Gravidute si mamici de Constanta (16)
Raspunsuri - Pagina 17
florin-a spune:
Acum am o intrebare pt mamici cu bebici de peste 1 an(ma refer aici la Mav, Bisous, Madaluta, Isidora).
Ana calca pe varfuri..inca nu pune toata talpa ..pune doar cand merge de-a lungul patului sau mobileidar cand merge de manute nu!
O mai pun si in premergator ce-i drept,,dar nu mai mult de 20 de minute intr-o zi!In rest merg numai cu ea de manute de ma dor si sale si spate.
Am fost la medic cu ea(nu pt asta ci pt un control de rutina)..si a vz cum calca a zis ca nu-i problema ca a vz ca in momentul in care sta sprijinita de ceva e numa pe talpi si sa nu o tin mai mult de 15 min pe zi in premergator.
chestia asta se rezolva de la sine cand o sa capete ea echilibru si o sa poate merge numai de o manuta?
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
deiutz spune:
Pup toate fetele! Din pacate nu am timp sa citesc discutiile din ultimele zile...dar o sa scriu despre ultimele noutati in ceea ce ma priveste.
Pentru cele care mi-au facut galerie...Multumesc frumos din toata inima! Chiar m-a ajutat!!!!
Desi eram programata la cezariana pentru maine, minunea mea draga a decis sa vina mai devreme, mai exact sambata dimineata la ora 7.00 am vazut-o pentru prima data! O fetitza perfecta de 4 kg, 53 de cm si Scor Apgar 9! O minune care a primit numele de Ana Ilinca! Din pacate, am iesit din spital cu greutatea de 3,700Kg si asta pentru ca nu am avut laptic, acum se pare ca suntem pe calea cea buna, desi...ma lupt cu dureri groaznice de sani. Pe langa cele de la operatie. Dar nu conteaza, mami sufera pentru fetitzuca ei de care tati este tare mandru
Pentru cele care urmeaza sa nasca...un sfat daca imi permiteti...aveti grija la "deosebit de amabilele" asistente din Spital. Nu generalizez, unele au fost chiar dragute, o sa va dati seama dupa aspecttul si privirea lor care pe mine cel putin m-au ingrozit. Ca sa nu mai spun de vanataile pe care le-am achizitionat pe maini, pe fese de la modul cum mi-au administrat injectiile. Si asta dupa ce am fost "atenta" cu toate. Iar despre amabilitate...poate intr-o alta viata.
In privinta d-nei doctor Tomescu...numai cuvinte de lauda, o operatie "frumoasa", careia luni i se vor scoate atele, o atitudine de profesionist! Si, peste toate astea, chiar a avut grija de mine dupa operatie, m-a vizitat in fiecare zi si a fost deschisa la toate doleantele mele.
Acum fug la fata mea, sper sa mai am timp sa intru, poate sa apuc sa citesc cate ceva.
Pentru ca nu stiu ce s-a mai intamplat, multa bafta Elenei81 si Tinnei S! Sa aveti parte de o nastere usoara, mult laptic, si copii frumosi si sanatosi!
Va pup!
Fiquelle spune:
Buna seara!
Fetelor care ati facut 2 cezariene, am si eu o intrebare: v-a durut operatia de cezariana la a doua sarcina? pe mine ma tot doare de vreo cateva sapatamni, in acelasi loc, in extremitatea stanga, si in seara asta am vazut si ca era umflata operatia in locul respectiv. Ati patit asa ceva la a doua sarcina? merci mult.
Roxana, eu am doar 12 saptamani de sarcina si tot asa, ma dor oasele-in special coastele-si trosnesc atunci cand ma intorc de pe-o parte pe alta...chiar si eu ma intrebam ce modificari se produc in organism de trosnesc oasele asa in sarcina...
Deiutz, felicitari pentru minunea cea mica, sa fiti sanatoase! Stai linistita cu durerea de la operatie, oricum nu se compara cu durerile unei nasteri normale, dupa cum am citit in povestea nasterii lui Victor, baietelul lui Angelique. Pe mine m-a durut operatia cam 14-15 zile, atat, si oricum, nu insuportabil.
MADALINA
12+ si SOFIA MARIA(12.08.2004)
Tinna S. spune:
Fetelor m-am intors de la dr. cu vesti proaspete... Nu imi induce maine nasterea pana la urma...Mi-a facut consult manual si apoi echografie, si concluzia a fost ca bb meu vrea sa mai stea in burtica... Am apreciat mult la dr. ca a fost sincera cu mine, ea urmeaza sa intre in concediu si i-ar fi convenit mult sa nasc maine, dar a zis ca nu vrea sa scoata bebele asa fortat... M-a asigurat ca oricum vine la nastere, chiar daca o sa fie in concediu (nu pleaca din oras)... Asa ca m-a mai chemat la control pe 15 feb...Se pare deci ca mai stau cateva zile cu burtica...
Elena81 si Deiutz, pana la urma nu o sa fiu colega de salon la maternitate cu voi... Eu oricum va tin pumnii strans pentru maine, si astept sa ne dati vesti bune! Sa dea D-zeu sa nasteti usor si sa aveti copilasi sanatosi si frumosi!!!
Pup mult toate fetele constantzence,
Tinna
38s+4z cu
si mami de Andrei
(7 ani)
Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 zile ???
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by deiutz
Pup toate fetele! Din pacate nu am timp sa citesc discutiile din ultimele zile...dar o sa scriu despre ultimele noutati in ceea ce ma priveste.
Pentru cele care mi-au facut galerie...Multumesc frumos din toata inima! Chiar m-a ajutat!!!!
Desi eram programata la cezariana pentru maine, minunea mea draga a decis sa vina mai devreme, mai exact sambata dimineata la ora 7.00 am vazut-o pentru prima data! O fetitza perfecta de 4 kg, 53 de cm si Scor Apgar 9! O minune care a primit numele de Ana Ilinca! Din pacate, am iesit din spital cu greutatea de 3,700Kg si asta pentru ca nu am avut laptic, acum se pare ca suntem pe calea cea buna, desi...ma lupt cu dureri groaznice de sani. Pe langa cele de la operatie. Dar nu conteaza, mami sufera pentru fetitzuca ei de care tati este tare mandru
Pentru cele care urmeaza sa nasca...un sfat daca imi permiteti...aveti grija la "deosebit de amabilele" asistente din Spital. Nu generalizez, unele au fost chiar dragute, o sa va dati seama dupa aspecttul si privirea lor care pe mine cel putin m-au ingrozit. Ca sa nu mai spun de vanataile pe care le-am achizitionat pe maini, pe fese de la modul cum mi-au administrat injectiile. Si asta dupa ce am fost "atenta" cu toate. Iar despre amabilitate...poate intr-o alta viata.
In privinta d-nei doctor Tomescu...numai cuvinte de lauda, o operatie "frumoasa", careia luni i se vor scoate atele, o atitudine de profesionist! Si, peste toate astea, chiar a avut grija de mine dupa operatie, m-a vizitat in fiecare zi si a fost deschisa la toate doleantele mele.
Acum fug la fata mea, sper sa mai am timp sa intru, poate sa apuc sa citesc cate ceva.
Pentru ca nu stiu ce s-a mai intamplat, multa bafta Elenei81 si Tinnei S! Sa aveti parte de o nastere usoara, mult laptic, si copii frumosi si sanatosi!
Va pup!
Deiutz felicitari pentru minunea ta!!! Acum am citit ca ai nascut deja!!! O sa intru si la noi la odiseea de ian-feb 2008 sa le dau vestea la fete!!!
Cand poti, intra si tu sa le dai personal vesti despre tine si fetita ta scumpa!!!

Tinna
38s+4z cu
si mami de Andrei
(7 ani)Atat mai am pana vin pe lume!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 zile ???
docdecap spune:
buna fetele!
mai, ce copil cuminte am!
am reusit sa nu mai avem bazaieli si dureri, mami nu mai mananca deloc dulce si lactate si vad ca da rezultate, nu ne-am mai chinuit cu gaze si kk, e taare bine! si mananca tot la cate 4 ore, satul e, ia in greutate!
iar mie imi cedeaza nodulul ala, acum mai e putin, mai mult simt ca ma doare decat sa zic ca-l simt la mana, doamne-ajuta sa nu mai facem altele!
Daria Ioana, pot sa fiu de acord cu ce spui tu, nu stiu daca tu stii, dar sotul meu mai are doua fete, una dintre ele (cea mica) e la liceu si inca sta acasa, cea mare e la facultate le Bucuresti si vine doar in vacante.
Si ma uit la el cum cu aceeasi dragoste si grija se poarta cu ele, uneori poate chiar le vede mai mici decat sunt de fapt, iar asta mica profita si se rasfata de cate ori prinde ocazia!
Eu sunt de parere ca cel mai mult copiii au nevoie de dragoste si rabdare si consecventa, ca nu stiu ei ca ii imbraci cu haine de marca sau ca se plimba in carucior care costa cat o dacie in programul rabla...
mav, foarte frumoasa petrecerea, ca si sarbatoritul! se vede ca s-au simtit bine.
bine ca la una dintre poze ne explici, ca pe Alba ca zapada o recunoscusem, dar la zmeu nu stiu daca reuseam singura... eh, copiii nu se cramponeaza de detalii...
am inceput mesajul asta acum o ora jumate, sper ca n-am sarit vreun eveniment important...
Monica mami de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
www.flickr.com/photos/monicu/" target="_blank"> poze de tot felu'
fareselena spune:
Salutare.
Pt mamica Bisous & gagici viitoare soferite
Am citit de stresul tau. Si eu eram asa la inceput (prin oct-nov) ca pe atunci am facut scoala de soferi. Vreau sa-ti zic ca am avut un istructor f bun, care imi explica tot, pas cu pas (eu care nu ma vedeam conducand niciodata).
Si acum imi amintesc ca faceam aceleasi greseli, incurcam treptele de viteza, frana , acceleratia. Totul pleaca de la putina concentrare si atentie.
Sala am luat-o din prima (am invat si de pe net , dar si din cartea aia cu 700 intrebari- e f simplu, dac le gandesti logic-nu toci). Am picat orasul dintr-o prostie, iar in ian am dat iar sala si am luat 24 pct, iar maine am ex la oras.
Va povestesc maine seara cum a fost.
Bafta multa la sofat, multa atentie si concentrare e tot ce conteaza.Instructorul imi tot zice sa fiu relaxata , mai ales acum cu burtica mea care se vede deja 
fareselena spune:
Va mutumesc din suflet pentru primirea frumoasa de care am avut parte.
Multam frumos pt adresele de echo - si va intreb dac a-ti fost la policlinica Iriadi sa afceti echo 3D? A-ti fost multumite? V-a spus ca bebelu e ok? O prietena din Bucuresti mi-a aratat ce i-a dat doctorita cand a facut echo la 20 sapt - vreo 4-5 poze cu bebelusa ei, i-a spus si dimensiunea manutelor, picioruseler, ce sa mai - i-a aratat si spus tot ce se poate de fetita ei-intr-un cuvant ca e OK, sanatoasa.
Asta vreau si eu sa fac; mi-a zis ca totul conteaza de echograf.
Maine am si control la doctor si vad ce mai zice el. Cred ca sambata ma duc sa fac triplu test.Of- analizele astea, o groaza si fffff scumpe.
Eu una sunt un pic revoltata, ca lunar statul imi opreste vreo 300 lei pt sanatate, iar noi viitoarele mamici suntem puse sa platim toate analizele astea ( si nu sunt ieftine deloc ). Oricum mie nu-mi pare rau, ca pt bebelu meu as da tot ce am, numai sa fie sanatos.
Astept cu interes sa vad ce mai ziceti.
Pt. ingeras-M -Cred ca bebelu meu a miscat acum vreo saptamana, nu sunt sigura, vreau sa intreb maine doctorul (adica prin sapt 16-17).
eris spune:
ce faceti feteleeeee???v-a fost dor de noi??
Felicitari adriana ce Biancuta frumoasa ai.sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Deiutzfelicitari si tie pentru bebelina sa fiti sanatoase amandoua si sa te bucuri de fetitza ta. Da stiu si eu cum e cu "amabilele"asistente io m-am rugat sa nu o mai prind pe asistenta care am prins-o in ziua in care am nascut...
Noi am facut luni prima baitza am plans putin k ne grabea bunica sa nu ne fie frig dar la urmatoarele ne-a fost mai bine si in seara asta am plans putin.Crestem si luam in greutate, deja e vizibil:)ne facem baieti mari.
Nu am mai intrat k de ceva zile am tot cautat salon de botez si am gasit la Zorile, am cautat formatia si am gasit-o si pe aia si acum stam mai linistiti.
Voi ce faceti?? Isi tu cum mai esti??
Fetelor va pupic pe toate dulceeeeeee
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa
elena81 spune:
buna seara fetelor,imi pare rau ca nu am mai intrat sa scriu,dar am tot alergat dupa patut si toate celelelte pt bebe.in seara asta am fost la dr pt un ultim control....maine m-a programat la ora 10 pt cezariana,cu toate ca bebelusul cred ca ar mai fi stat,dar deja avem 4300gr.
DEIUTZ felicitari pentru fetita,sa-ti traiasca si fie sanatoasa...multa sanatate si tie si mult laptic...
eu acum va pup pe toate fara exceptie,trebuie sa ma pregatesc pentru maine.
TINNA imi pare rau ca nu vom fi colege de salon,dar ma bucur ca nu-ti mai induce nasterea,ai grija de tine si de copilas.nastere usoara
pup pe toate