Gravidute si mamici de Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 16
Adryana_4u spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile de bine si pentru aprecierile la adresa micutei noastre (intr-adevar, si noi o vedem ca cea mai frumoasa din lume, normal, ca e a noastra)...si pentru aprecierile pentru tati cel tanar:), da, este tanar, in martie face 22 de ani, iar eu in sept fac 25...poate am odata ocazia sa va povestesc mai multe despre noi, ca chiar avem ce...
Sper ca ma intelegeti ca voi intra un picut mai rar, dar asta nu inseamna in nici un caz ca va uit....am sa intru cat de des voi avea ocazia, si am sa raspund cat de des voi putea..
Va pup si va multumesc inca odata de incurajari si ca sunteti alaturi de mine...
AAAA....am deja o intrebare: stie cineva ceva de d-na dr. pediatru ANGHEL?
Adriana S. - mami de puiut BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2243343089/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
ioana_p76 spune:
Scuze ca intervin la subiectul vostru cu un mesaj off-opic, dar cautam de mult fete din Constanta, cam de varsta mea, care fac scoala de soferi. Bisous, Ina78 si alte fete daca mai sunteti, va astept la un subiect special pt soferite aici
toate burticile si mamicile de Constanta!

Ioana
animalutele mele iubite
ina78 spune:
Ioana intru cu placere sa va incurajez... insa de dat examen am dat acum 10 ani si sper... sa nu fiu nevoita sa dau iar...
Dar daca va pot ajuta cu experienta mea in trafic ... sint aici..
eu - Ina
- puiutul meu
mav spune:
quote:
Originally posted by ioana_p76Scuze ca intervin la subiectul vostru cu un mesaj off-opic, dar cautam de mult fete din Constanta, cam de varsta mea, care fac scoala de soferi. Bisous, Ina78 si alte fete daca mai sunteti, va astept la un subiect special pt soferite aici
toate burticile si mamicile de Constanta!
Ioanaanimalutele mele iubite
vai, ioana, mi-a sarit inima din piept cand am vazut ca ai postat la noi! credeam ca vii cu vestea cea mare....

si eu trebuie sa fac scoala de soferi, da-s asa comoda (sa nu zic lenesaaa), ca o tot aman....
...www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">party de baiat mare, de 4 ani, cu praf magic pe obrajori!
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Tinna S. spune:
Adryana bine ai revenit acasa! Sa fii fericita langa Biencutza ta, am vazut si eu pozele si e o fetita tare scumpa!
Monica am vazut si ultimele poze cu tine si Serbanel... Ai un bebelus tare dulce!!! Sa ne mai pui poze!!!
Mav sa-ti traiasca baiatul! M-am uitat pe pozele de la petrecere, ce mai, ai baiat mare!!! Cred ca s-au distrat pe cinste piticii!!!
Fetelor, eu ma duc azi la dr... Sa-mi tineti pumnii, azi aflu sigur cum sta treaba cu nasterea... Nu sunt convinsa ca vreau sa-mi induca maine nasterea, dar vreau sa aud ce argumente are dr. in privinta asta, si apoi voi lua o decizie... Asa ca azi s-ar putea sa fie ultima mea zi cu burtica... Daca ati stii ce emotii am...
Dupa ce ma intorc va anunt si pe voi daca bb meu vine maine pe lume sau nu...
Va pup mult pe toate,
Tinna
38s+4z cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 zile ???
ioana_p76 spune:
quote:
Originally posted by mav
vai, ioana, mi-a sarit inima din piept cand am vazut ca ai postat la noi! credeam ca vii cu vestea cea mare....
si eu trebuie sa fac scoala de soferi, da-s asa comoda (sa nu zic lenesaaa), ca o tot aman....
Mav
multumesc pentru gandurile bune! Sper sa ajung si eu vreodata sa va dau vestea cea mare! Si ref la scoala, hai repede, ca se scumpeste!
Ina
scuze, am inteles gresit ca si tu faci scoala acum. 
toate fetele!Ioana

animalutele mele iubite
ina78 spune:
Ioana te asteptam cit mai curind aici.
Nu-i bai. Confuzii tot facem... dar de sfaturi sint buna si buna de luat la intrebari. Iar de incurajat vin sa va incurajez. Acum faceam galerie viitoarei nostre soferite Bisous si viitoarei eleve Mav. ![]()
Pup fetele.
eu - Ina
- puiutul meu
Daria_Ioana spune:
Roxanalucia,spor la cumparaturi...si sper sa gasesti ce carucior iti doresti.
Eu una am luat carcucior dupa ce s-a nascut fetita ,am fost singura si am ales unul care mi s-a parut mie mai bun,apoi dupa ceva timp nu mai mi-a placut asa mult si am zis sa imi iau unul si mai usor pentru masina...pentru ca eu il manevram singura si primul era prea greu.
Apoi la vreo 5 luni am scapat copilul din carucior din greseala,de fapt mama mea l-a scapat si din nou am zis ca nu e bun si am luat unul asa la nervi si nimerala ...si de fapt era ca primul...
Si acum 2 luni am mai luat altul ca s-au rupt rotile la cel care era de masina ..
Deci pana la urma cred ca am exagerat eu ...ca mai toate mamele la primul lor copil.
Acum la al doilea mi-ar conveni sa iau un londou care e si leagan in acelasi timp ,dar nu stiu unde sa gasesc asa ceva.
Oricum timpul trece asa repede...copiii cresc atat de repede si din pacate in general entuziasmul nostru scade cu timpul.
Adica cand un copil are 5-7 ani sunt putini parinti care se intereseaza atat de acut ce fel de pix sa aiba la scoala...ce fel de caiet e mai bun...care e cea mai buna marca de ghiozdan...dar de haine etc...pe cand inainte si alegerea suzetei era de o importanta capitala..o problema existentialista..daca e din latex..sau silicon...daca are forma ortodentica sau nu etc.
si multi parinti se indeparteaza de problemele copilului...incep sa petreaca mai putin timp cu ei,nu ii mai asculta ,si cu timpul multi parinti ajung sa nu mai aiba deloc relatii bune cu copiii lor,incep sa se certe...sa se bage in viata copiilor,sa nu ii mai respecte cand acestia au alte pareri...incep sa se bage prea mult in deciziile lor ,in gusturile lor etc.
Pana la urma asta e mai important in relatia parinte -copil...si anume sa poti sa iti pastrezi acelasi entuziasm ...sa il poti vedea tot ca pe aceeasi minune in viata ta..chiar daca el creste ...chiar daca nu mai e copilul mic si nevinovat...chiar daca o sa aiba propria lui viata...adica sa sti sa te mulezi dupa el si varsta lui oricand si sa sti sa ramai mereu parinte .
Ar fi bine daca mamele ar ramane la fel de preocupate de copiii lor si cand acestia cresc mai mari,bineinteles ca la nivel diferit in functie de varsta copilului ..nu numai cand sunt bebei si copilasi mici.
Nu cred ca se merita sa iei nici prea multe hainute...ca oricum cresc repede si nici nu apuca sa le poarte...dar pana la urma asta e o parte din bucuria de a fi mama...si anume sa exagerezi cu orice...cu carucioare,cu hainute,cu biberoane,cu suzete,cu patuturi si tot felul de produse care sunt dedicate special pt bebelushi.
Roxana e normal sa simti ca iti pocnesc oasele bazinului pentru ca ai un copil mare care apasa ...sunt convinsa ca bebe tau o sa fie peste 4 kg....
Ai mai fost la eco de curand sa vezi cam ce greutate are bebele tau?
roxanalucia spune:
daria, ai dreptate, acum toate par importante... eu am observat la mama mea o diferenta cand a avut-o pe sora mea mai mica, si asta la poze.. eu aveam tone de poze, ea are cateva de cand era bebe... dar nu inseamna ca o iubeste mai putin...
iar hainute, maica-mea exagereaza aici, si nu ma lasa sa cumpar nimic. a comandat ea la o verisoara care ia de la un producator, sa-mi ia si mie o punga de body, o punga de pantalonasi, o punga de... etc, pt nou-nascuti si pentru perioada urmatoare... si sunt de diferite culori... nu o pot opri
desi cred ca o sa incerc, nu as vrea sa ma trezesc cu body roz, ca eu am baiat
carucior nu am gasit
nu credeam sa fie asa greu.. la vic's shop am gasit cum vreau, dar e 23 milioane
la bric mall, la fe, 22, negociabil... in marvimex am gasit unul care se facea si landou, adica se lasa pe orizontala,se si legana, se si scotea, se putea monta la masina....era 3 mil, dar parca nu era ce vreau eu...
cred ca tot maica-mea o sa-mi ia, dil ploiesti, unde zice ca a vazut un carucior cum vreau eu, la 4 milioane.. dar parca nu as vrea sa il ia fara sa-l vad, sia cum nu pot merge pana acolo... of., nua s fi crezut sa fie o problema asa de mare..
la echo ultima data, acum vreo 3 sapt, bebe avea 2kg... nu stiu cat de mare se va face, eu am burta mare de tot, dar e si din cauza kg mele, el ar putea sa fie micut.. o sa fac o echo peste 3 sapt, sa vad cat e.. sincer nu as vrea sa fie foarte mare, ca ar insemna cezariana, si nu prea vreau...
roxana,
34+ 
nunta noastra
nunta continuare
voiaj de nunta croatia
sarcina
florin-a spune:
Remember us?
Nu am mai intrat de mult timp!Ana ocupa tot timpul meu...sper sa ma intelegeti!E foarte greu acum ca merge in 4 labe si trebuie sa fiu tot timpul dupa ea..se catara pe mobila, pe pat, ce sa mai pe toate cele!Trebuie sa fiu atenta sa nu nimereasca cu capul in cine stii ce colt, sa nu se duca la prize si la cabluri care de altfel sunt febletea ei,merge tinuta de manute -m-a cocosat.
De dormit ziua nu mai doarme asa mult ca de s-a marit...in toata perioada asta am fost foarte mult cu ea pe afara si ii place la nebunie!
Avem si zile agitate ca acum ii dau dintii sus unaul a spart deja mai sunt 2 si o apuca mititica de mise rupe sufletul de ea
Vb pe limba ei toata ziua..ma cearta cand nu ii convine ceva. Cand vede ca o imbrac da din manuta in semn de pa!Pun mainile la ochi ma fac ca plang si ea vine si mi le da la o parte cu un ranjet pe fata cat Casa Poporului-ce sa mai -nu ii pot rezista![]()
Ce sa mai este o scumpa!ma bucur ca este sanatoasa si se dezvolta nomal numai ca este un copil cu fooooaaaarteee multa energie!Asa ca un bilant de 9 luni avem 9 .100 kg si 70 de cm.
Are lipici la toata lumea si toti ii lauda ochisorii ei..pe faleza 2 tipe au tinut mortis sa se pozeze cu ea si na ma umflam si eu in pene precum curcanul!
Adryana-felicitari pentru bebelina Bianca-tare mai seamana cu tati sper ca nu te superi ca spun nu?
Docde cap de asemenea felicitari pentru serban-frumos tare cavalerul!
Andicu si Ana a trecut prin perioada de refuz a laptelui dar a trecut -2 saptamani a durat ca nu stiam ce sa ma mai fac.Nu ma pot plange de ea ca acum papa de toate in special MAMALIGA![]()
Pupici si celorlalte fete

asa ca sa recuperez din urma!
Galerie gravidutelor aproape de termen

!
PS!Mai avem putin-pe 26 aprilie facem 1 anisor-oau ce a trecut timpul!!
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png