+
testele mele
a3a minune(eco)
www.onetruemedia.com/shared?p=4e2db81138b42f366a56ea&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Iubirile mele
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
nu stiu ce se intampla. tot scriu mesaje si nu stiu unde ajung, numai pe pagina de chat nu le vad....

rose
monica_dicut spune:
Helllou!!!
Si eu am schimbat semnatura ![]()
Va fac eu capitol nou, vreti?
POZNICI CU NOI
8+
EL NINO
monica_dicut spune:
Codrutza, si de la mine La multi ani si un bebe sanatos si la termen 
POZNICI CU NOI
8+